Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKA KOSTTILLSKOTT ANVÄNDER JAG?

question answer

Jag älskar din blogg och tänkte bara fråga om du tar några kosttillskott och i så fall vad för några? 🙂

SVAR: Hej och tack snälla. Jag tar endel kosttillskott dagligen och här kommer en lista…

Varje morgon tar jag… D-vitamin, Glutamin (för magen), Multimineral, Multivitamin, Aloe Vera, Laktovitalis (Goda magbakterier) och Chlorella (rensar ut gifter).

Innan varje måltid tar jag 2 kapslar Cellenzym som hjälper till att bryta ner maten. Får man ofta uppblåst mage efter måltid kan det här vara till grym hjälp.

Tar även ofta Risprotein eller Inflamino protein  till mellis men tål man vassle så funkar det lika bra och är godare 🙂 Finns i smakerna Banan/Kokos, Choklad, Vanilj och Päron.

Innan läggdags så tar jag alltid 3 magnesium. De har en avslappnande effekt på musklerna och gör faktiskt så att jag sover bättre.

//English: Question: What supplements do you use? Answer: Every morning I take… D-vitamin, Glutamin, Multimineral, Multivitamin, Aloe Vera and Chlorella. Before every meal I take 2 Cellenzym to help the decomposition of the food. If you often get bloated after meal this can help. I also take protein powder for snack almost every day. Before bedtime I take 3 magnesium. They have a relaxing effect on the muscles and I actually sleep better when I take it.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Tar du bara tillskott på morgonen ? Eller tar du även på kvällen ?

  Johanna Karlsson 2016-02-24 14:39:17
  Svara
 • Jag köpte precis min fjärde eller femte burk cellenzym och chlorella, det ända jag har att säga är att de är MAGISKA.
  Jag som har haft fruktansvärda problem med både gallsten, förstoppning och ballongmage (IBS) känner en enrom skillnad. Toalett besöken är mycket mer regelbundna och jag är nästintill aldrig uppblåst eller gasig/ ”rörlig” i magen längre. Det känns så himla bra verkligen!

  Sen kan jag även tillägga att efter alla dessa magbesvär så har jag försökt att minska mitt intag av både gluten och laktos och det har också hjälp min mage mycket.

  Träna, ät rätt och ta hand om DIN kropp på det viset DU reagerar bäst på, oavsett forskning eller statistisk 😉

  lena 2015-01-26 21:31:13
  Svara
 • Hej! Jag undrar hur cellenzymet har fungerat för dig? Jag får alltid uppblåst mage efter måltid, inte alls kul! Kram felicia

  Felicia 2015-01-26 13:19:45
  Svara
 • Det är ingenting som ”rensar ur kroppen”. Varken detox, teer, konstiga tabletter osv. Det är BARA levern som avgiftar kroppen och det finns ingenting man kan göra för att rena levern av den enkla anledningen att det inte behövs. Den löser det själv.
  Sen tycker jag att det är konstigt att du går ut till unga personer och berättar vad som är ”hälsosamt”, att inte äta gluten när man inte är intolerant är skadligt, att inte dricka mjölk fast man inte är laktosintolerant triggar systemet att bli intolerant och stoppa i sig massa tabletter för gudvetvad är inte speciellt hälsosamt.

  Vad hände med tallriksmodellen?

  Hanna 2015-01-26 08:47:53
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Fakta och forskning kan man grunda den infon på. Läs på, gör om och gör rätt. Eller fortsätt med ”tallriksmodellen”. Puss

   J 2015-01-26 14:49:48
   Svara
 • Hej Ida!

  Mycket av det du skriver på din blogg kan misstas för ”sanning”. När du skriver ”rensar ut gifter” så är det helt och hållet FELAKTIGT att chlorella rensar ut gifter. De som påstår att gifter rensas ut ur kroppen med hjälp av exempelvis detox, juicer och chlorella har aldrig fastställt vilken typ av gift de pratar om? Vad är det för gifter du pratar om? För i såna fall hade man ju kunnat mäta mängden gift före/efter chlorella bruk och se ifall det blir någon skillnad. Det finns inga som helst vetenskapliga bevisade hälsoeffekter av exempelvis multivitamin och chlorella. Däremot är det bevisat att chlorella inte gör någon som helst skillnad på kroppens avgiftningsystem 🙂 Chlorella är fullt av massa andra nyttigheter men INTE avgiftning. Ha det klart för dig.

  diana 2015-01-25 22:19:51
  Svara
 • Hej Ida!

  Tack för inspiration 🙂

  En fråga angående Chlorella, det står att man ska ta 5 tabletter 2 gånger per dag, alltså 10 tabletter/dag.

  Gör du det eller tar du en per dag? Blir så dyrt om man ska ta 10 tabletter per dag 🙁

  Älskar din blogg!

  Mikaela 2015-01-25 21:40:48
  Svara
 • Hej Ida! Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker den är jätte bra! Jag har några frågor till dig. Hur gjorde du när du skulle börja träna, vart fick du motivationen ifrån och vart började du träna? Och hur gammal va du när du började? Kram, Frida

  Frida Göransson 2015-01-25 15:38:47
  Svara
 • Hej! Vad anser du om spirulina? Har hört att det kan vara väldigt farligt för kroppen och du som verkar så påläst om allt, vad tror du om det?:)

  Cecilia 2015-01-25 14:45:44
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Jag använder mig själv inte av spirulina då min kropp inte reagerar bra mot det men mår man bra av det så är det absolut bra och har en avgiftande effekt. Själv föredrar jag Chlorella som har ännu bättre egenskaper än spirulina. Dock bör man välja båda med omsorg då fel tillverkade alger som är uppodlade fel kan ha dålig effekt på kroppen. Kram Ida

   idawarg 2015-01-25 19:23:23
   Svara
 • Intressant! Kul att få lite bra info!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-25 14:05:35 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag är 15 årig tjej som precis har börjat träna på gymmet. Jag har börjat träna för att jag vill gå ner i vikt och sedan bygga muskler men problemet är att jag inte vet hur jag ska träna och äta. Jag har gått in och sökt på internet men jag hittar inget som passar just mig. Hoppas du kan hjälpa mig. Kram.

  Anonym 2015-01-25 13:15:39
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Jag stycket du ska satsa på styrketräning och massa vardagsmotion och fokusera på att bli stark och må bra så kommer en hälsosam vikt kolla med det. Kram Ida

   idawarg 2015-01-25 19:19:47
   Svara
 • Så himla mycket spännande! Själv har jag nyss börjat med veganskt protein och jag verkligen älskar det! Inga sötningsmedel och annat skit liksom. Helt perfekt! Hoppas du haft en bra helg! 🙂

  Lisa's Healthspo 2015-01-25 12:27:30 http://lisashealthspo.myshowroom.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind