Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOME SICK

IMG_1565.JPG

God Morgon mina älskade vänner! Sitter här i soffan och snorar, sjuk som jag är! Så himla segt men ändå lite mysigt att tända ljus, krypa ner i en filt med datorn i knät och kaffekoppen i handen och bara mysa och tycka synd om sig själv. Haha. Det var flera år sedan jag var sjuk så ska njuta av det här 🙂

Såg igår att man nu kan nominera till årets Finest Awards. Jag vill bara säga att jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om ni ville nominera mig i kategorin ”Träning/Hälsa/Idrott/”. Nominera HÄR.

Skärmavbild 2015-01-21 kl. 08.23.55

Sedan vill jag också säga till alla er som ville läsa min mat- och träningsdagbok, jag postar det varje dag i min app i Mikz. Ladda ner appen gratis och följ HÄR.

//English: Good morning my sweeties! Im sick today and sitting in my sofa with a cup of coffee, my computer, a blanket around me and feel sorry for myself. Haha. It was years ago I was sick so I will enjoy this moment 🙂  Saw yesterday that it´s time to nominate your favorite blogs in Finest Awards 2015. I would be so happy if you want to nominate me in the category ”Träning/Hälsa/Idrott” (Like Above). Nominate HERE. Then I also want to say to all of you who wants to know what I eat and train every day, on my app in Mikz I do a food and workout diary everyday. Downlowd and follow my app for free HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand