Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSRESA TILL THAILAND

IMG_0277-0.JPGIMG_0606.JPGIMG_1003.JPGIMG_1002.JPGIMG_0557-0.JPGIMG_0873.JPG

 

Alltså vänner jag är helt kär i Koh Tao och vill verkligen inte lämna denna perfekta ön! Tänk att det finns alla träningsmöjligheter, perfekta rundor för Power Walk, sjukt god och billig mat, ett super fruit ställe med ekologiska smoothies, helt oförstörd och vacker natur, 1 timmes massage för endast 75kr, dykning, yoga och massa annat. Hur galet bra är inte det här?! Jag skulle kunna flytta till detta paradis!

Just nu bor vi på ett fantastiskt resort som heter Villa Seaview Garden som ligger uppe i bergen så man har utsikt över hela staden och vattnet och det är endast 5 min promenad ner till stranden. Jag har haft massa möten här nere för jag planerar att göra en egen träningsresa hit nu i april. Den kommer innehålla massa träning med mig, yogaklasser, föreläsningar, god ekologisk mat och möjlighet att dyka. Hur jäkla grymt låter inte det?! Det kommer vara väldigt begränsat med plats så när de släpps så kommer det vara försten till kvarn. Vill ni göra intresseanmälan redan nu så maila travel@idawarg.com så kommer ni få informationen först om resan när den släpps.

//English: I really love Koh tao andI don’t want to leave! They have everything I need like good training opportunity, good hikes, good and cheap food, organic smoothies, beautiful nature, 1 hour massage for only 75kr, diving, yoga and a lot of more. How nice is that? I want to move to this paradise! Right now we´re staying at Villa Seaview Garden up in the hills and its just 5 min walk to the beach. I had a lot of meeting down here because I´m thinking about to do atraining trip to Koh Tao in april. It will contain lots of training with me, yoga classes, lectures, good organic food and opportunity to dive. How cool is that? There will be limited amount of participants and if you´re interested sen an email to travel@idawarg.com and you will get the information before it is released. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 18år och jag tränar ca 4-5 gånger i veckan, ibland lite mindre och ibland lite mer. Jag äter en väldigt bra kost, väldigt mycket grönsaker och utesluter glutenprodukter samt i princip inget socker osv. Men jag upplever att jag går upp lite lite grann i vikt (ej muskler utan fett) eller ligger kvar på samma. Jag är inte överviktig men vill gärna forma kroppen samt bli starkare. Jag har ätit så här väldigt strikt i ett halvår, men utan några direkt resultat. Gick ner lite grann men sen upp igen. Jag trivs med min livsstil men vill samtidigt få resultat, både styrkemässigt men också genom att förbränna lite fett. Har du något tips hur jag ska göra?

  Sanna 2015-01-12 22:36:26
  Svara
 • […] kul att ha fått in såååå många intresseanmälningar till träningsresan till Thailand. Kommer endast att finnas 20 platser och har fått in över 70 förfrågningar […]

  SÅ KUL! | Feed to Post Demo Site 2015-01-12 12:51:23 http://test.wprssaggregator.com/demo630334859/sa-kul/
  Svara
 • […] bara säga att det är så galet kul att ha fått in såååå många intresseanmälningar till träningsresan till Thailand. Kommer endast att finnas 20 platser och har fått in över 70 förfrågningar så kommer verkligen […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-01-12 12:04:03 http://idawarg.wearecube.se/2015/01/12/sa-kul/
  Svara
 • Ert hus där är verkligen fantastiskt! Hur tog ni er dit? flyg o sånt menar jag, och hur mycket kostade det ungefär? 😀

  Erica 2015-01-10 10:52:19 http://ericacatherine.blogg.se
  Svara
 • Åååhhhh hade varit grymt kul att få åka på träningsresa med dig 😀 vet du om de blir fler resor i år? 🙂
  Kram

  Linn stensson 2015-01-09 10:31:32
  Svara
 • Gaah hade jag inte varit i Australien då hade jag åkt direkt! Låter som en dröm. Tack för en inspirerande blogg!

  Natalie 2015-01-09 10:14:44
  Svara
 • Åh vad härligt det låter!:)

  Emma 2015-01-08 21:10:44 http://emmasterners.devote.se
  Svara
 • Usch så avundsjuk jag bliiiiir! Skulle egentligen till Paris med min pojkvän i maj, men vi fick lov att ställa in pågrund utav att jag hoppade av skolan lite hastigt och han är student. Önskar verkligen man hade pengar så man kunde njuta av alla hörn i världen!

  Tula 2015-01-08 21:09:15 http://tulas.blogg.se
  Svara
  • Svar på Tulas kommentar.

   Ja resa är fantastiskt och den här ön är magiskt och rekommenderar att besöka den någon gång i livet 🙂

   idawarg 2015-01-09 06:01:17
   Svara
 • Så underbart det ser ut. Verkligen ett paradis.

  nathalie 2015-01-08 19:01:14 http://www.nathaalliee.com
  Svara
 • Hejsan Ida! Undrar om det är någon åldersgräns på resan? 🙂 kram!

  Ebba 2015-01-08 15:20:19
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Jag tror det kommer vara 16år men inte säker ännu. Är man under 18 och tar med målsman kan det kanske gå att lösa 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-09 05:59:54
   Svara
 • Ida jag dör! Så himla fantastiskt!!!! NJUT! <3

  Camille 2015-01-08 15:08:52
  Svara
 • Hej Ida, Jag har blivit bjuden på bröllop i början av maj och vill gärna komma i bättre form till dess. Det är utomlands vilket innebär att även kommer finnas bikinitillfällen. Det är endast fyra månader dit och jag skulle gissa på att jag har en övervikt på runt 20 kg. Nu är jag medveten om att allting inte kan försvinna på fyra månader men skulle gärna vilja bli av med så mycket som möjligt eller åtminstone forma min kropp. Jag har testat olika dieter men det är inte hållbart för jag klarar inte av det. Min tanke är istället att undvika socker och äta hälsosamt. Min fråga till dig gäller träningen. Min tanke är att jag tre dagar i veckan ska jogga 5 km. Tänkte följa ditt Wargrunschema som verkar superbra! Tre dagar ska jag dessutom köra en timme på crosstrainern samt styrketräning för att samtidigt forma kroppen. Kan detta fungera? Eller borde jag tänka om min träning. Målet är ju att nå uppnå så bra resultat som möjligt dessa fyra månaderna. // Nathalie

  Nathalie 2015-01-08 14:36:28
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie! Det låter som en riktigt bra plan och kommer ge dig stora resultat om du håller dig till planen 🙂 Kör hårt! Kram

   idawarg 2015-01-09 05:58:26
   Svara
 • ser härligt ut;)

  clara 2015-01-08 14:01:42 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Alltså wow vilka bilder, dör lite av alla underbara bilderna. Tänk att bo så, att få äta gott och nyttigt varje dag, alltså rena drömma.

  DeMarkey 2015-01-08 13:51:17 http://demarkey.se
  Svara
 • Hej Ida! Åh hoppas ni har det fantastiskt! Jag undrar – om jag vill gå ner ca 2 kg i fett och upp 3 kg i muskler (på ett ungefär), ska jag göra det ena och sen det andra t.ex. försöka gå ner i vikt först, sen fokus på bygga muskler? Eller helt enkelt göra det samtidigt med massa träning och nyttig kost? Vilket rekommenderar du? Tacksam för svar! 🙂

  Mandy 2015-01-08 13:29:55
  Svara
  • Svar på Mandys kommentar.

   Bygg muskler först och fokusera sedan på fettförbränningen. Bäst är om du kan ta hjälp av en PT med kostschema och träning. Kramis

   idawarg 2015-01-09 05:55:51
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga som jag tror en del andra i gymvärlden också undrar över. Det här med celsius, jag har hört och sett många träningsmänniskor hissa denna dryck. Men sen har jag även sett tvärtom. Så, är celsius en bra dryck eller är den dålig?
  Vad anser du?

  Annie 2015-01-08 13:24:00
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Jag dricker ej celsius och kommer ej göra utan håller mig till naturliga saker. Bättre att ta en kopp kaffe innan träning om man vill ha något uppiggande

   idawarg 2015-01-09 05:54:34
   Svara
 • Åh, det låter verkligen som att det skulle kunna vara något! Vet du på ett ungefär vilka datum, hur länge det blir och en ca kostnad?

  Sofie 2015-01-08 13:19:54 http://merajag.devote.se
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Vi planerar mitten av april och 10 dagar. Vi kollar just nu flygbiljetter (vilket kommer vara den stora kostnaden) och ska få ner det så mycket vi kan. Maila så kommer uppgifter så snart vi vet 🙂 Hoppas du kan haka för det kommer bli magiskt!

   idawarg 2015-01-09 05:53:16
   Svara
 • Hej Ida! Jag har precis köpt hem glutamin som jag tänkte ta varje morgon tillsammans med de andra kosttillskotten som du rekommenderat (vilka är kanon) 🙂 Nu till min fråga, jag läste nånstans att du blandar ner det i sina smoothies som du gör varje morgon. Jag äter alltid havregrynsgröt till frukost och tänkte kolla om du tror att jag kan blanda ner det i gröten eller försämras effekten av att det blir varmt i gröten? Tacksam för svar 😀

  Matilda A 2015-01-08 13:12:21
  Svara
  • Svar på Matilda As kommentar.

   Ja de tillskotten är verkligen bra och glutamin är toppen. Jag skulle ta det med en skvätt vatten innan gröten istället då värme kan förstöra och gröten är godare utan glutamin i 😉

   idawarg 2015-01-09 05:51:13
   Svara
 • Åh vad kul det låter! Hoppas att det blir av 🙂 Skulle egentligen bara kommentera en sak: är det bara jag eller ser stenen på sista bilden precis ut som ett ansikte? Huvudet ligger liksom i vattnet med ansiktet uppåt (halv sidoprofil) – haka, läppar, öga och panna/hjässa… 🙂

  Anne 2015-01-08 12:47:14
  Svara
  • Svar på Annes kommentar.

   Haha ja men gud nu ser jag 🙂

   idawarg 2015-01-09 05:48:10
   Svara
  • Svar på Annes kommentar.

   Haha, jag tänkte verkligen också på samma sak! Ser också ansiktet!

   En träningsresa låter verkligen grymt, önskar att jag inte var student just nu så jag hade råd med såna saker! Ön verkar också verkligen helt fantastiskt fin!

   Har också en fråga gällande gluten. Jag har tänkt att testa att utesluta gluten i min kost nu eftersom jag tror att jag är överkänslig mot det, men undrar då hur strikt jag måste vara? Att undvika vanliga produkter så som bröd, pasta osv känns ganska lätt, det går ju oftast att plocka bort, men undrar hur strikt man bör vara med andra produkter så som soja, buljongtärningar, lite mjöl i någon sås osv? Hemma är det ju lätt att även ta bort dessa ingredienser men hur gör du om du äter borta? Meddelar du att du inte dessa ingredienser till vänner tex?

   Caroline 2015-01-08 14:10:53
   Svara
   • Svar på Carolines kommentar.

    Det beror på hur känslig du är. Jag försöker undvika allt så gott det går då jag får ont i magen av allt med gluten i tyvärr. Jag säger till restaurangen och de brukar oftast vara mycket medvetna och på många restauranger har de glutenfri soja 🙂

    idawarg 2015-01-09 05:49:54
    Svara
  • Svar på Annes kommentar.

   Haha nej jag ser också ansiktet! 😉

   My 2015-01-08 13:12:14
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind