Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRK!

Pole dancepole dance stockholm

Top from Lorna Jane.

Igår var jag som sagt och tränade Pole Dance på StudioDQ för första gången på över 2 månader och jesus vad jag har träningsvärk idag! Har kört 4 dagar i rad nu vilket inte alls var meningen så idag blir det total vilodag och även vila i helgen men imorgon blir det lite squats eftersom jag kör efter ett speciellt program. I alla fall så känns det otroligt kul att köra något annat än bara styrketräning och jag var inte alls så svag som jag trodde vilket känns kul! Jag klarade alla trick vi fick igår och nu är jag galet taggad på nästa pass redan 🙂

Måste även berätta till alla er som föranlät er till min träningsresa att nu har allt fallit på plats och min agent kommer maila ut info till er ikväll eller imorgon. Han har nämligen suttit fast i snöstormen i New York så därför har det dröjt lite extra men nu så. Håll koll för det finns bara 20 platser och det kommer vara försten till kvarn på dem!

//English: Yesterday I took a Pole Dance class at StudioDQ for the first time in 2 months and my body is so sore today! I´ve been exercising 4 days in a row now and today and weekend is totally rest but tomorrow I will do some squats because I follow a special squat routine. Anyway it was so fun to train something else then just weight lifting and I was so mud stronger then I thought which feels so great! Im already excited for next Pole class!

I also have to tell you who signed up for more info about my workout trip to Thailand. Everything is clear now so my agent will mail you tonight or tomorrow so stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hi, you look absolutely Amazing. You are the typical Lorna Jane fitness model. They all look like you back home, gorgeous 🙂

  Kimberly 2015-02-01 10:31:55
  Svara
 • Ojoj, dag 1 dj….lk träningsvärk. Dag 2 ännu värre… Sen släpper det, men det visste du väl. Till en viss del kan du få bukt med träningsvärken m.h.a. effektiv andningsteknik. Kolla här http://kikkisandstrom.se/effektiv-andning och här http://kikkisandstrom.se/category/effektiv-andning

  KikkiSandström 2015-01-30 17:41:31 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • Hej!

  Jag går sista året i gymnasiet och håller på med en undersökning om språkfel. Jag vore jättetacksam om någon kunde svara på några frågor om särskrivningar. Det tar inte så lång tid med skulle hjälpa mig mycket 🙂

  https://www.surveymonkey.com/s/PNJ9352

  Tack på förhand!

  Rebecca 2015-01-30 09:54:08
  Svara
 • Fan jag måste också testa pole dance någon gång för det verkar så himla kul :-). Snygg kropp du har och sådär ska jag också se ut till sommaren :-).

  Anette Starby 2015-01-30 07:02:58 http://starby.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Har en fråga om Acai bowl som du brukar äta. Jag skulle verkligen vilja prova detta men på receptet du la ut så är det proteinpulver i. Måste man ha proteinpulver i eller kan man strunta i det? Kanske ha i något annat istället? Bor nämligen hemma och är under 18 så mamma tycker inte riktigt om massa pulver och sånt

  Skulle bli super tacksam för svar, och älskar din blogg. Ger supermycket inspiration och motivation!

  Ida 2015-01-29 22:06:51 http://idaahakansson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack snälla för din kommentar! Nej du kan skippa proteinpulvret. Mixa då bara banan med fryst acai och skippa vätskan. Kramis

   idawarg 2015-01-30 09:08:45
   Svara
 • Åh, pole verkar så himla roligt och som ett grymt bra sätt att stärka hela kroppen på. Måste verkligen testa på detta någon gång! 🙂

  linnéa 2015-01-29 21:49:58
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst, vad fin du är! Och inte minst sagt, duktig! Pole lär ju alltid vara något av det häftigaste, kanske mest för att det känns otroligt omöjligt för någon som mig. Vad kul att det kändes så bra som det gjorde 🙂 Och hoppas din vilodag har varit mer än bra, den förtjänade du. Det gör man, alltid, allihopa.

  Så, till min fråga. Jag tränar inte så mycket, är skadad sen tidigare. Men har fått ett godkännande av min sjukgymnast att få börja träna igen. Alltså, springa 1km två gånger i veckan. Låter lite för många, men är det största steget för mig som äntligen får knyta på joggingskorna igen!! 😀 Men, detta innebär också att jag har fått otroligt mycket mer bristningar på lår. Överallt. Insida, framsida, och så vidare. Jag har såklart alltid haft det och jag förstår att det kan förstärkas om man styrketränar och bygger större muskler. Däremot har jag svårt att se att min löpning ska ha påverkat detta? Kanske är det bara en hormonsväng? (är 19 år) För jag äter bättre än innan (äter kanske inte hälsosamt men betydligt mer rätt än tidigare) och hade då inte förväntat mig mer bristningar – kanske snarare tvärtom? Bristningar är ingenting jag är särskilt bekymrad över egentligen, det är mänskligt och fint. Men är mest nyfiken och undrar varför.

  kram! 🙂

  Amanda 2015-01-29 19:04:03
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda och tack snälla! 🙂 <3 Du behöver inte vara orolig att du ska få mer bristningar av varken löpning eller styrketräning. Bristningar får man i så fall för att musklerna växer snabbt och blir stora och töjer skinnet och att dina muskler ska göra det krävs väldigt mycket tung styrketräning och väldigt mycket rätt kost. Så njut du av att få träna igen! Kramis

   idawarg 2015-01-30 09:12:21
   Svara
 • Ååå vilken snygg topp Ida 🙂

  Cassandra 2015-01-29 18:20:35
  Svara
 • Åh, det måste jag testa någon gång!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-29 18:18:02 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind