Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOOD MUFFIN – RECIPE

matmuffinsmatmuffins1

Matmuffins – Denna veckans recept av Emma Instagram: @emmaradman.

//English: Food muffin – This weeks recipe by Emma Instagram: @emmaradman.

2 ägg // 2 egg

Lite riven halloumi // little grated halloumi

1 hackad tomat // 1 chopped tomato

oregano // oregano

Lite salt och peppar // salt and pepper

Gör så här: Blanda allt och häll i muffinsformar. Grädda i ugnen på 150 grader i 15-20 min. Fyllning och krydda går ju att variera precis hur man vill!

Proceed like follow: Mix everything and pour into muffin molds. Bake in the oven for 15-20min. Stuffing and seasoning can be varied.

mikz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej som är väldigt intresserad av att äta nyttigt. Problemet är att jag varken tycker om frukter, mjölkprodukter så som kvarg, yougurt mm och om jag går in och kollar på dina recept nnehåller alla dessa nästan bara det. Alltså frukt, nötter, grönsaker mm. På morgon blir det så att jag inte alls är hungrig och vill bara ha något litet (skulle önska att jag kunde ta lite gröt eller en smoothie men tycker inte heller om det) utan istället blir det så att jag trycker i mig en bulle då det är gott och samtidigt lätt att äta. Detta skulle jag vilja ändra på. Jag äter alldeles för onyttigt och undrar om du har tips på bra enkla tips på recept som inte innehåller dessa produkter eller på hur jag kan lära mig att tycka om dessa saker. Skulle verkligen vilja förändra min kost och jag tror att jag behöver hitta hälsosamma alternativ som jag verkligen tycker om.

  Alice 2015-01-10 11:39:29
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice och tack för din kommentar. Låter som du kanske har ett sockerberoende. Äter du mycket sött som bullar, kakor, godis mm? Jag tror att allt handlar om vana och tycker du ska ha som mål att börja med att äta 1-3 grönsaker om dagen. Gillar du ägg? I så fall skulle kanske en omelett vara ett bra alternativ till frukost. Fullkornsbröd med pålägg skulle också vara ett alternativ eller testa göra nyttiga pannkakor. Men som jag sa innan så tror jag att allt handlar om vana och testa att föra in frukt och grönt i din kost varje dag i små mängder så kanske du en dag kommer tycka om det. Kramis

   idawarg 2015-01-11 04:50:51
   Svara
 • Så gott det ser ut! Hur många blir det på en sats?
  Tack för en fantastisk blogg, kram.

  Malin 2015-01-10 09:57:18
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   ja eller hur 🙂 Det bero på hur stora formar och hur stora du vill ha dem. Jag har inte testat dem ännu så bäst att gå in och fråga Emma som står för receptet 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-11 04:43:24
   Svara
 • Mums!

  Elin 2015-01-10 08:39:06 http://ptelin.disciplin.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind