Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY CLOTHES

IMG_1635.JPG

Popcorn Sweater – HERE // Similar jeans – HERE // Uggs – HERE

God Morgon mina älsklingar! Hoppsa ni sovit gott? Igår la jag ut bilden ovan på instagram och fick så många frågor om vart jag köpt kläderna så här kommer länkar. (Jeansen är gamla och finns inte att köpa så länkade ett par liknande.)

//English: Good Morning my sweet hearts! Yesterday I posted the picture above on my instagram and I got so many comments about the clothes so here are links to the clothes.

Förresten så såg ni mig i gårdagens aftonbladet där jag berättade om min period med ätstörningar? För er som missade men vill läsa ligger det nu uppe på deras hemsida HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Den tröjan!!! 😀

  Jessica 2015-01-24 09:41:54 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Snygg outfit!

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-01-23 15:22:52 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag är en 17 årig tjej och har en fråga som du kanske kan ha ett svar på. Jag är ofta uppsvälldage, ofta ännu mer efter måltider. Jag får ont i magen efter jag druckit oboy och ibland viss måltider eller om jag ätit mycket mat. Jag har känsloig hud, vet inte om det har med saken att göra, men också torrhårbotten. Jag har testat laktosfritt, äter laktosfri fil och havremjölk, mjölfritt margarin m.m. Jag har ständigt ett sug efter något att äta och äter väldigt stora portioner. Jag växer troligtvis fortfarande och kan va därför.. Av att jag äter laktosfritt , mår jag bättre och magen är inte lika bullrig, men den är fortfarande uppsvälld m.m. Har du något tänk vad det kan vara? Jag vet att det kan va glutenintolerans, men något annat också? Tack för svar 🙂

  elna 2015-01-23 11:23:30
  Svara
  • Svar på elnas kommentar.

   Angåede suget så kan det vara att du inte får i dig tillräckligt med protein. De dagar jag äter vegetariskt har jag ett större sug och måste ofta komplettera med en eller två proteinshakes. Testa det och se om det blir bättre. Jag skulle testa ta bort gluten om jag var du bara för att se. Gluten kan ställa till mycket knas med magen. Äter du mycket bönor och nötter? De kan vara svårsmälta för magen så du kan ju fundera om de kanske kan påverka?

   idawarg 2015-01-23 14:27:34
   Svara
  • Svar på elnas kommentar.

   Jag glömde att säga att jag även äter vegetarisk mat sen ett halvår tillbaka 🙂

   elna 2015-01-23 11:37:53
   Svara
 • Jeansen var skitsnygga så jag förstår att folk har undrat 🙂

  POOS 2015-01-23 11:11:16 http://www.fames.se/POOS
  Svara
 • Så snygg!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-23 09:31:41 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har läst din blogg ett tag nu och tycker att den är väldigt hjälpsam och framförallt inspirerande. Jag har en fråga, jag har sett att du tipsat om amaranth flingor vilket jag jättegärna skulle vilja testa. Problemet är att jag kan inte hitta det någonstans, så jag undrar var du köper dina amaranthflingor?
  Kram!

  Alice 2015-01-23 08:54:04
  Svara
 • Galet snygg kropp, kläder och allt. Du är råsnygg i dom där kläderna.
  Jag älskar tröjan men den är för kort för min mage och kropp just nu.. Men snyggt var det.

  DeMarkey 2015-01-23 08:38:11 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind