Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR MÅNGA KALORIER ÄTER JAG PÅ EN DAG? MATDAGBOK?

question answerhej! hur många kalories på dag äter du? när du trenar och nu när du inte trenar så mycket?

du har ett fint blog, tack för det! du är en stor motivation för mig :)

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! 🙂 Jag räknar aldrig kalorier men uppskattningsvis så äter jag oftast 2000-2500kcal om dagen varje dag även om jag tränar eller inte. Under vilodagarna ska kroppen byggas upp och återhämta sig och behöver även då mycket energi.

det skulle också vara super intressant att se en mat dagbok för en vanlig dag av dig :)

SVAR: Det ska jag se till att ordna fram. Vet att det är väldigt efterfrågat och att många helst vill se varje dag. Det kommer inte ske här på bloggen men funderar på att börja med det i min app i Mikz. Vad tror ni om det? Skulle det vara intressant?

English: Answer/Question in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida! Gillar verkligen din blogg 🙂 Jag har alltid varit underviktig och velat gå upp lite i vikt nu har jag gått upp 3kg sen jag började träna men nu står det stilla och jag skulle vilja gå upp något kilo till har du något tips på hur man kan gå till väga?

  Sandra 2015-01-17 16:32:26
  Svara
 • Hej! Är det någon här som är duktig på proteinpulver? Skulle verkligen behöva hjälp! Har skrivit ett inlägg om det på min blogg, hade varit väldigt tacksam om någon bara har lust att avvara någon minut och hjälpa mig! 🙂

  Kram

  Josefin Holst-Norén 2015-01-16 16:46:03 http://www.josefinholstnoren.blogg.se
  Svara
  • Svar på Josefin Holst-Noréns kommentar.

   ja proteinpulver är bra och tål du mjölk så rekommenderar jag vassleprotein och att väja ett naturlig, ekologiskt utan massa sötningsmedel. Jag rekommenderar det här från Holstic –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/protein-choklad-145.html

   Finns i flera smaker. Eftersom det inte innehåller sötningsmedel så kan man mixa det med banan eller dadlar eller droppa ner lite stevia om man vill ha det sötare 🙂

   idawarg 2015-01-16 20:20:58
   Svara
 • låter jättekul!!

  Ellem 2015-01-16 14:32:15
  Svara
 • Ja en matdagbok skulle vara intressant att se under en vecka, se vad du äter osv.. Tack tack för en bra blogg:)

  Amanda Lundqvist 2015-01-16 14:17:25
  Svara
 • Ja det skulle vara intressant! 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-16 14:13:40 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • JA det skulle vara intressant 🙂 Behöver inspiration!

  Viktoria 2015-01-16 13:49:54
  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg men tycker också att det är rörigt med alla olika forum.

  J 2015-01-16 13:15:04
  Svara
 • Var som utom instagram känner jag. Den nymodigheten har undgått mig totalt, känner mig som 60-bast när alla pratar om instagram och selfies och liknande x)

  Arw 2015-01-16 13:09:04 http://fames.se/metalbardess/
  Svara
 • Varför har du inte allt här på bloggen? bara undrar, det skulle ju vara intressant men det är så jobbigt att kolla på vissa saker i youtube, andra i bloggen och en tredje i Mikz, sen har vi Instagram också..etc.
  tycker det börjar bli lite ströigt och det är ju inte bara EN blogg man följer heller, man läser ju ett antal bloggar och alla har samma visa.
  Ingen kritik mot DIG, du frågar, jag svarar, helst inte på Mikz, helst på bloggen.

  DeMarkey 2015-01-16 12:27:26 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   Jag förstår och ingen fara 🙂 Bloggen vill jag enbart hålla till träning och kost och svar på era kommentarer med en positiv ton medan jag ser Mikz som en kanal där jag kan skriva lite vad jag vill och ha er personlig. Sedan gillar jag receptbanken där då det blir enklare att hitta än i bloggen.

   idawarg 2015-01-16 20:16:20
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt