Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS #WARGPOWER

IMG_1734.JPGIMG_1732.JPGIMG_1733.JPG

Jessica

Elin

Johanna Sjöö

DeMarkey

Jeanette

Louise

Ellen Schutz

Elin

Theres

Josefin Holst-Norén

Sanna Eriksson

Paulina

maria

Natalie

Sofie

Amanda

Louise Nilsson

Wohoo vilken härlig aktivitet det har varit i #wargpower denna vecka! Min favorit är ju såklart det fina porträttet @ninabarks har måat på mig. Tack snälla vad fint! (Vill man följa något på bilderna ovan så hittar man dem i hashtagen #wargpower på instagram). Denna veckans utmaning var tuff med en hel veckans träningsupplägg. Hur har det gått för er? Imorgon kommer en ny härlig utmaning upp l 7.00 som ni inte får missa! Love, I

//English: Wohoo so many nice pictures in #wargpower this week. (If you want to follow nyone on the pics above you find them in #wargpower on instagram). This weeks challenge was a tuff one with a whole weeks workout schedule. How was it? Tomorrow 7.00 I will post a new wonderful challenge and I hope you are all in! 🙂 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Åh så kul att min bananpannkaksfrukost fick en plats här!
  Tack för all inspiration du, dagligen, ger. Du är grym!

  Ida 2015-01-26 06:00:26 http://www.idaacarleborn.blogg.se
  Svara
 • Kul att 2 av mina bilder är med 🙂 @itsallaboutwellness

  Emma 2015-01-25 13:56:37 http://emmabjorndahl.se
  Svara
 • Hej Ida. Ville bara börja med att säga att din blogg är en sån otrolig inspiration och att du har hjälpt mig en bra bit på vägen med min motivation och styrketräning genom att bara vara dig själv. Och de vill jag säga tack för!
  Jag har också en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag styrketränar 5-6 gånger i veckan och blir starkare och starkare märker jag men nu har jag börjat få problem när jag ska göra dips. Oftast gör jag dips i en dips maskin men nu har jag börjat få otroligt ont mellan brösten, det känns liksom i skelettet känns de som. Som att någon slagit mig mellan brösten… Och eftersom man sträcker ut bröstet när man gör dips så har det nästan blivit omöjligt för mig att göra dips då de gör otroligt ont. Och jag brukade endå göra upp till 15st utan någon hjälp.. Har du något tips eller har du själv stött på detta någon gång?
  Jag hoppas du har en bra helg, massor med kramar <3<3

  //Sanne

  Sanne 2015-01-25 12:01:32
  Svara
  • Svar på Sannes kommentar.

   Hej Sanne och tack snälla 🙂 <3! Låter som du kanske fått en sträckning i bröstet. Skulle råda dig att uppsöka sjukgymnast som kan kolla på det och kanske ge behandling och övningar. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2015-01-25 19:42:45
   Svara
 • WOW, inspirerande. Dags att följa de goda träningsexemplen!

  KikkiSandström 2015-01-25 12:00:08 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • Hej Ida.
  Hur kan man på något vis få mindre lår/rumpa, har en väldigt päronformad kropp vilket jag inte alls tycker om! Jag kör kondition varje träningspass (ca 20-30min) och styrke tränar efter det! Kör ben (sqauts,utfallssteg,marklyft osv) ungefär 2 gånger i veckan och resten övriga kroppsdelar!
  Har slutat äta onyttiga saker som chips,godis! Äter dessutom väldigt ren mat! Men går inte ner ett endaste kilo och ser ingen skillnad på mina lår/ben?Fettet sitter verkligen på nedre delen av min rumpa och ut mot mina lår… Vad gör jag för fel?

  Paulina 2015-01-25 11:44:26
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Hej Paulina! Jag skulle behöva veta exakt hur du äter och tränar för att kunna svara på din fråga. Jag skulle råda dig till att uppsöka en pt som kan lägga upp både kost och träninsschema utefter dina mål. Kosten kommer vara en stor del i det hela och man måste ha tålamod. Kram Ida

   idawarg 2015-01-25 19:37:47
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 18 år som försöker få bort fettet på kroppen då jag har förmycket fett på kroppen. Jag äter fem gånger om dagen, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Till lunch och middag äter jag kyckling/fisk med massor grönsaker (broccoli, morötter osv). Men jag är osäker på vad jag ska äta på morgonen, just nu drick jag en proteinsmoothie med havremölk och bär. Men jag känner att det blir lite ensidigt. Har du tips på något annat jag kan äta? Äter inte ägg, bara stekta.
  Tack på förhand!
  Kramar!

  Nathalie 2015-01-25 11:28:28 http://nathalieschiller.blogg.se
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie! Låter toppen. Du hittar massa frukostrecept i min app i MIkz –> http://getmikz.com/wargpower
   Kram

   idawarg 2015-01-25 19:35:55
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt