Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OMSLAG FÖR KURERA // COVER GIRL

Kurera framsida

Innan jul fick jag den stora äran att fota omslag och göra en intervju för den grymma tidningen Kurera som finns att hitta på de flesta hälsokostbuktiker och flera andra ställen. Mitt 3:e omslag och det känns så galet kul! Gå och hämta den för massa grym träningsinspiration för nya året. Wohoo. Måste själv nypa mig i armen för att förstå att lilla jag får göra så coola saker. För 10 år sedan var den största drömmen att få pryda omslag och att jobba med det jag gör idag. Jag är så glad och tacksam över allt kul jag får vara med om!

//English: Before christmas I got the great honor to shoot a cover for the magazine Kurera. It´s my third cover and it feels fantastic! Wohoo. Must pinch my arm to understand that this is happening to me. 10 years ago it was my biggest dream to cover a magazine and to work with the things I do. I´m so glad and grateful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Så fin!

  Tina 2015-01-22 19:28:18
  Svara
 • Hej Ida, cool du är. Måste fråga om du vet var tröjan kommer ifrån som du har på omslaget? Dör ha-döden. Tack, kram

  Zaida 2015-01-21 13:37:39
  Svara
 • Hej Ida! jag vet inte om du har tid att svara på det här, men jag chansar!

  Jag är en 18årig tjej som tränar både styrka och kondition 5 ggr i veckan i ungefär 1-1,5 år nu och ätit hälsosamt. MEN under en period i höstas mådde jag inte särskillt bra så tog ett uppehåll från både träningen och ”bra kosten” och jag la på mig 5 kg (har väldigt lätt att gå upp) jag vet inte hur jag ska äta nu för att komma ner till min vikt jag låg på.. innan det låg jag på 1400 kcal ungefär, vissa säger att det är lite, men jag är LIVrädd att gå upp, och det kommer jag göra om jag ökar mitt kcal intag. Jag vet att jag inte ska kolla på vågen, och att jag behöver mycket näring när jag tränar styrka, vet inte hur jag kan fått den här oron om vikten, aldrig haft den förut. kram

  Matilda 2015-01-20 00:59:01
  Svara
 • Grattis!! Supersnyggt omslag 🙂

  Emma 2015-01-20 00:24:39 http://www.emmasmyth.se
  Svara
 • Jag har redan läst den! 😀 När jag såg att du var på omslaget så! 🙂

  Neta 2015-01-19 22:37:48 http://netas.nu
  Svara
 • Grattis till ditt flow! Du bevisar verkligen lagen om attraktion och tankens kraft Lycka till med allt

  Ulrika Thoresson 2015-01-19 18:38:21
  Svara
 • Kul! 😀

  Jessica 2015-01-19 17:37:35 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • En sann förebild 🙂

  Anna 2015-01-19 17:26:14
  Svara
 • Hej Ida!
  Vet du om tidningen går att beställa på ngt sätt? Den finns ej att köpa där jag bor 🙁
  Kram

  Nina 2015-01-19 17:03:31
  Svara
 • Grattis beautiful! 🙂 Har också precis själv tagit steget till att uppfylla mina drömmar igenom att flytta från Stockholm. Har kastar iväg en ansökan till Oxford University också. Nu får man bara hoppas 🙂

  Arw 2015-01-19 16:46:14
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har slutat med gluten och idag när jag skulle köpa choklad så kollade jag på innehållsförteckning och då stod det ”kan innehålla spår av gluten” ska man undvika att köpa den då eller går det bra? Finns det en speciell choklad som inte innehåller gluten? Kram!

  Emelie 2015-01-19 15:54:24
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Det beror på hur överknslig du är. Är du inte så allergisk/överkänslig så är det ingen fara 🙂

   idawarg 2015-01-19 21:56:03
   Svara
 • Hej. Jag började min första riktiga diet nu i början på året, då jag innan har dietat men inte tagit det lika seriöst som jag vill göra nu. Ett problem jag har är att jag har ätit ganska nyttigt de senaste åren då jag har problem med magen. Så har ätit ”cleant” och glutenfritt länge nu. Mycket kyckling, ris, grönsaker och nötfärs. Och slutade även helt med godis, chips, bakverk och liknande saker för 7 år sen. Så äter inget socker heller. Så min kropp reagerar inte lika mycket när jag börjar dieta som för många andra, för den har liksom ”vant sej” med den kosten. Har du något tips på hur man ska lägga upp det för att lyckas bättre?
  (Jag är 20 år, 159 cm lång, 60 kg, vilket är både fett och muskler)
  Och vad tycker du om kolhydrater på kvällen? Har hört att det är bra att utesluta det på kvällen om man vill gå ner i fettprocent.

  Sanna 2015-01-19 15:47:16
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Jag förstår och det låter som du redan har en sund kosthållning och vikt. Varför vill du dieta? Ska du tävla? Om inte tycker jag inte du ska mixtra för mycket med maten. Att utesluta kolhydrater och äta mer protein och bra fetter på kvällen kan fungera men i slutändan är det dagens total som räknas. Kram Ida

   idawarg 2015-01-19 21:53:28
   Svara
 • Hej ida! Vore så himla tacksam om du svarade! Jag ska till Stockholm på lördag om du kan tipsa om nyttiga lunchställen? Jag är inte från Stockholm och behöver därför hjälp, annars blir det bara onyttigt 🙁 ha det bäst!

  Amanda 2015-01-19 15:37:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Rene voltair i PUB-huset, Kalori i kungshallen, Doctor Sallad på Sibyllegatan, RAW sallad i Vasastan, Ecoist på Östermalm. Alla är grymma lunch ställen 🙂

   idawarg 2015-01-19 16:55:34
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Vi ska vara i centrala Stockholm om det underlättar 🙂

   Amanda 2015-01-19 15:37:38
   Svara
 • Lite konstigt inlägg att kommentera kanske, man jag behöver verkligen hjälp till ett skolarbete; jag går i trean på gymnasiet och håller på med en undersökning av bloggspråk, kan ni undvara 3 minuter skulle jag bli evigt tacksam! https://sv.surveymonkey.com/s/J78vyf7

  Monkan 2015-01-19 15:20:21 https://sv.surveymonkey.com/s/J78vyf7
  Svara
 • Som följare av din blogg sedan du gick sista året på Balettakademien så är det otroligt kul och inspirerande att få följa din resa när du uppnår drömmar och framgångar. Stort grattis Ida! Verkligen! Du var den som en gång i tiden fick mig att bli intresserad av att äta nyttigt och det har nu varit min livsstil i flera år. Du gör skillnad i människors liv och jag är extremt tacksam över din blogg och hur du delar med dig av ditt liv. Ditt event på Café Opera, 10 dagars pole dance camp sommaren 2013 och ImActive eventet förra sommaren där jag fick prata om mina problem med dig personligen är riktigt fina minnen. Jag kan bara hoppas att jag uppnått lika många drömmar då jag är i din ålder. Med risk att låta cheesy så är du som storasystern jag aldrig hade. 🙂
  Stora kramar till dig Ida och återigen grattis. Jag vet att det bara kommer fortsätta att gå uppför för dig! <3

  Ida L 2015-01-19 14:31:49
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Men åh vad glad jag blir av din kommentar! <3 Det glädjer mig verkligen så mycket att höra och jag hoppas vi får chans att ses snart igen! Stor kram till dig!

   idawarg 2015-01-19 16:53:03
   Svara
 • Åh grattis, så kul!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-19 13:56:54 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Vilken dröm som går i uppfyllelse! Grattis till framgången, helt underbart. Det är stort, det ÄR verkligen stort och du ska absolut vara stolt över dig.
  Ska be min mor som jobbar i hälsobutik, ta med sig tidningen hem till mig nästan gång hon kommer.

  DeMarkey 2015-01-19 12:49:39 http://demarkey.se
  Svara
 • wow congrats on this achievement 🙂 must feel so good to accomplish your dreams

  http://fashionbarbecue.com

  sammie 2015-01-19 12:28:17 http://fashionbarbecue.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt