Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRICEPS-, BRÖST- OCH MAGTRÄNING

IMG_1560.JPGIMG_1561.JPGIMG_1564.JPGIMG_1562.JPG

Tights Adidas – HERE // Hoodie Ellos Sport – HERE // Shoes Adidas – HERE

Igår var jag på gymmet och körde ett lätt pass för triceps, bröst och mage. Blev dips, armhävningar, crunches i cable cross, brutalbänk mm. Hade på mig mina helt nya kläder från Ellos som lätt är mina nya favoriter. Tightsen sitter perfekt och är lägre i midjan precis som jag gillar och skorna var lätta och perfekta att ha till styrketräning. Hoodien älskar jag bara då jag tycker det är så galet kallt på gymmen nu under vintern. Skönt också med lite färg som piggar upp så här i vintermörkret!

//English: Yesterday I was at the gym for a triceps, breast and ab workout. Did dips, push-ups, crunches, brutal bench etc. Wearing my new clothes from Ellos and I love them!  The tights fits perfect and I like the lower waist and the shoes is light and perfect for strength training. I also love the pink hoodie because it´s so cold in the gym during winter and the pink color give me energy in the cold and dark winter weather!

(Inlägg i samarbete med Ellos)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Tack så mycket 🙂 Jag tog storlek S. Brukar ha stl XS men gillar inte när hoodies och mjukisbyxor blir tajta. Kramis

  idawarg 2015-01-21 10:05:52
  Svara
 • Riktigt snygg outfit!!
  Vilken storlek har du i tröjan :)?

  Hanna 2015-01-21 08:58:11
  Svara
 • That’s a super cute work out look 🙂 your gym looks super cool from what I can tell from the photos 🙂

  http://fashionbarbecue.com

  sammie 2015-01-20 19:57:49 http://fashionbarbecue.com
  Svara
 • Vilken storlek har du i hoodien? 🙂

  Lovisa 2015-01-20 13:59:30
  Svara
 • Hej, jag är 17 år och tjej som tränar ca 2-3ggr/vecka. Och dessutom så tränar jag väldigt mycket mage och armar för att det är de områden jag tycker är roligast och ”vill va snygg på” eller vad man ska säga. Dock tycker jag det är väldigt svåry att träna magen så att det blir synliga magmuskler, så jag undrar ifall du har nåt tips hur man får synliga magmuskler? Jag gör bl.a övningar för magen som du har visat i dina videobloggar som jag tycker är super bra men det syns aldrig 🙁 och sen om armar så undrar jag om du har några tips hur man tränar armarna så att man får muskler men utan att köra ”värsting maskinerna” på gymmet som bara killar står o spänner sig vid? Liksom nåt man kan göra med enkla redskap som typ hantlar och liknande? Skulle vara så tacksam för svar!! Vill ju bli snygg till sommarn 😉

  Niki 2015-01-20 13:32:10
  Svara
  • Svar på Nikis kommentar.

   Hej Niki och tack för din kommentar! Härligt att du är så taggad på träning. Angående magrutor så är kosten en stor del och då de flesta har rutor men man måste minska på fettet för att de ska synas. Kombinera träning med en hälsosam kost med proteiner bra fetter och kolhydrater. Skippa socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat. Grymmaste övningarna för överkroppen tycker jag är chins, pullups, olika roddar och armhävningar. Allt det här kan du köra hemma och du hittar även alla övningar på min youtube. Kramis

   idawarg 2015-01-21 10:03:38
   Svara
 • hej
  jag har lovat mina föräldrar och min pojkvän att ta emot hjälp mot mina ätstörningar.
  har du några tankar om var man bör vända sig? Min pappa har nu bokat en tid hos mandometer för mig, men jag känner när jag läser på deras hemsida att jag tycker att deras behandlingssätt verkar skevt. De tar inte hänsyn alls till de psykologiska aspekterna utan säger att allt handlar om att jag ska börja äta mer. Har du några åsikter? Ingen aning vem jag ska rådfråga 🙁

  anna 2015-01-20 10:05:37
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Hej Anna och tack för din kommentar. Svarar på den i ett inlägg senare idag så håll koll. Kramis

   idawarg 2015-01-21 09:57:40
   Svara
 • så förbaskat snygga kläder!! Älskar skorna, är ute efter bra och lätta skor för styrketräning just, ska kolla upp dom du har på bild. Det är så härligt att klicka hem nya kläder till träningen, man får upp motivationen då!

  Körde ditt måndagspass igår.. jisses!! 🙂
  Idag kör vi tisdag!

  DeMarkey 2015-01-20 08:41:45 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   JA så snygga och så sköna! Skorna var verkligen perfekta och så lätta. Kanske inget för löpning med perfekta att ha i gymmet. Håller med. Nu när jag är sjuk kommer det bli en hel del nätshopping känner jag 😀 haha. vad underbart! Bra jobbat! DE passen är inte lätta. Kör hårt! Kramis

   idawarg 2015-01-21 09:45:26
   Svara
 • Snyggt!
  Kan du inte tipsa om fler tights som är låga i midjan? Jag tycker det är svårt att hitta.

  Therese 2015-01-20 08:23:20
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Ja jag vet, så svårt att hitta och jag gillar verkligen inte höga 🙂 Ska leta lite och kommer posta lite mer klädinspo senare idag 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-21 09:43:48
   Svara
 • Väldigt snygg outfit 🙂

  Johanna 2015-01-20 08:02:24 http://johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind