Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU HAR RESAN SLÄPPTS

IMG_1222.JPGGod Fredagkväll mina vänner! Vill bara titta in och säga att nu har info till alla er som anmält intresse till träningsresan till Thailand gått ut och det kommer vara försten till kvarn på platserna.Har man inte fått mailet så kolla i skräpkorgen. Hittar man den inte där så maila travel@idawarg.com så skickar vi igen 🙂 Så alla ni som vill haka på årets grymmaste träningsresa, signa upp nu! Nu kör vi vänner <3

//English: Good friday evening my friends! Just want to say that we have now sent an email to all of you who have indicated their interest to my workout trip to Thailand. Forsten-come, Lets go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vad kul! Jag intresseanmälde mig men jag har inte fått något mail… Varken i inkorgen eller pappaerskorgen.. Vad ska jag göra? 🙂
  healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-31 19:14:07 http://healthymaja.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Den där mailen vi använder är lite knasig så maila in igen så skickar vi info igen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-01 09:59:44
   Svara
 • Toppenbra! Hoppas många åker 🙂
  http://kikkisandstrom.se

  KikkiSandström 2015-01-31 14:31:24 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • Hej ida! Tack för en underbar blogg! Jag har en fråga till dig, jag är 15 år och tränar löpning seriöst ca 6 dagar i veckan och är medlem i en förening. Jag tävlar också men dagen innan och dagen jag ska springa blir jag så nervös att jag känner hur hjärtat slår hårt, jag kan också få prestationsångest eftersom jag vill slå mitt personliga rekord. Jag vill inte sluta tävla eftersom när det går bra blir jag så lycklig. Jag älskar också att träna. Hur ska jag göra för att hantera detta? Kan man träna bort prestationsångest och nervositet? Kan du ge mig några tips?? Jag tävlar inte speciellt ofta, kan det bidra?

  Wilma 2015-01-31 13:26:21
  Svara
  • Svar på Wilmas kommentar.

   Hej Wilma! Jag kan bara säga att jag förstår exakt vad du menar. Jag hade alltid prestationsångest en eller flera veckor innan mina tävlingar då jag tävlade i dans. Undrade alltid varför jag utsatte mig för det men sedan när man väl var där och gjorde det var det det roligaste man visste 🙂 Jag tror den där prestationsångesten är en del i det hela och speciellt om man är tävlingsinriktad. Jag tävlade mycket och uppträdde väldigt ofta. Det blev kanske lite bättre med tiden för mig men jag var allt galet nervös även i slutet Haha. Det enda är att kanske inte ha så höga förväntningar på sig själv men är man tävlingsmänniska är det svårt. Lycka till med tävlandet! Kramis

   idawarg 2015-02-01 09:58:53
   Svara
 • Vad kostar det ifall man vill följa med på träningsresan?

  Jasmine 2015-01-30 22:27:23
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Jag och min kompis Miriam skulle mer än allt annat vilja åka med på denna resa men har tyvärr inte råd just nu då vi går sista terminen i gymnasiet och tar studenten snart. Därför undrar vi om du tror att det kommer fler sånna här tillfällen framöver… Kanske i höst eller till nästa vår? Hade ju varit underbart om det var till Thailand igen (jag är helt KÄR i Thailand nämligen och min kompis har aldrig varit där) men det hade blivit perfekt var som. Hela upplägget av resan är ju bara så inspirerat i sig själv!
  Kramar Filippa

  Filippa 2015-01-30 21:42:24
  Svara
  • Svar på Filippas kommentar.

   Hej Filippa och vad kul att höra! Thailand är helt underbart 🙂 Jag vet inte i dagsläget då fokus just nu ligger på att få ihop denna resan. Går allt bra så kommer det absolut bli fler resor så håll koll. Kramis

   idawarg 2015-02-01 09:54:34
   Svara
 • Hej! Jag har som mål att öka i muskelmassa och sätta på mera och mera vikter. Så jag undrar om du kunde ge lite tips angående detta.. Är det verkligen nödvändigt att ligga på kaloriöverskott för att musklerna skall växa och för att kunna sätta på mera vikter? Jag tycker det är svårt att äta så mycket, jag känner mig konstant mätt.

  Linda 2015-01-30 21:28:47
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Du behöver inte ligga på överskott för att bli starkare men för att bygga större muskler behövs det. Har du som mål att bli starkare så tycker jag dock inte du ska ligga på ett underskott. Ju mer bra mat desto snabbare utveckling 😉 Kramis

   idawarg 2015-02-01 09:52:54
   Svara
 • Kan man anmäla intresse nu och få infon? 🙂

  Therese 2015-01-30 20:44:38
  Svara
 • Vilken kul grej!! Du är grym Ida!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-30 20:19:54 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt