Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING YOGA

IMG_1614.JPGIMG_1617.JPGIMG_1613.JPGIMG_1616.JPGIMG_1615.JPG

God Morgon mina vänner! Mår mycket bättre idag och började dagen med yoga i min pyjamas. Som jag har saknat den! 2 dagar utan min yoga har känts som en evighet. Bara för att fira min friskhet så blev det hela 40min yoga idag och jag njöt av varje sekund även om det var väldigt smärtsamt vissa stunder. haha. Jag älskar verkligen att börja dagen med yoga för det gör att jag får igång blodcirkulationen, får igång kroppen och det ger mig ett lugn genom hela dagen. HÄR hittar ni en video på en del av mitt yogaprogram, bara trycka på play och följa med.

//English: Good Morning my friends! Feel so much better today and I started the day with yoga in my pyjamas. Its been 2 days without my yoga and I really missed it! To celebrate my health I did 40min yoga this morning and it was amazing. Really love to start the day with yoga because it starts blood circulation and gives me a calm start of the day. HERE you can find a video on a part of my yoga routine, just push play and follow.

Glöm inte prenumerera på min Youtube HÄR. // Do not forget to subscribe on my youtube channel HERE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Wow you’re so flexibel,it’s incredible 🙂 I never tried yoga before,do you have any recommandations on how to start if you want to do it at home? 🙂

  http://fashionbarbecue.com

  sammie 2015-01-22 23:14:19 http://fashionbarbecue.com
  Svara
 • Hej Ida!!
  Jag har en liten fråga ang yoga. Jag är gravid nu och skulle vilja börja med yoga hemma då jag inte kan gå på kurser för jag jobbar flextider. Men, om jag ska göra yoga hemma, måste jag köpa hem ”gravidyoga” filmer eller kan man köra på den du har lagt upp på youtube? Vad är skillnaden mellan gravidyoga och vanlig yoga?
  Sen undrar jag om du rekommenderar en tjock eller tunn yogamatta? 🙂

  Kram Elin

  Elin 2015-01-22 22:05:02 http://www.lindqviste.blogg.se
  Svara
 • Shit vad skönt det ser ut <3

  Josefin 2015-01-22 19:50:50 http://tejasmamma.se
  Svara
 • Har precis inhandlat en yoga-matta i hopp om att finna lite ro och kunna varva ner på kvällen, går morgonyogan till att använda på kvällen också?

  Sara - Entreprenista 2015-01-22 18:51:04 http://entreprenista.se
  Svara
 • älskar ditt klipp med morgonyogan! Gör det varje morgon.
  Skulle vara superkul om du kanske kunde lägga ut ett längre också de morgnar man har tid för längre yoga än femton min!
  Din blogg är grym!

  Maria 2015-01-22 15:25:26
  Svara
 • Grymt att börja med yoga på morgonen, har försökt själv, men svårt att fastna för det! Ser så härligt ut 🙂
  Läckra tavlor i bakgrunden!!
  http://fitnessfrugan.wordpress.com

  Mia 2015-01-22 10:44:35 http://fitnessfrugan.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Tack så mycket 🙂 Ja det tar ett tag att fastna men när man hittat lärare eller övningar som passar just dig så blir det magiskt. 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-22 14:56:24
   Svara
 • Yoga är underbart för att komma igång! Jag brukar alltid köra ett mindre pass på morgonen och ett ”vanligt” på eftermiddagen/kvällen 😀 Känner att jag inte får ut max på morgonen då jag är så grymt stel, haha, så då brukar fokus ligga på mjuka stretcher. Perfekt när man som jag, pluggar vid datorn nästan 8h per dag. LOVE yoga!

  Viktoria 2015-01-22 10:03:46
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Ja Yoga är amazing och speciellt som du säger jobbar framför dator och stillasittandes 🙂 Ska nog också snart börja lägga till något lite svettigare eftermiddagspass.

   idawarg 2015-01-22 14:55:40
   Svara
 • Guuud vad fina målningar i bakgrunden! Var kommer de från?? 😀

  Cornelia 2015-01-22 09:32:51 https://gredditt.blogg.se/
  Svara
 • Älskar yoga!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-22 09:07:55 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • God morgon Ida! Skönt att höra att du också blivit lite frisk nu. Satt hela dagen hemma igår och trodde jag skulle gå under haha 😛
  Jag skrev ett ärligt inlägg på min blogg om min Tränings-resa och fick så mycket fin feedback på det av vänner och folk jag inte känner. Fick en liten inblick i hur du har det, varje dag, här på din blogg 🙂 alla positiva kommentarer som folk vi inte känner skriver! Det är så härligt att se att vi, trots nättroll och annat hat, fortfarande tar oss tid till att säga några fina ord till varandra 😀
  Om du känner för det får du gärna läsa om min resa hittills. Typ det jobbigaste, roligaste och häftigagaste jag har gjort. Mycket tack vare er här ImActive. Ni har inspirerat mig till att tänka sundare realistiskt om mig själv 🙂 Jag kommer förmodligen aldrig sätta mig på en diet, så att ha kommit ”så pass långt” som jag har gjort nu, men enbart bra och tyngre träning känns väldigt ImActive! 😀

  Ha en grym dag Ida! Du ska veta att du är en himla härlig inspirationskälla till mig <3

  http://camillanorman.se/2015/january/min-traningsresa.html#comment

  camilla 2015-01-22 09:05:45 http:://camillanorman.se
  Svara
 • så jag önskar att jag också kunde hinna med yoga på morgonen, vill verkligen prova på det för att se om det händer något bra med mitt humör, med min trötthet och mycket annat.

  DeMarkey 2015-01-22 08:39:17 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt