Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RYGG OCH BÅL CIRKELTRÄNING

IMG_2329.JPGGod kväll kära vänner! Jag sitter här med världens träningsvärk och vet inte hur jag ska lyckas ta mig igenom kvällens Pole Dance pass? Har inte kört på över 2 månader och känner mig otroligt svag för tillfället då jag tror jag tappat en hel del muskler under semestern då jag inte tränat styrketräning regelbundet + att jag varit sjuk. MEN det är nästan lite nice för då har jag helt plötsligt massa saker att jobba på. Igår var jag på gymmet och körde en liten cirkel med övningar som stärker upp ställen jag är svag på i rygg och bål. Riktigt härligt pass som ni kan se nedan. Nu ska jag ladda inför Pole med en stor skål 2 bananer, acai och proteinpulver. Mums! Love, I

//English: Good evening my friends! I am so sore in my whole body and I don’t know how I will make tonights pole dance class? Haven’t been training pole since 2 months and I feel really weak. I think I´ve lost strength and muscles during holiday because I did not do weight lifting regularly + I´ve been sick. Yesterday I was at the gym and did a circuit workout that you can see below. It was really nice! Now its time for an acai bowl before my pole class. Yummie! LOve, I

Circuit workout Back and core

10 ”svärdet” Cable cross

10 Swiss Ball Rollout 

10 core rotation cable cross

15 Swiss ball jackknife

10/side one arm lat pulldown

30 bicykle crunches

1 min rest

X 5

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej! Jag tänkte bara kolla om du eller någon här har erfarenhet av att studera/resa utomlands och kan hjälpa mig? Har ingen aning om vart jag ska åka! Har förklarat mina funderingar på bloggen. Kram på er!

  /Josefin

  Josefin Holst-Norén 2015-01-29 11:09:58 http://www.josefinholstnoren.blogg.se
  Svara
 • Var köper du acai någonstans? Finns det på någon särskild internetsida som du kan rekommendera? Och hur äter du det? Bor i Helsingborg och här finns väl inte direkt världens största utbud, men har ätit det utomlands i typ froyo osv och det är ju såååå goot, plus supernyttigt haha!

  Johanna 2015-01-29 08:54:16
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag köper min på Sabis i Fältan på karlaplan. jag vet att det snart kommer på nätet men kolla deras FB-sida så kan du kolla vilka mataffärer runt om i landet som har det https://www.facebook.com/macacosacai

   idawarg 2015-01-29 09:26:07
   Svara
 • Bra pass! Snygg är du också!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-28 20:51:28 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Hade inte tackat nej till de musklerna.
  Har precis börjat min ”resa” men det är så kul. Blir så grymt taggad av alla er tjejer som bloggar om er träning 🙂

  Leona 2015-01-28 20:37:11 http://leeona.blogg.se
  Svara
 • OMG vilken underbar kropp du har tjejen. så fin och jag bara älskar dina övningar. Kör bara kör! 🙂
  Sitter också med världens träningsvärk, kombinerar Olga Rönnbergs träning med dina övningar också. Hoppas på ett bra resultat.
  Ha en bra kväll finis.

  D. DeMarkey 2015-01-28 20:30:12 http://demarkey.se
  Svara
 • My God Ida! De magmusklerna!
  Blev imponerad här alltså.

  Träningsblogga 2015-01-28 20:05:35 http://traningsblogga.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind