Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ KUL!

paddle board head stand

Måste bara säga att det är så galet kul att ha fått in såååå många intresseanmälningar till träningsresan till Thailand. Kommer endast att finnas 20 platser och har fått in över 70 förfrågningar så kommer verkligen vara försten till kvarn på platserna. Vi jobbar fortfarande på pris och andra detaljer och återkommer snart till alla om mer info så håll koll i er mail. Resan kommer verkligen att bli magisk och hoppas att få hänga med er här nere i Thailand och träna, bada, sola, äta god mat, ta massage och bara må gott! Wohoo.

//English: Just wanted to say that that its so fun that I´ve got so many expressions of interestto my workout trip to Thailand! There will only be 20 seats and over 70 people have emailed me so it will be forsten-served basis. We still work on the price and other details and will return with more info so keep an eye on your email. The trip is going to be magic and I can’t wait to work out, sun bathing, eat good food, take massage and just chill here with you! Wohoo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Shit vad skönt du verkar ha det där borta! 🙂

  Erica 2015-01-12 22:00:39 http://blogg.improveme.se/skrikaan/
  Svara
 • Hej Ida! Har kommit igång med träningen igen, och är huuur taggad som helst haha! För att hålla motivationen uppe har jag fotat och mätt mig (vågen skiter jag i) hur jag såg ut när jag började. Min fråga till dig är att hur ofta tycker du är rimligt att ta nästa foto, och mäta nästa gång. Kanske överdrivet varje dag, men varje vecka? Varje månad?
  Tack på förhand, kram!

  Rebecca 2015-01-12 18:02:51
  Svara
 • Hej!!

  Har du någon åldersgräns på resan?

  Kramis

  Julia 2015-01-12 16:55:09
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle vara så tacksam om du kunde ge mig några tips om vad man ska ha i sin kost. Jag försöker träna och hålla igång men jag vet liksom inte vad jag ska äta, hur mycket och när? För att vara hälsosam men ändå äta mat som är rik på fiber osv.. Jätte tacksam för svar! ps din blogg är grym och inspirerande 🙂

  Matilda 2015-01-12 16:45:52
  Svara
 • Hej Ida! Fantastiskt kort!
  Jag har lämnat intresseanmälan ang Thailands resan,men det jag undrar är:Vill du att man skriver någon motivering eller dylikt till din jobb mejl eller räcker det som jag har gjort och bara mejla en intresseanmälan? Mvh Jennifer 🙂

  Jennifer 2015-01-12 15:00:56
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer och vad kul! Du behöver inte skriva motivering utan det kommer vara försten till kvarn som ger definitivt ok. Just nu väntar vi svar från flygbolag och när vi fått besked så kommer vi maila ut till alla som skickat intresseanmälan. Hoppas vi ses 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-12 16:22:19
   Svara
 • Å vad roligt, hoppas att jag får plats

  Amanda Lundqvist 2015-01-12 14:53:00
  Svara
 • Hej! Jag behöver hjälp och jag hoppas innerligt att du kan hjälpa mig. Från första januari och fram till sommaren (juni) så har jag som mål att gå ner ungefär 20 kg. (Väger idag 78 kg men har vägt 58 tidigare.) och beslutade mig för att sluta helt med skräp (godis, chips, läsk osv) och sedan äta ungefär 1300 kcal (ren mat, mycket grönsaker, bra fetter osv) och träna lite samtidigt, mest cardio. Gick med i viktklubb och där stod det att jag skulle gå ner ungefär 1 kg i veckan, nu har två veckor gått och jag har panik! Har inte gått ner någonting. jag vill verkligen inte spendera ännu en sommar överviktig och orkeslös. Vad gör jag för fel?

  Tack för en grym blogg, du är min största inspiration!

  Kram C

  Caroline 2015-01-12 14:33:35
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Ingen panik här, allt löser sig. Det är väldigt svårt för mig att säga vad som är fel eller om något ens är fel. Vi alla är olika och reagerar olika snabbt på dieter/träning mm. När man börjar träna kan man ibland gå upp då man lägger på sig vätska mm men det här försvinner sedan. 2 v är ingenting så fortsätt och ha tålamod. Jag kulle rekommendera dig att anlita en PT som kan hjälpa dig med kost och träning så allt blir rätt. Lycka till Kramis

   idawarg 2015-01-12 16:19:32
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar vad du tycker om oatlys iMat. Är den bra/dålig?

  MVH

  Julia 2015-01-12 13:46:34
  Svara
 • Åh hoppas jag får en plats, skulle ju vara helt fantastiskt!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-12 13:21:03 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Ja så kul att få träffa dig och resan kommer bli magisk 🙂 Håll utkik i mailen. Vi väntar svar från flygbolag just nu 🙂

   idawarg 2015-01-12 16:16:22
   Svara
 • Detta låter heeeeeelt underbart. MEN… hur pass tränad bör man vara för att boka en plats?

  Marty 2015-01-12 13:14:19
  Svara
 • Helt underbar bild, så coolt att ha sån balans och allt. Vackra Thailand

  DeMarkey 2015-01-12 12:51:12 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind