Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÄR DIG GÖRA CHINS // LEARN PULL-UP

En riktig milstolpe för mig har varit att klara av att göra en chin eller pull-up helt själv. Innan har det känts totalt omöjligt och jag får massa frågor om hur man tränar för att kunna klara det. På filmen ovan ger jag mina bästa tips. Glöm heller inte att prenumerera HÄR på min youtubekanal som varje vecka uppdateras med nya övingar och träningsprogram.

//English: A real milestone for me has been to be able to do a chin or pull-up by myself. Before it felt totally impossible and I´ve got a lot of questions how to train to be able to make it? On the video above I give you my best tips. Do not forget to subscribe HERE on my youtube channel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Härligt! Det är verkligen fantastiskt med mål!

  Jessica 2015-01-17 11:03:50 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Bra med tips! Har gett mig den på att jag ska göra min första chin i år! Får se hur länge det tar innan jag tar mig upp på egen hand! 😉
  Kramar

  Jämtlandshanna 2015-01-16 22:57:13 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • Jag klarar av att göra en hel del pull-ups men när jag ska ge mig på chins tar det stopp lite grann. Jag kan dock göra 3×3 chins om jag inte håller händerna mer än en axelbredd emellan, men jag har för mig att ”riktiga” chins ska man göra med lite bredare mellanrum än vad man har i pull-ups. Är jag helt ute och cyklar eller stämmer det? Eftersom jag klarar av smala, ska jag fortsätta köra på det tills jag kan klara fler och sedan försöka mig på breda eller borde jag börja göra breda excentriskt redan från början?

  Kram

  Elsa 2015-01-16 19:30:18
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Ja chins är bredare än pull-ups. Testa köra breda excentriska och du kan även successivt flytta ut händerna bredare. Kramis

   idawarg 2015-01-16 20:10:30
   Svara
 • Jag har aldrig provat göra en faktiskt. Vet inte ens om jag klarar EN.
  Vet dock att jag var grym på det när jag gick i skolan, bäst i klassen och slog grabbarna.
  Men vad hjälper det nu när man är ett aaaantal år äldre.. haha
  Ska prova i morgon kanske, om jag finner möjlighet, när vi ska inviga nya SATS i Globen.

  DeMarkey 2015-01-16 12:24:54 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind