Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BANGKOK

IMG_1302-0.JPGIMG_1300-0.JPGIMG_1303-0.JPGIMG_1304-0.JPGNu har vi landat i Bangkok för en sista dag av shopping. Trots endast 4 timmars sömn är jag aspeppad! Haha. Har ju inte köpt en enda sak på hela resan hittills förutom mat och massage så nu jäklar. Bor även på ett grymt hotell som bara är så nice så om jag orkar så vill jag köra ett träningspass på gymmet och njuta en sväng av spat innan det är dags att sova och fara hem  till Sverige igen. Men får se om det verkligen hinns med för vill ju se så mycket som möjligt av Bangkok också. Nu ska frullen ner i magen och även jobba klart det sista framför datorn innan det är dags att bege sig ut på stan.

//English: Now we´re landed in Bangkok for a last day with shopping. Despite only 4 hours of sleep I´m so excited! Haha. I haven´t bought one single thing except of food and massage on this trip so this is going to be really fun! We live on a very nice hotel with a gym so maybe there will be some training and chill in the spa later before going home to Sweden. But we´ll see if I really have time because I want to see as much as possible of Bangkok. Now time to eat my breakfast and last computer work before shopping! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind