Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKEN PROTEINBAR ÄR BÄST?

protein-bar

Bounce Ball – HERE // Organic Food Bar – HERE

Hej Ida! Skulle du vilja göra ett inlägg ang. proteinbars när du har tid?
Vilka ska man satsa på? Vad ska man kika efter, för att det ska vara en bra “bar” (innehållet)? etc. Tycker det är väldigt svårt att hitta rätt i denna djungel och vill inte bara hitta “godisbarsen” med glukos och socker. Skulle vara guld värt om du skulle vilja dela dina åsikter och kunskaper om detta! Tack, xo.

SVAR: Hej Johanna och tack för din kommentar! Jag köper aldrig färdiga proteinbars då de som du skriver oftast innehåller massa skit. Köper jag bars så är det Raw bars som endast är naturliga. Allra bäst är att baka själv då man kan addera protein själv. HÄR har du ett recept på proteinbars och HÄR kommer ett till.

Men vill man köpa så kan jag rekommendera den HÄR Bounce bollen som är naturlig och innehåller 23g protein/100g. (Innehåller mjölk)

Bounce bollen innehåller vassleprotein som är mjölk så vill man ha det helt mjölkfritt och även RAW så finns de HÄR Organic Food Bar. Den innehåller 22g protein/100g.

//English: Question/Answer in swedish. Use google Translate.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Raw bite har en bar med ärtprotein som är jättegod!

  J 2015-01-23 13:14:21
  Svara
 • Annars rekommenderar jag den här Raw baren, sååå god: http://herbalstore.se/Kakao-och-godsaker/Energibar-med-Dadlar-och-Paranot-ekologisk Den smakar inte bara dadlar som jag annars många gör 🙂

  Ida 2015-01-23 11:28:23
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har typ en kost fråga.
  Jag är 15 år fyller 16 i år, jag tränar ca 6-8 gånger per vecka ( gym, ridning, skolidrott och löpning) utöver det går jag ut med hunden 2-4 ggr/ vecka och cyklar oftast till skolan. Men iallafall jag vaknar 06.30 och då äter jag frukost som brukar vara en macka lite fil och en kopp kaffe, ibland så har vi iallafall sen skollunch och då brukar jag försöka äta lite mer men då i minst 2h känns det som att maten åker upp och ner hela tiden men efter det är det typ som att dra ur proppen ur ett badkar och mättnaden försvinner likt vattnet i badkaret ( om du förstår vad jag menar) och helt plötsligt är jag jätte hungrig, sedan äter jag skolmaten dock brukar det bli typ en halv potatis och en fiskpinne (om det är något sådant till lunch) men efter två timmar till är jag hungrig igen och när jag kommer hem äter jag något igen och det är tyvärr oftast onyttigt och sen på kvällen äter jag något lagat typ ris och något till men det är samma sak där mättnaden bara försvinner och jag är för lat för att äta typ en frukt (är iof allergisk) på kvällen och därför somnar jag oftast hungrig och vaknar morgonen där på med magknip.

  Har du någon ide på vad och hur jag kan äta?

  Jag 2015-01-22 20:58:19
  Svara
 • Hej Ida!

  Vill börja med att säga att din blogg är verkligen superbra och blir så himla inspirerad!

  Jag har precis kommit in i en period där jag tränar mycket och försöker vara mer hälsosam men jag har ett problem. Hur ska man göra med vardagsmotionen? Jag är 15 år och läser sista pret i grundskolan. Skolan ligger långt hemifrån så kan varken cykla eller gå dit. Går långa dagar i skolan och när jag kommer hem måste jag alltid plugga och sen vill jag gymma. Har du några tips hur man kan göra med vardagsmotionen?

  Det är absolut inte så att jag inte går någonting alls. Har MASSA trappor i skolan, en lång backe från spårvagnen upp till skolan och dessutom har vi idrott på en gym i närheten vilket vi går till.

  Kram!

  Ida 2015-01-22 16:37:37 http://idaahakansson.blogg.se
  Svara
 • Åh vilket bra inlägg! Jag köper alltid RawBite när jag är sugen på en bar och undrar vad du tycker om denna? 🙂
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/raw-frukt-notbar-protein-50g

  Vore förresten jättekul med lite mer recept på olika bars att göra själv!
  Kram!

  Mirjam 2015-01-22 14:53:13
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Raw Bite är toppen och köper den själv ibland. Dock inte klassad som proteinbar kanske men bra är den 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-22 14:57:41
   Svara
 • Bra inlägg!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-22 14:48:53 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Vill bara säga att din blogg har varit helt fantastiskt bra senaste veckorna! Tror det är alla inlägg där du tar upp kommentarer och ger utförligare svar på, det blir en härlig variation och rolig läsning!
  Tycker också det är himla roligt med tränings- och matdagboken på Mikz! Fortsätt såhär!! Superbra jobbat!! 😀

  Ida 2015-01-22 14:38:26
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack snälla vad jag blir glad! Uppskattar verkligen dina ord och kul att höra att du även gillar mina Mikz uppdateringar. Ha en grym dag! Kramis

   idawarg 2015-01-22 14:41:11
   Svara
 • Åh nu när du ändå skriver om det här… En kille på jobbet säger att nästan ingen bars är bra, men rekommenderar en som heter QUESTBAR tror jag. Vad gör den bra? Är den bra som han säger? Bra för vaddå? Att gå ner i vikt eller styrketräning?

  DeMarkey 2015-01-22 12:26:24 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   jag skulle aldrig i hela mitt liv äta en questbar. men det är jag det. innehåll: proteinblandning (vassleproteinisolat (från mjölk), mjölkproteinisolat), kostfiber (isomalto-oligosackarider), mandel (17 %), vatten, äpple (7 %), havssalt, arom, kanel (1 %), sötningsmedel (sukralos).

   jag gör mina egna också precis som Ida. då vet man vad man trycker i sig. 🙂

   ellen 2015-01-22 13:37:21 http://ellfi.blogg.se
   Svara
   • Svar på ellens kommentar.

    Haha ok nej det låter inte som något jag heller skulle stoppa i mig. Kanske en av de bättre av de sämre sorterna då 😀

    idawarg 2015-01-22 14:40:08
    Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   Jag har ingen koll på dem men kan koll upp 🙂 Vet att de är populära

   idawarg 2015-01-22 13:19:20
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt