Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANSAR MIG IGENOM VECKAN

IMG_3245.JPGIMG_3242.JPG

Pics from Studio Dancing Queen.

Som jag skrev imorse så är jag riktigt stel i kroppen idag och har träningsvärk på så konstiga ställen. Haha. Har kört squats 2 gånger denna veckan så är lite stel i benen men det är jag van med. MEN i måndags körde jag ett danspass (har ej dansat på flera år) och igår så körde jag ett Pole pass som är andra passet för i år och det var tungt men sjukt kul! Wohoo. Efter vanliga dansen så har jag sådan sjuk träningsvärk i nacken då man slänger och håller på med huvudet. haha inte direkt så man gör det på gymmet så nacken mår sådär bra och efter gårdagens Pole har jag fått ytterligare träningsvärk i varenda liten del av hela överkroppen. Vill ni se video på på 2 trick som jag tränade på igår så kolla min app i Mikz (Ladda ner gratis HÄR). Men men idag har jag tagit det cool lugnt och ska snart iväg på middag med vänner. Så vilodag idag! Ha en fin torsdagskväll! Puss, I

//English: As I wrote this morning my body is so sore after this weeks training. Been squatting 2 times so my legs are a bit stiff but my upper body and neck is worse. This monday I was at a dance class (have not been dancing for a couple of years) and yesterday I was at a Pole Dance class so every little muscle in my upper body is sore. Nice! haha. Today is rest day and soon I will meet some friends for dinner. Have a nice thursday evening everybody! Love, I 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jag måste fråga, vilken nivå i pole dance är du på? Det finns ju olika, 1-6. Kram!

  Alexandra 2015-02-08 08:14:26
  Svara
 • Hej! Min bästa vän fyller år i mars och hon älskar Pole Dancing och tränar det några gånger i veckan. I present skulle jag vilja köpa typiska pole dance kläder och undrar om du har tips på någon hemsida eller affär i sthlm som säljer såna? 🙂

  Kram

  Caroline 2015-02-06 10:25:52
  Svara
 • Fy så grymt fin du är, fasen vad coolt att ha en sån fin kropp. 😀

  D. DeMarkey 2015-02-05 22:41:34 http://demarkey.se
  Svara
 • Hej Ida! Verkligen grym blogg har du. Jag har en fråga till dig, hur länge kan man köra med samma träningspass efter varandra? Då jag går till gymmet kör jag nästan alltid samma övningar hela tiden, vilket ofta brukar vara dina träningspass på din youtube kanal. Men jag är helt utan fantasi och kommer aldrig på nya övningar att göra, så det är sällan jag har mycket träningsvärk även fast jag försöker träna hårt och blir svettig. Borde man byta ut till exempel ben övningarna till helt nya övningar för att få bättre resultat? 🙂

  Pernilla 2015-02-05 22:39:32
  Svara
 • Wow!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-02-05 21:26:26 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar hur man får upp motivationen för träningen? Jag tränade regelbundet innan MMA 4-5 gånger i veckan + att jag styrketränade. Men sen la jag av med allt, jag vet inte om jag klämmer in ursäkter för att jag har blivit lat eller om jag verkligen inte har tid? Att leva hälsosamt brukade vara nummer 1 i min prioritering men den prioriteringen har nog försvunnit.
  Har du några tips för mig hur jag ska kunna få upp min motivation? Jag är ganska deprimeraad så träning hade nog vart bra för mig.

  Hannah 2015-02-05 20:55:44
  Svara
 • Ser grymt ut! Men du, läste någonstans att du var med i floorfiller för ett par år sedan, kan du inte berätta mer om det? Har du kanske något klipp kvar till och med när du dansar? 😀

  Maggie 2015-02-05 19:46:06
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Jajamen jag var med i floor filler 2016 och det finns några få videos på yotube från det. kan även skriva ett inlägg om det 🙂

   idawarg 2015-02-06 18:41:28
   Svara
 • Hej! Jag vill gå med min kompis på pole dance men vet inte vart man ska gå. Vilken studio går du till?

  Vera 2015-02-05 19:37:16
  Svara
  • Svar på Veras kommentar.

   Jag går till http://studioDQ.com som ligger i Vasastan. Helt nya och superfina lokaler! kan verkligen rekommendera dem! <3

   idawarg 2015-02-06 18:28:08
   Svara
 • Hej Ida, om jag går en powerwalk på 14 km varje dag (med hastigheten 7km/h) samt äter nyttigt och vill gå ner i vikt, hur lång tid kommer det ta innan jag ser resultat? Tror du att jag kan gå ner 10 kg till Juni? Snälla svara på den här frågan, jag har frågat så många men ingen har gett mig ett svar och du är en riktig förebild inom träning och hälsa så snälla svara på min fråga!!
  P.s din blog äger!!! 🙂

  Maria 2015-02-05 18:13:18
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria och tack snälla <3 Tyvärr är det helt omöjligt för mig att säga ovh en viktnedgång ska få ta den tid det tar då vi alla är olika. men det låter som du har en bra plan och kör på den och låt det ta den tid det tar. Kramis

   idawarg 2015-02-05 18:46:24
   Svara
 • du är verkligen SUPERBRA på pole! woop!

  ellen 2015-02-05 18:10:29 http://ellfi.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind