Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINDRE BRÖST VID TRÄNING

question answerHej fina Ida!

Jag har ett problem som blivit ganska stort för mig. Älskar att träna, och kör mycket styrka. Men problemet är att jag märkt att mina bröst blivit mindre av styrkan samt konditionsträningen. Kör vanligtvis igenom varje muskelgrupp per vecka, då även bröst. Måste jag sluta köra bröst och kondition? Vill ju egentligen köra allt, men mår extremt dåligt av att få mindre bröst då dem annars inte heller är speciellt stora.. Eller kan man lägga upp träningen på något annat sätt? Skulle vara extremt tacksam för tips!

Kramar!

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Ja så här är det att brösten är fett och går man ner i fettprocent pga. träning eller omlagd kost så kommer även brösten att påverkas och bli mindre. Så det spelar ingen roll vilken träning du kör för tappar du fett på kroppen så kommer antagligen brösten att bli mindre så om du vill undvika det så ät mer mat 🙂 Både styrketräning och kondition är bra för kroppen och inget jag tycker du ska sluta med bara för att brösten blir mindre. Små bröst är vackra så sluta tänk på dess storlek och var stolt över dem! Börja älska dem istället för vad de är, stora som små! 🙂

English: Answer/Question in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Bra svar!

  lisaihre.se

  Lisa 2015-10-30 07:22:19 http://lisaihre.se/
  Svara
 • Små bröst är så skönt eftersom de inte är i vägen. Mina är minimala.
  Man känner sig inte så kvinnlig alltid när man står på gymmet och är helt platt pga sportbh:n, men vad gör det? Det gör inte ont när jag springer eller hoppar, och inget ramlar ut när jag böjer mig fram med lite urringat. Minitits är underbart!

  Jenny 2015-01-25 16:29:03 /jennyfrost.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga. jag tränar nuförtiden varje dag både dansar disco och gymmar, men ingenting händer.. Har du några bra tips att förbränna fett och speciellt på bena och magen. Vill att benen ska bli mindre och smalare.

  Tack på förhand
  Kram Emma!

  Emma 2015-01-18 22:15:16
  Svara
 • Vilket bra svar! Jag har också en fråga: Har hört mycket om sprängticka/chaga på senaste tiden. Finns bl a som te och verkar klassas som superfood. Nu undrar jag om det är något som du skulle rekommendera eller vet mer om?

  Kram!

  B 2015-01-18 22:12:18
  Svara
 • Hej! Jag har precis börjat att träna, jag tycker att det är jätte kul och det går jätte bra. Mitt enda problem är att jag äter jätte onyttigt! Jag vill äta nyttigare, men har svårt för det… Hur ska jag göra? Jag är bara 13 år, men jag vill ha en bra hälsa och äta rätt. Jätte tacksam för svar;)
  //Lisa

  lisa 2015-01-18 17:16:53 http://lilloe.devote.se/
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Hej Lisa och vad kul att du kommit igång med träningen! Du växer fortfarande och ska inte mixtra med maten men det du kan tänka på är att minska på sockret i form av odis, glass kakor mm. Ät istället varierad riktig mat så din kropp har något att bygga upp sig med.
   Kramis

   idawarg 2015-01-18 18:15:39
   Svara
 • Tjena Ida! Bra svar där! Jag tycker också att ett par små bröst är himla fina och som någon här uppe skrev är det synd att så många tjejer som tränar mycket har opererat sig men samtidigt dömer jag ingen för att göra det. Ens egna val helt enkelt, men skitsamma, inte det jag skulle skriva.

  Jag började köra wargrun igen! Jag körde förra våren när du la upp det och kom till vecka 5-6 någonstans innan jag blev förkyld och min astma blev värre, men nu är jag taggad på att börja om igen! Till sommarn ska jag och min svärfar köra 6 km och jag måste ju vinna över honom och då tänkte jag att wargrun var bra att börja med igen. Så tack för att du gjort det så smidigt i menyn och så! 😀

  My 2015-01-18 16:42:16
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Hej My och tack för din kommentar! Ja små bröst är vackra de med och jag håller med dig 🙂
   Vad kul att du kör wargrun. Det är ett riktigt bra upplägg och kommer köra det i år igen i februari och fram och ska själv delta då jag vill komma igång med löpningen igen. Kramis

   idawarg 2015-01-18 18:13:37
   Svara
 • Vilket bra svar! Tyvärr ser man ju på väldigt många bilder på insta och bloggar att tränade tjejer opererat brösten vilket känns sorgligt. Tycker faktiskt att mindre bröst att finare!

  My 2015-01-18 14:56:11
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Mmm, håller med dig My. Numera är det nästan ovanligt att inte ha lagt sig under kniven om man är vältränad tjej… De flesta outar heller inte att de är opererade vilket ger en skev bild av hur en naturlig kropp ser ut.

   Ida 2015-01-18 15:33:37
   Svara
   • Svar på Idas kommentar.

    Himla bra svar Ida! Man ska ju må bra av en stark kropp, uppskatta vad den kan göra istället för att oroa sig över mindre bröst. Om vi tjejer (och killar såklart) ändå inte kunde flytta fokus från hur våra kroppar ser till vad de kan ådstakomma och att de är friska! En operation är ett ganska stort ingrepp på sin kropp, inte vidare kärleksfullt mot den.

    Emma 2015-01-18 23:53:38
    Svara
 • Jag har gått ner tio kilo och brösten har nästan försvunnit. Tycker ditt svar var riktigt bra och peppande.

  Hanna - Min väg mot att bli en snabbare och starkare löpare 2015-01-18 14:30:01 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga som jag skulle bli väldigt glad för om du kunde ta upp. Jag har precis börjat (hållt på i tre veckor) att träna med en personlig tränare. Det är tuffa 90 minuter tre gånger i veckan men jag har upptäckt att det inte är det fysiska som är det jobbigaste. Det är det mentala. Jag har tyvärr väldigt dålig tro på mig själv och är rädd för att misslyckas och ger därför hellre upp (hur motsägelsefullt det än låter). Hur tränar man sin mentala styrka? Hur får man en tro på sig själv? Jag märker att det är där det börjar för mig. Jag kan vara hur peppad som helst innan ett träningspass, men sen under tiden när det blir tufft tappar jag tron på mig själv vilket skapar ett enormt motstånd.

  Tack för grym inspiration i övrigt.
  /Alexandra

  Alexandra 2015-01-18 14:03:50
  Svara
 • Word! Grymt Ida. 🙂

  Viktoria 2015-01-18 14:00:51
  Svara
 • Brösten är också ett av de ställen där det förbränns lättast… Därför de försvinner fort.

  petra 2015-01-18 13:41:46
  Svara
 • Alltså Ida!! Hur grym får man va!? 😀 man blir så lycklig av att läsa din blogg. Du är en sån fin förebild! Kram <3

  Linn stensson 2015-01-18 13:22:59
  Svara
 • Så himla bra svar, man ska älska sia bröst även hur de än se ut 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-18 13:22:19 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Att träna bröstmusklerna är väl dessutom det enda naturliga sättet (förutom att bli gravid ect) att få brösten att se lite större ut, eftersom muskeln under ”putar ut” dem?

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-01-18 13:13:10 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag brukar köra dina workouts på din youtube-kanal men varje gång jag tränar armar eller mage så känner jag de första två repetionerna men resten känner jag inte. Det är väldigt konstigt och jag förstår inte hur det kan bli så? Hoppas du förstår vad jag menar! Kram

  Nellie 2015-01-18 13:12:05
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Hej Nelle! Oj det var konstigt. Hittar du kontakten med rätt muskel då? Testa göra saktade eller lägg på mer vikt och se om du känner 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-01-18 17:54:05
   Svara
 • Bästa svaret jag läst på länge! =)

  Jessica 2015-01-18 13:02:12 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Älskar ditt svar!

  Ida 2015-01-18 12:50:10 http://traningsblogga.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt