Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CIRKELTRÄNING FÖR AXLAR OCH MAGE

IMG_0901.JPGIMG_0906.JPG

1. Shoulder press // 2. Crunch // 3. Straight Dumbbell lift // 4-5. Jack knife // 6-7. Walking plank

När man reser är det inte alltid man har tillgång till de redskap man vill ha till sin träning och då gäller det att använda fantasin. Vårt hotellgym var inte det bästa men hade lite vikter så körde ett cirkelpass där i förrgår med fokus på axlar och mage. Passet finner du nedan och man kan lätt byta ut vikterna mot ex vattenflaskor, stenar eller andra vikter och köra passet hemma.

//English: When your traveling it´s not always you can get the workout equipment you want and sometimes you just have to use your imagination. Our hotel gym was not the best but they had some weights and I did a circuit workout and focusing on shoulders and stomach. You´ll find the workout below. 

30 min power walk with incline

CIRCUIT (all exercises on the pics above)

1. 12 Shoulder press with dumbbells 

2. 20 crunches

3. 10 straight dumbelllifts

4. 20 jack knife

5. 20 waking plank

Rest 1 min

X 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Bra pass, ska prova! Uppskattar dessa ”enkla” övningarna också! Är nämligen inte så bra på alla andra övningar med skivstång och annat som jag inte kan hantera (än) hehe.. Men jag undrar vad du använder för tyngd på hantlarna? Hur många kilo? Jag är själv lite vilsen där och vet inte riktigt hur tungt jag ska använda..

  Bea 2015-01-12 21:04:11
  Svara
 • Hej!
  En grej som jag brukar få ångest över och jag tror inte jag är ensam om det är det här med gymkortet. Man får ångest över att man inte använder det dagligen, man betalar för något man inte använder dagligen, visst att vissa gör det men inte alla, som jag till exempel, har som mål att gå till gymmet 3 dagar i veckan och resten av dagarna ut&gå eller köra ett pass hemma med gummibandet eftersom jag tycker det är en väldigt bra träning. Men blir lätt att jag känner en press att jag måste gå till gymmet och dom dagarna jag inte gör det får jag ångest pga som sagt att jag inte använder något jag betalar för. Helt blurrig kommentar men hoppas du förstår vad jag menar med det. Kanske något att prata om? Eller är det bara jag som känner av det här?

  Kram
  Frida

  Frida 2015-01-08 10:53:48
  Svara
 • Det här verkar super, ska prova dessa övningar varannan morgon i kombination med min vanliga träning =)

  Josefin 2015-01-08 01:05:30 http://tejasmamma.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag vill först bara skriva att jag är otroligt tacksam för all träning du delar med dig av. Utan den hade träningen hemma varken varit roligt eller bra. Du är också väldigt inspirerande eftersom du inte på något sätt ”tvingar” dina läsare att leva upp till dagens ideal, som vissa andra bloggare gör.
  Men till min fråga: Jag undrar bara hur man får en smalare midja. Jag vill inte bli smalare än jag är runt magen utan bara få sidorna på magen att gå in mer så jag får mer kurvor. Förstår du vad jag menar? Just nu har jag en väldigt rak kropp som jag vill ge mer kurvor på. Men finns det några övningar för det eller är det bara så min kropp är uppbyggd?
  Tacksam för svar!
  Kram Nellie

  Nellie 2015-01-07 21:29:09
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Hej Nellie och tack snälla för din kommentar! Jag har också den kroppsformen du beskriver och det är bara så vi är byggda och går ej att träna så sidorna går in mer. Jag tycker det är en vacker kroppsform så börja älska den istället 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-08 05:01:31
   Svara
 • Härligt pass!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-07 20:45:47 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag läste i ett tidigare inlägg att du numera tränar styrketräning 3 dagar i veckan. Jag kommer snart att få mindre tid till träning så jag funderar på att göra detsamma. Men jag undrar har du något schema du tränar efter då? Dvs. hur splittar du kroppen? Tacksam för svar 🙂

  Helen 2015-01-07 18:26:39
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt