Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS CHALLENGE – BULGARIAN SPLIT SQUATS

Woop, det är ny vecka och dags för en ny underbar utmaning och den bästa övningen av dem alla, BULGARISKA UTFALL! Denna övningen är så grym för rumpan och hittar man inte kontakten med rumpan eller är man osäker på tekniken i övningen så kolla på videon nedan. Jag utmanar er denna veckan att köra totalt 150 repetitioner/sida innan veckans slut. Bestäm själva om ni vill köra med eller utan vikt.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.wearecube.se/?p=32732 ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:) SÅ vilka är på denna veckas utmaning?!  Woop!

#WARGPOWER


//English: It´s time for “This weeks challenge”. We´re gonna work on our butt and I challenge you to do total 150 bulgarian split squats before the end of this week. You can spilt them how you want and on the video below you´ll find technique tip. Hashtag your workout pics with #wargpower on instagram.

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.wearecube.se/?p=32732 In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

#WARGPOWER

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt