Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAI BOXING

IMG_1219.JPGIMG_1222.JPGIMG_1217.JPGIMG_1221.JPGIMG_1218.JPGIMG_1220.JPG

Min pojkvän är grym på fighting och tävlar i MMA  så han tränar en hel del Thai boxning här nere i Thailand då han tränar inför VM i sommar. I lördags så följde jag med på ett pass och det var jättekul men jag höll på att dö, haha. Det var jag min pojkvän, en proffsfighter från Norge och en till tjej som var grym och lilla jag som är totalt nybörjare. Uppvärmningen var hopprep i 13minuter och jag körde 1 800 hopp i rad. Nemas problemas för jag älskar hopprep. Efter det var det bara på med handskarna för att slå på tränarna i omgångar i 45min. Ja jesus vad rolig jag måste ha sett ut. Tränaren kunde inte engelska så  han blev arg på mig när jag inte fattade och typ slog mig 😀 haha. Kul var det men nu sitter jag här idag med miljoner blåmärken och träningsvärk. Föredrar nog att hädanefter kolla på min duktiga pojkvän istället.

//English: My boyfriend is a really good fighter and competing in MMA so he´s training a lot of Thai boxing here in Thailand and preparing for Worl Championchip this summer. This saturday I followed him for a worker and it was very fun but so scary! Haha. It was my boyfriend, a professional fighter from Norway, another good girl and little me who is a total beginner. The warm-up was jumping rope in 13min and I did 1 800 jumps without problem. Love skipping! 🙂 After that it was boxing in 45 min and I must have looked so much fun!  The trainer could not talk english so he was angry at me when I didm´t understand and he hit me 😀 haha. It was fun but today I have a lot of bruises and I´m so sored! Next time I Prefer to look at my talented boyfriend instead.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Haha nej det kan man tyvärr inte. Du får köra när din skola är över sedan istället 🙂 Kramis

  idawarg 2015-01-14 04:34:51
  Svara
 • åå men gud vad roligt! skulle själv vilja börja på kickboxing, men har så mycket med skolan och andra träningar haha. man kan inte göra allt ^^

  Sara 2015-01-13 19:17:23 http://sarabostrom.webblogg.se
  Svara
 • Hahaha! Underbart!! Kul att testa på nya grejer i alla fall!! 😀

  Johanna 2015-01-13 12:42:16 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • men hojja va fin du är Ida! Och snygga kläder! vartifrån är toppen? 🙂

  sara 2015-01-13 11:58:07 http://nouw.com/baakomtuppen
  Svara
 • Under mittsar är det en sak när man inte förstår varandra men under sparring behövs inte det 😉
  Grymt att du ändå vågade iallafall och sjukt kul att fler och fler tjejer vågar testa – själv tränar jag mma och det är jag och en annan tjej till bara på varje träning… Plus hundra andra killar ungefär. Så det är alltid kul att flera tjejer har börjat få upp ögonen för kampsport!

  Erika 2015-01-13 10:53:24 http://fighterstyle.blogg.se
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Ja detta var mittsar. Coolt att du kör mma, jag ska nog gå och testa det när jag kommer hem till Sverige 🙂 Riktigt bra träning!

   idawarg 2015-01-14 04:33:22
   Svara
 • Bra tjejen!

  Jag började träna thaiboxning i september, grymt bra träning! Men varför slog tränaren ‘typ’ till dig? Inte ok! Kom och träna med oss istället hemma i Stockholm. Vi kör tisdagar och torsdagar i en härlig grupp på kampsportstsdion. Vår tränare är Richard Nordstrand, tidigare världsmästare i Thaiboxning. Han är extremt bra tränare. I vår grupp är vi både tjejer och killar.

  🙂

  Denise Lopez 2015-01-13 10:29:33 http://www.xoxo.se
  Svara
  • Svar på Denise Lopezs kommentar.

   Haha han blev arg att jag inte fattade hans thailändska. Jag får komma och testa i Sverige istället, känns lite enklare att förstå tekniken då 🙂

   idawarg 2015-01-14 04:32:24
   Svara
 • ha ha jag ÄLSKAR sån träning och ÄLSKAR hårda tränare. Jag har tränat kampsporter förr och saknar det som bara den. Att träna i Thailand låter iof lite läskigt men annars verkar det ju hur kul som helst!!

  grymt snygg du är! och duktig.

  DeMarkey 2015-01-13 08:24:41 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   Tck sötis och vad kul att du kört kampsport innan. Riktigt roligt och ska nog ge den någon chans till 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-13 09:40:02
   Svara
 • Haha, kul att testa på nya träningformer iallafall!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-13 07:36:37 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Jobbigt att inte förstå varandra i en sådan träning! Hade vart livrädd hehe

  Jessica 2015-01-13 07:27:02 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt