Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KIKÄRTSMJÖL – RECEPT

IMG_2996.JPGIMG_2997.JPGIMG_2998.JPGIgår skulle jag köpa kikärtsmjöl men så fanns det inte i min mataffär så då var det inte värre än att jag fick tillverka det själv och det var superlätt. Köpte ett paket torra kikärtor som jag sköljde av med vatten i en sil och sedan rostade på 175 grader i ugnen i 10 min. La sedan ner dem i en matberedare och körde full fart i några minuter. KLART! Kikärtsmjölet kan man använda till rakning, göra falafel eller som i mitt fall använda den till en pizzabotten. Recept på den magiska pizzan kommer upp i veckan så håll utkik. Love, I

//English: Yesterday I would buy chickpea flour, but there was not in my grocery store so then I had to make it myself and it was super easy. Bought a package dry chickpeas as I rinsed off with water in a sieve and then roasted at 175 degrees in the oven for 10 minutes. Then mixed them in a food processor and ran full speed in a few minutes. COMPLETED! You can use the chickpea flour in baking, make falafel or as in my case, use a pizza base. Recipe of the magic pizza coming up this week so stay tuned. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] vänner här kommer recept på den godaste lunch/middagen ever, glutenfri pizza på kikärtsmjöl. Så himla onödigt att äta onyttig pizza när det är både så enkelt och gott att göra en […]

  Svara
 • Blev också lite förvirrad av ”rakningen”

  karin 2015-02-04 10:45:15
  Svara
 • Haha nämen till rakning?

  sofia 2015-02-02 23:17:47 http://www.sofiawestman.blogg.se
  Svara
 • Tack för ett bra tips!
  Kolla gärna in min blogg, jag försöker bli fri från psykisk ohälsa genom att leva ett sundare liv med bland annat bra mat, motion och meditation.

  Www.nuskajagblifrisk.bloggo.nu

  Pärlan 2015-02-02 20:11:42 http://www.nuskajagblifrisk.bloggo.nu
  Svara
 • Grymt!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-02-02 19:44:49 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag har lite frågor och funderingar. Jag har under hela hösten tappat motivationen helt för träningen på grund av en flytt samt varit sjuk ofta. Nu när jag äntligen börjat igen blir jag direkt sjuk igen, förkyld och helt utmattad i kroppen. Har du några tips på hur man kan motverka förkylning? En annan sak jag också tänkt på, sen jag börjat träna igen har jag en onaturligt stor aptit. Vill äta mycket mer än vad jag gjorde förut när jag tränade. Är detta normalt? Kan äta ett mål och bli hungrig en timme efter, även fast jag ätit långsamma kolhydrater, bra fetter och proteiner…jag vill ge min kropp det den behöver men samtidigt inte lägga på mig för mycket fett.
  Med vänlig hälsning,
  Michelle

  Michelle sendus 2015-02-02 18:49:49
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind