Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRÅGOR OCH SVAR OM CHLORELLA

chlorella

Jag har fått massa frågor om Holistics Chlorella som finns både i tabletter –> HÄR och pulver –> HÄR. Jag tycker chlorellan är fantastik och jag känner verkligen skillnad på när jag tar den och inte. Nu tar jag 5 tabletter både morgon och eftermiddag men man måste trappa upp då man i början kan få utrensningsymtom som ont i magen, finnar, huvudvärk och de sätter verkligen fart på magen 😉 haha så se till att trappa upp. Här kommer svar på 2 kommentarer om Chlorella…

”Hej! Jag har har också en fråga ang chlorella, har använt deras tabeltter ett tag nu och tycker verkligen att de är super!! Har sätt att det finns i pulverform också och då tar man 1/2 tsk två ggr per dag. Min fråga är egentligen om du vet om det är någon skillnad på pulver och tablett form? :)

SVAR: Nej det är ingen skillnad alls. Chlorellan binder tydligen sig själv så pillerna är enbart chlorella. Jag tar dem då jag tycker det är enklare att svälja tabletter. :)

Måset även dela med mig av denna fantastiska kommentar…

”Jag köpte precis min fjärde eller femte burk cellenzym och chlorella, det ända jag har att säga är att de är MAGISKA.
Jag som har haft fruktansvärda problem med både gallsten, förstoppning och ballongmage (IBS) känner en enrom skillnad. Toalett besöken är mycket mer regelbundna och jag är nästintill aldrig uppblåst eller gasig/ “rörlig” i magen längre. Det känns så himla bra verkligen!

Sen kan jag även tillägga att efter alla dessa magbesvär så har jag försökt att minska mitt intag av både gluten och laktos och det har också hjälp min mage mycket. 

Träna, ät rätt och ta hand om DIN kropp på det viset DU reagerar bäst på, oavsett forskning eller statistisk”

SVAR: Vad underbart att höra och jag kan inte annat än att hålla med dig. Chlorellan och Cellenzymerna –> HÄR, är 2 av mina favoriter och jag använder dem dagligen och de har hjälpt mig massor. Att ta 2 cellenzym innan måltid gör verkligen skillnad för mig och jag känner mig inte alls uppsvälld efter maten längre.

//English: Answer/question about chlorella. Use google translate.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej,

  Letat runt i bloggen men hittar inte riktigt det jag söker, har tidigare ätit de tabletterna du äter ovan och märkte skillnad – främst på mina blodprover hos läkaren som visade att jag efter 3 av mina mål mat hade samma blodsocker som en fastande person, fick mycket beröm. ( Nu var det säkert inte bara tabletterna utan en kombination )

  Nåväl, kan man blanda spirulinapulver (tvingar i mig en shot av det varje morgon) och tabletterna? Det känns som en bra kombo – men de slår inte ut varandra eller blir ineffektiva va?

  Ps. Grym blogg!

  jonna 2015-02-09 23:31:30 http://jonnkaleidoscope.blogspot.com
  Svara
 • Hej! Varför tar du Chlorella tabletterna? är det enbart för att magen ska må bra eller ger det någon annan effekt på kroppen som till exempel ökad fettförbränning eller prestation ? 🙂

  sara 2015-02-02 16:55:20
  Svara
 • Jag mår väldigt illa när jag tagit Chlorella, bör jag sluta äta det eller är det ett tecken på att kroppen rensas på gifter?

  sandra 2015-01-28 22:02:22
  Svara
 • Hej! Jag tycker du är helt grym. Jag tränar varje dag och har gjort det i nästan åtta månader nu och målet är att tappa 7 kilon. Jag har gått ner ungefär 2 kilo men sen går ja upp igen och sen ner och jag kämpar jätte hårt för att nå mitt mål men det går inte. Jag undrar om du vet om några kapslar som Garcinia Cambogia, green coffee bean eller White kidney bean fungerar? Vet du om nån av dem eller nån annan fungerar och inte är farlig? Du är grym/ kram H

  Hanna Hedberg 2015-01-28 21:46:13
  Svara
 • Vet du hur länge pulvret håller? Har en burk som gick ut för något år sen, men innehållet är ju oförändrat i både lukt, smak och utseende och jag tycker ju att om det håller i 5 år borde det kunna hålla några till… Vad tror du?

  Emma Hå 2015-01-28 13:48:21 http://emmahas.se
  Svara
 • Åh tack för ditt kloka svar 🙂

  Älskar din blogg, du är väldigt inspirerande till mig!

  kramkram

  Mikaela 2015-01-28 08:58:16
  Svara
 • Jag brukar ha spirulinapulver i min smoothie ibland, fast ärligt talat vet jag inte VARFÖR. Har bara hört att det ska vara värsta hälsobomben haha, men i själva verket vet jag inte riktigt vad de ska ”hjälpa”. Vad anser du om spirulina? Är det lika bra som chlorella eller har det ett helt annat syfte? Känner mig lite vilse haha, och känns egentligen inte helt bra att stoppa i sig saker som man faktiskt inte vet vad det är.. 🙂

  Johanna 2015-01-28 07:06:27
  Svara
 • Det måste jag prova!

  Erica 2015-01-27 23:12:17 http://skrikaan.myshowroom.se
  Svara
 • Vart finns de att köpa :)? Låter som något jag måste införskaffa omedelbart!
  Kram

  Malin 2015-01-27 21:37:31
  Svara
 • Vad menar du med trappa upp? Hur många ska man äta då?:p

  Väntar på tabletterna sen ska jag börja, hoppas jag upplever samma känsla som du beskriver:)

  Mikaela 2015-01-27 20:05:23
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Man kan börja med 1 morgon och e.middag. Känns det bra så öka till 2 och öka sedan successivt tills man är uppe i 5 morgon och e.middag. Kramis

   idawarg 2015-01-27 21:43:57
   Svara
 • Hej! Jag undrar vad som är bäst eller blir skillnad på resultatet osv om man kör styrka med vikter/maskinen eller med sin egen kropp bara?:)

  Alice 2015-01-27 15:48:51
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Det beror på vad du vill ha för resultat? Långa smala muskler= lätta vikter/egen kroppsvikt. Större muskler = vikter

   idawarg 2015-01-27 21:44:59
   Svara
 • Hej Ida! Jag har två frågor 😀

  1. Jag ska om en vecka flyga till Thailand och tre veckor senare flyga till USA. Har du några bra tips på mat/snacks att ha med på flyget?

  2. Nu är det ju ett tag kvar till sommaren och jag har en del extra kilon jag skulle vilja bli av med innan dess. Tror säkert att många andra också skulle bli glada av detta så jag undrar om du skulle vilka köra någon slags coachning/peppning inför sommaren! Ungefär som att vi vore dina pt-kunder och du cochar oss mot dom underbara sommarkropparna vi alla vill ha. Det behöver inte vara en särskilt stor grej som du behöver lägga ned onödig tid på men kanske ett stående inlägg där du hjälper oss redan nu med att peppa, hjälpa och hur vi kan tänka för att nå våra mål 🙂 annars skulle ett inlägg med dina bästa tips uppskattas på hur man ska tänka och lägga upp det redan nu för att nå dit man vill och inte behöva hetsträna sista veckorna innan det är dags att hoppa i bikinin. Hoppas du har en bra dag! 😀

  Ida 2015-01-27 14:22:51
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   1. naturella nötter, riskakor, proteinpulver, frukt, raw bars. Jag brukar även ta med matlåda när jag åker från sverige med sallad och stekt halloumi som håller sig bra 🙂
   2. Tycker du inte att veckans utmaning är precis vad du beskriver? 🙂 Sedan kommer jag även snart dra igång med en 10v löputmaning så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-27 21:47:11
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt