Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÄNNER MIG SOM EN NY MÄNNISKA

IMG_2099.JPG

Igår tog jag tag i något som jag borde gjort för länge sedan, jag gick till naprapaten. Förr gjorde jag det ofta men när min naprapat flyttade har jag inte hittat någon jag trivs med men nu så. Har hittat en superduktig tjej som heter Kjersti som förstår sig på en rörlig kropp då hon själv är dansare. När jag kom till Kjerstin igår så sa jag att jag bara hade lite ont i nacken, men allt efter som i behandlingen så kom jag på mer och mer och jesus vilken omgång jag fick! Tänk hur man kan förtränga hur kroppen egentligen mår och bli van med ett tillstånd? Ena benet var längre än det andra och hela min vänstersida var helt låst från bäckenet och upp. Haha känner mig som en ny människa idag. Frågade Kjersti om rabatt till er och hon kan ge er mina läsare 15% rabatt under hela februari (ange mitt namn). Läs mer och boka tid HÄR.

//English: Yesterday I was at Naprapath Kjersti and it was about time. I was locked in the whole left side and one leg was longer then the other. Feel like a whole new person today 😀 Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vilka underbart snygga tights!!! Var har du köpt dem?

  Karin 2015-02-01 20:33:03
  Svara
 • Hej Ida! Jag hoppas du kan hjälpa mig med att besvara en fråga. Jag har nämligen varit aktiv med träningen enda sedan jag var 6 år gammal och fått en väldigt muskulös kropp på köpet (jag har spelat fotboll, ridit, dansat, cheerleading). För cirka två veckor sedan slutade jag på fotbollen och valde istället att börja gymma. Men det är så att jag inte trivs sådär jättebra med mina lår då jag tycker att dem är alldeles för stora och undrar ifall det finns någon övning eller liknande som kan tighta till dem lite? Vet verkligen inte hur jag ska göra.. Vill fortfarande kunna träna rumpan utan att mina lår blir ännu större. Hoppas du kan hjälpa mig! Massor med kramar och fortsätt inspirera som du gör! <3

  sandra 2015-02-01 19:37:34
  Svara
 • Hej!
  Asså det är jätte fina tajts. Men vad är det där vita vid stenen?

  Ebba Sandgren 2015-02-01 19:07:54
  Svara
 • Åh, va fin bild!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-02-01 15:45:00 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Var kommer dina supersnygga tights ifrån?

  Carolina 2015-02-01 14:02:18 http://www.nouw.com/carolinawemrin
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt