Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÖSTSHOPPING

nelly1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

Att vara hemma sjuk är inte det bästa för plånboken, haha. Blir en hel del nätshopping och allt ovan skulle jag mer än gärna vilja klicka hem med en gång! SÅ fina grejer och hur sjukt snygg är inte nya flaskan från MyBkr? Jag har redan 3 helfärgade men funderar starkt på att även klicka hem denna med hjärtat. Så himla fin! Nej nu ska jag dricka lite mer te och fokusera på att driva ut den här sjukdomen ur kroppen. Haha. Puss på er så länge!

//English: To be home sick is not good for my economy because it gets a lot of online shopping. Love everything above and how cute is the new bottle from MyBkr? I already have 3 bottles in different colors but I really want this one with the heart! SO beautiful! Now, lets drink some more tea and get healthy! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Underbara flaskor… Men hur diskar ni dem? =)
  Det hindrar mig från att lägga ändå ganska mycket pengar på en vattenflaska.

  Hanna 2015-01-21 21:48:25
  Svara
 • OMG sååååå mycket snyggt!!!!!

  D. DeMarkey 2015-01-21 21:09:33 http://demarkey.se
  Svara
 • Jag kollade på din matdagbok på Mikz. Alltid intressant o spännande att se hur andra äter. Något jag öde märke till är att det verkar ganska enformig kost. Till exempel 3 bananer på en dag. Eller exakt samma lunch som middag. Och samma frukost som kvällsmål. Äter du alltid så här eller hur ser du på att äta en varierad kost?

  Hanna 2015-01-21 20:37:54
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna och tack för din kommentar! Jag har skrivit mycket om min diet i Mikz då jag äter efter ett rotationsschema vilket innebär att om jag äter kyckling idag så äter jag inte kyckling på 3 dagar. Där av så äter jag istället ganska samma en hel dag för att sedan inte äta det alls på 3 dagar.Detta för att ämnet ska hinna gå ur kroppen och inte bilda inflammation. Innan så tyckte jag att jag åt varierat då jag tex käkade kyckling till lunch och sedan lax till middag. Men grejen blev då att jag istället käkade det varje dag vilket inte blev så varierat om man tänker efter. Att käka efter rotationsschemat har blivit mycket mer varierande för mig då jag måste äta helt olika saker varje dag. Lite invecklat men det har verkligen hjälpt mig och min mage mår så mycket bättre av denna dieten.

   idawarg 2015-01-21 21:22:54
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Förstår vad du menar. Låter som en bra plan. Något för mig att testa. Jag har en annan frågar. Finns det någon begränsning på hur mycket protein kroppen kan ta upp från en måltid. Jag gillar att äta 3 mål o ett återhämtningsmål så portionerna blir därav större istället för mer uppdelat. Om jag äter 300 gram kyckling till lunch med quinoasallad till, är det för mycket protein på samma gång? Middagen är ungefär samma och frukosten brukar innehålla 800 kalorier. Jag är 170 cm o väger drygt 60 kg. Jag styrketränar 6 dagar i veckan plus poweryoga 2 gånger per vecka o powerwalks såklart. Ärer jag för mycket….???

    Hanna 2015-01-21 22:07:54
    Svara
 • Hej Ida! Undrar lite om du har tips på uppvärmning? Behöver verkligen mer tips på hur man värmer upp. Brukar köra rörelseträning men tycker inte man blir supervarm av det. Måste man få upp flåset/bli varm för att uppvärmningen ska vara korrekt? Snälla återkom 🙂 Kram

  Marie 2015-01-21 20:21:01
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Uppvärmning är endast för att du ska få upp lite värme för att inte skada dig och det är individuellt. På sommaren eller i varma land så behöver jag knappt köra uppvärmning då kroppen redan är varm. Men i Sverige under vintern måste jag köra minst 10 min cardio för att få igång leder och få upp värmen innan styrketräning. Så cardio, dynamisk streck eller den övning du ska göra utan vikt funkar fint som uppvärmning. Kramis

   idawarg 2015-01-21 21:25:28
   Svara
 • I can totally rely to this.I’m sick since Monday and the most productive thing I did was browsing online shops.Definitely not good :)Really like your picks tough.

  http://fashionbarbecue.com

  sammie 2015-01-21 20:07:33 http://fashionbarbecue.com
  Svara
 • Så snygga grejer, speciellt flaskan! Jag älskar min flaska från MyBkr!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-21 19:29:25 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • ååå så snyggt, nu blev jag också sugen på att beställa hem lite 😀

  sandra :} 2015-01-21 18:58:04 http://busengmans.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind