Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINALLY HERE!!!

IMG_0279-2.JPGIMG_0278-1.JPGIMG_0282-4.JPGIMG_0280.JPGIMG_0277-0.JPG

Alltså vänner ni fattar inte vad jag har varit med om! Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att denna Thailandsresan skulle börja så här?! (läs hela historien på min app i Mikz – LADDA NER HÄR). Efter 35 timmars resa är vi nu framme på Paradisön Koh Tao och jag är helt kär! Sjukt trött pga. jetlag och lång resa men har redan hunnit med möten idag inför förhoppningsvis framtida projekt. Mer än så kommer jag ej säga 🙂 Men jag är i alla fall sjukt glad att jag äntligen är här och nu ska jag njuta av första dagen och försöka glömma den hemska resan hit!

//English: After 35min trip Im now at the paradise island Koh Tao in Thailand. Im very tired after the long trip and jet lag but I´va already had a few meetings about hopefully future projects. More the that I can’t tell you yet 🙂 But Im sperglad that I´m finally here and now I will enjoy the first day here in Koh Tao.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Shit vad nice att fira nyår någon annanstans än i kalla Sverige 🙂

  Erica 2014-12-31 23:32:18 http://blogg.improveme.se/skrikaan/
  Svara
 • uuuh, jag läste om resan innan. SKÖNT att ni äääntligen är framme i alla fall 🙂 NJUT nu! <3

  ellen 2014-12-30 12:55:11 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Våra väskor blev kvar i Bangkok på vägen dit så ingen bra start där heller!

  Fantastisk ö om man vill dyka!

  Ha bästa semestern!

  Lovisa 2014-12-30 10:52:02
  Svara
 • Åh jag har också bott i det huset! Min bästa barndomskompis föräldrar byggde det! Då hette de villa sportgarden men vet inte om de har döpt om de nu

  Lovisa 2014-12-30 10:50:51
  Svara
 • ser underbart ut

  clara 2014-12-30 10:49:42 http://sockerstis.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind