Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A MAGIC YOGA CLASS

IMG_0607.JPGIMG_0819.JPGIMG_0818.JPGIMG_0658.JPG

Träningen blir lite hipp som happ här i Thailand då man inte har tillgång till sitt vanliga gym mm. men en sak jag verkligen försöker att hålla i är min dagliga yoga. Vissa dagar har jag ej hunnit med men då försöker jag bara ta några minuter till en snabb meditation där andas och påminner mig om hur fantastiskt både jag och livet är. En dag tog jag och min vän Fredrik en privat yogaklass på hotellet och det var helt magiskt! Att yoga precis framför havet, höra och se det var så avslappnande och 1,5 timme gick så snabbt! Det var inget mesigt yogapass heller utan svetten bara rann efter alla jobbiga positioner och bla. handstående. Lärde mig en armbalans som ni ser på bilden ovan och den ska jag öva mer på. Drömmen vore ju att kunna trycka upp sig på händer där från. Hmmm, en hel del övning kvar men en dag så 🙂

//English: My training is a bit irregular here in Thailand because I do not have access to my normal gym. but one thing I try to keep is my daily yoga. Some days when I do not have time in the morning I take a few minutes during the day just to breath and remind me of how fantastic I am and my life. Another day me and my friend Fredrik took a private yoga session on the hotel and it was magical! To do yoga right in front of the ocean and to hear and see it was so relaxing and 1,5 hour went so fast! I learnd arm balance as in the picture above, and my dream is to push ut to a hand stand from there. Hmmm, a lot of practice before I can do that but one day I will make it 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida!
  Tänkte att jag skulle komma igång och köra lite crossfit, då jag varit nyfiken på det länge. Nu när våren är på snabbt intågande känner jag att det hade varit kul att köra det utomhus. Har du några tips på bra nybörjarövningar som man kan göra i det fria, utan utrustning? (på sin höjd stubbar, stenar och eventuellt någon bänk)
  Kram och tack för en grym blogg, proppad med inspiration ♥

  Julia 2015-01-06 17:58:48
  Svara
 • Hej bästa Ida!
  Skulle inte du kunna skriva vilket hotell du bor på? Via vilken sida du bokade din resa. Lite info bara 😀
  Vill så gärna åka till koh Tao men då det är rätt så dyrt så vill man ju komma till ett bra ställe 😀 och jag litar på ditt omdöme! :*

  Vicki 2015-01-06 11:49:14
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag är en tjej på 18 år som gymmar och springer fem gånger i veckan. Jag vill gå ner i fettprocent då jag är lite större. Jag vill inte gå ner jättemycket i vikt, max fyra kilo. Eftersom jag gymmar blir mina muskler större och de väger mer än fett därför kan jag inte koncentrera mig på vikten. Min fråga till dig är, vad är bästa att äta ifall jag vill minaska fettprecenten men kosten ska fungera även till fem dagars hård träning. Jag har testat att skippa mycket kolhydrater under en längre tid (ris, pasta & potatis), visst funkar det men jag orkar ändå inte lika mycket. Kanske äter jag för lite, försöker äta fem gånger om dagen. Två mellanmål som oftast består av frukt eller knäckebröd.

  Som du ser behöver jag hjälp och jag skulle vara tacksam för ett svar!

  Kram!

  Nathalie 2015-01-06 11:38:55 http://www.nathalieschiller.blogg.se
  Svara
 • Ser härligt ut!

  clara 2015-01-06 11:26:09 http://sockerstis.blogg.se
  Svara
 • Åh va härligt med yoga! 🙂 jag brukar va på morgonyoga halv 7, lite jobbigt men en bra start! 🙂

  Bara Sara 2015-01-06 10:19:01 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind