Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EARLY MORNING YOGA

IMG_1344.JPGIMG_1347.JPGIMG_1346.JPGHello Jetlag! Nu har jag landat i Sverige och vaknade kl 4.15 imorse. Försökte somna om i 1 timme men gick inte så gick upp, tände ljus och rullade ut yoga-mattan och körde 30 min yoga. Så himla skönt och verkligen vad kroppen behövde efter en 15 timmars resa igår. Efter det lagade jag min frukost jag saknat absolut mest när jag varit borta, Acai Bowl. MUMS och skönt att vara hemma igen. Idag ska jag städa, tvätta, köpa doppresent och träffa min finis Alexandra. Wii så mys! Ha en fin fredag mina älskade vänner!

//English: Hello Jetlag! Now Im back in Sweden again and I woke up 4.15 this morning. Tried to sleep again but couldn´t so I took my yoga-mat and lit some candles and did a 30 min yoga. So nice and my body really needed it afer the 15 hours flight yesterday. After that I made my favorite breakfast that I missed so much, Acai Bowl. MUMS and so nice to be home again! Today I´m going to clean, wash, buy a present and meet my sweetie Alexandra. Wii so coast! Have a nice friday my friends!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida! Vilken fantastiskt start på morgonen, du är en stor inspiration. Keep up the amazing work! Men jag måste bara fråga, vars har du köpt den där underbart söta tröjan? 🙂

  Johanna 2015-01-17 20:42:15
  Svara
 • I would probably just fall into my bed after a 15hours flight 🙂

  http://fashionbarbecue.com/

  sammie 2015-01-16 10:47:22 http://fashionbarbecue.com/
  Svara
 • Härlig start på dagen! Hoppas du får en fortsatt fin dag 🙂

  Emelie 2015-01-16 09:46:01 http://emelie.divinemagazine.se/
  Svara
 • Fan vad grym du är som orkar yoga på morgonen. Riktig kämpe är vad du är. Heja dig.

  jag önskar att jag hade den orken, den kraften men ack nej. Går upp 06:00 på morgonen och barnen straxt därpå… här hinns inget mer än det jag gör idag.

  Men en vacker dag vill jag lära mig yoga.

  DeMarkey 2015-01-16 08:48:28 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   Ja det gäller att man har bestämt sig kvällen innan och bara går upp och tar yoga mattan och rullar ut. Att få in det som en rutin är det bästa 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-16 09:07:44
   Svara
 • Nämen, vilken go bild! Det är inte alla som vågar visa sig nyvakna och utan smink. Bravo! Ljusbrickan är magisk, och du är en stor inspiration! När jag inte har lust att gå och träna, eller känner mig opepp går jag in på din blogg för att hämta inspiration! Eller när jag är sjuk och inte kan träna så går jag in på din blogg under tiden för att inte komma ur fokus och för att peppa upp mig inför dagen när jag är frisk. Tack för en härlig blogg!

  Sandra 2015-01-16 08:47:38
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   haha tack 🙂 Jag har inga problem med det fö det är så jag ser ut största delan av dygnet 😀 haha. Tack snälla vad glad jag blir att höra, din kommentar värmde i hjärtat! ha en fin dag! Kramis

   idawarg 2015-01-16 09:06:53
   Svara
 • Gud vilken skön och lyxig start!

  Johanna 2015-01-16 07:48:30 http://johannagrahn.se
  Svara
 • Va e Acai Bowl?

  Jessica 2015-01-16 07:44:10 http://lifetale.blogg.se
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Som en smoothie. Du hittar receptet i min app under R i menyn. Du kan ladda ner appen gratis här –> http://getmikz.com/wargpower

   idawarg 2015-01-16 07:48:16
   Svara
 • Tjenare! Har en fråga angående kvällsmål…. 🙂
  Äter middag ganska tidigt, kring 17, senast 18, efetersom jag oftast inte äter mellanmål(tycker det är opraktiskt, jobbigt, min mage och blodsockret gillar det inte) och håller mig mätt på lunchen ungefär så länge. Alltid lagad mat som jag gör själv, någon matig soppa eller stekta grönsaker/grönsaksgratäng och någon form av kyckling/kött/fisk/ägg (för det är så kul att göra egen mat i olika färger på tallriken, som ett konstverk :D). Blir alltså rejält mätt på det, och på kvällen går jag ofta ut på en liten kvällspromenad. 21- tiden blir jag hungrig igen, och äter alltid kvällsmål(mysigaste stunden på dagen), men det irriterar mig att det ofta blir så att jag tar något, ex. en skål yoghurt/frukt, och sedan fortsätter jag ränna i kylskåpsdörren i ett…. Sällan onyttigheter, så det är inte VAD jag äter jag blir irriterad på (oftast små grönsakspinnar, nötter, om det inte är nån speciell helgdag ;D) utan hela grejen, att springa av och an, det är irriterande och känns onödigt…. Ofta tror jag det handlar om en gammal vana bara, inte det att jag skulle vara hungrig efter mitt kvällsmål. Har du några tips på hur man kan göra/tänka för att göra sig av med sådana ovanor? Borde jag göra middag senare ändå, eller tro du alls sånt kan inverka på suget? Och enkla kvällsmålstips? Det värsta som finns är att lägga sig hungrig, men att vara proppmätt är ju inte heller någon hit…..

  Tack för en blogg med massa sunda värderingar! Jag gillar din inställning att man inte behöver träna varje dag för att älska sig själv,och att man ska lägga ner tid och omtanke på det man stoppar i sig o sina nära o kära, för det ger tid och omtanke till hela själen!

  elsie 2015-01-16 07:30:52
  Svara
  • Svar på elsies kommentar.

   Hej Elise och tack snälla för den fina kommentaren! jag kan bara säga att jag känner igen mig själv så mycket i det du skriver och det som hjälper mig är att äta ett större mål och då gärna med mycket protein i för det stillar mitt sug och gör att jag känner mig mätt. Att komplettera yoghurten med att blanda ner proteinpulver eller att ta 1-2 kokta ägg, kyckling, kalkon, fisk, halloumi eller en proteinshake till yoghurten kan hjälpa att stilla suget. Testa det. Kramis

   idawarg 2015-01-16 07:57:01
   Svara
 • Skönt att vara hemma igen! Ha en underbar fredag, kram 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-16 07:24:43 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind