Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORKOUT TOP

nellyPINK HERE// BLACK HERE // YELLOW HERE

Jag vet inte hur ni känner men när det finns så här snygga och billiga träningslinnen att klicka hem så gör man det 😀 haha. Endast 99kr/st för de här snygga topparna!

//English: I relly like these tops and they are so cheap! Only 9,95USD! Love 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är en av dina läsare som förväntansfullt kikar in på din blogg dagligen och verkligen anser att följningen/läsningen ger något!
  Jag är en 17 år gamal tjej som älskar träning, gym och löpning är favoriterna. Dock gick allt fel i slutet av min förra termin. Jag var otroligt stressad över skolan vilket bidrog till dålig sömn, sjukt minskad matlust och hård träning utan rätt näringsintag. Jag bröt helt enkelt ner min muskler istället för att bygga och göra kroppen stark. Jag rasade 10kg i vikt under 2 månader och insåg det först på ett besök hos UMO.
  Jag har aldig haft en tanke på att gå ner utan bara var stark och hälsosam men tyvärr gick det för långt.
  Min fråga till dig är hur jag börjar med träningen igen på rätt sätt och hur jag stegvis ska gå tillväga med övningar osv efter 3 veckors paus för att ha gått upp 2kg. Jag är verkligen mån om att göra detta på rätt sätt och vill därför höra dina tankar om detta. Jag förstår om du får många komentarer men jag håller tummarna för att du har tid nog att läsa min och även besvara den. Har du tips på var jag annars kan få svar på detta är det också väldigt uppskattat!
  Kram till dig fina tjej, ha det så bra!
  Kram Maja

  Maja 2015-01-10 12:49:10
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej maja och tack snälla för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-01-11 05:29:32
   Svara
 • fasen jag gjorde ett misstag, att beställa gymkläder från GT, usch vilket kvalitet. Inte alls bra. Provar dessa kanske.

  DeMarkey 2015-01-09 09:05:52 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind