Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT 2014

Idag drar jag till Thailand så därför tänkte jag att ni skulle få ett riktigt långt inlägg att läsa medan jg sitter på en 14 timmars flight. Här kommer min resumé av det grymma året 2014…

Beskriv året med tre ord. Händelserikt, dramatiskt och helt fantastiskt!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Ja 2014 har minst sagt varit ett händelserikt år som började med att jag spelade in och var programledare för Kickstart på TV3Play. Så himla roligt och så nice att lämna kalla Sverige och åka till Lanzarote i februari och spela in lite TV. Jag har ju gjort TV innan men aldrig varit programledare så det var verkligen en erfarenhet och jag trivdes i rollen så min plan är att göra mer sådant.

kickstarttjejer

Jag har också fotat mitt första omslag och det blev inte bara 1 utan 3!

omslagc_shapeup_001_CMYK

Innan 2014 hade jag heller inte besökt Spanien och under året gjorde jag det 4 gånger och en av gångerna höll jag i första träningsresan. Jag har också surfat för första gången och min blogg har för första gången vunnit ett pris ”ÅRETS TRÄNINGSBLOGG” i Bloggawards 2014! Wohoo så galet kul! Ja som ni hör kan jag fortsätta i all evighet på denna punken men nu går vi vidare…

Genomdrev du någon stor förändring? Ja det gjorde jag och flera stycken men den största måste nog vara att jag sa upp mig från mitt heltidsjobb för att satsa helhjärtat på mitt eget företag. jag äskade mitt jobb så det var verkligen ett tufft beslut men jag ångrar mig inte en sekund!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja 2 av mina närmsta vänner blev föräldrar nu i höst och jag är så glad för deras skull.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? Men gud får jag bara välja 1?! Haha, hmm det måste nog ändå vara vinsten i Blog Awards! IMG_8340.JPG

Vilka länder besökte du? Jag har rest ganska mycket och det började med Lanzarote där vi spelade in Kickstart, sedan Portugal på surfläger, Barcelona med Alex och Vickan, Marbella med min pojkvän, Marbella igen för att hålla i träningsresa, sedan Marocko med bloggligan för att surfa och idag sitter jag på planet till Thailand. Wohoo. Det bästa med att vara egen är att man kan jobba från vilken världsdel man vill 🙂

IMG_4528.PNGIMG_9752.JPG20140721-181425-65665957.jpg20140723-144523-53123708.jpg

Bästa köpet? Min mjuka, varma björnpyjamas som jag köpte i Marbella. Så varm och go nu i kylan.

Vem har du umgåtts med mest? Min nyfunna vän Alexandra, Matilda, Lilla P, Celina, Jessica, min pojkvän, min agent. Jag har nog umgåtts med väldigt många olika i olika perioder istället för att umgåns med några få mycket.

IMG_9753.JPG

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja när ni röstade fram mig i BlogAwards och den dagen vi fick flytta in i vår älskade lägenhet efter att ha flyttat runt i 8 mån. Wohoo. Kändes som jag fick mitt liv tillbaka den dagen!

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? En hund! Jag vill verkligen ha en liten hund men inser att det blir svårt då jag reser så mycket och kommer fortsätta att göra det under 2015. Dock så ska jag bli PT till en liten söt hund som heter Jastin. Han husse och matte har fått barn och har inte möjlighet att gå långa promenader så han har gått upp lite i vikt, men det fixar jag. Haha.

Vad önskar du att du gjort mer? Vilat och njutit av alla fina stunder jag varit med om. Jag lever mitt drömliv men har inte riktigt fattat det ännu så ska försöka njuta av det mer under 2015.

Vad önskar du att du gjort mindre? Grubblat över saker och ting. Så onödigt att oroa sig över saker som till 99% inte händer. Varje gång det händer nu så tänker jag ”Fuck it, det löser sig!”. Den inställningen ska jag förstärka ännu mer under 2015 då jag  mår så bra av att släppa kontrollbehovet lite.

Favoritprogram på TV? Lättaste frågan ever, Paradise Hotel. Haha. Efter långa seriösa arbetsdagar har det varit så skönt att sätta på ett program utan massa krig, debatter, död och hemskheten och bara lyssna på de galna karaktärerna i såpan. Kristian Täljeblad har ju förgyllt min höst!

Bästa boken du läste i år? Hmm, har inte läst någon hel bok ännu men har med mig 3st till Thailand så får återkomma på denna punkten.

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Så mycket har hänt och det måste vara allt tillsammans. Att jag sa upp mig och vågade satsa helt på mitt eget företag och varumärke, att jag synts så mycket i media, att jag fått min helt egen app Wargpower i Mikz, att jag haft världens bästa samarbetspartnes som hjälpt mig att kunna satsa fullt ut på det jag gör. Så tacksam!

Unknown

Bild: Pavel MairaSkärmavbild 2014-09-30 kl. 12.31.12

Största framgång på det privata planet? Att jag tagit tag ordentligt i min krångliga mage och fått reda på alla allergier jag har. Jag är nu på detox/läkning och det kommer pågå i något år till. Att ha en mage som inte mår bra är inte kul och begränsar en i allt man gör. Innan har jag bara ignorerat den men nu lyssnar jag. Även om mitt rotationsschema som jag äter efter inte alltid är så kul så är det värt det! Jag har även dragit ner på träningen ganska rejält för att jag vill att mer energi ska gå till läkningsprocessen. Känns hur bra som helt och mitt största mål är att bli av med de flesta allergier och jag är säker på att jag kommer lyckas! Wohoo.

Lärde du känna några nya människor? Ja en helt ny bloggfamilj 🙂

blurfinmorocco

Största framgång på det privata planet? No regrets 🙂

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! 🙂

Vad spenderade du mest pengar på? Lägenheten jag köpte. Också ett mål jag haft sedan länga att spara ihop insats till en lägenhet och köpa en – CHECK!

Något du önskade dig och fick? En ny kameralins fisheye, en vinst i BlogAwards, ett eget TV-program, en resa till Aruba (fick den av min pojkvän i 4-års present och vi åker nästa vinter), ett fortsatt samarbete med bästa Holistic under 2015 och en ny dammsugare haha.

Något du önskade dig och inte fick? Nope.

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Hade massa möten, åt choklad och höll i Boot Camp. Sedan firade jag och min pojkvän den på spa under helgen efter istället.

IMG_1432.JPGIMG_1768.JPG

Vad fick dig att må bra? Alla mina nära och kära, alla resor och ni mina älskade läsare <3

Vem saknade du? Min pojkvän, då jag rest mycket och han har ej möjlighet att följa med. Men bara bra att sakna varandra lite 🙂

Mest stolt över? Att jag vågade ta steget att satsa fullt ut på mitt eget vilket har resulterat i allt kul som hänt mig under året. Är så stolt över allt!

Högsta önskan just nu? Ett fantastiskt 2015 med total hälsa, massa roligt jobb, massa resor, massa fikastunder med vänner och massa kärlek.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Försöka skilja mer på jobb och fritid och oroa mig mindre och njuta mer! Ser verkligen fram emot det nya året som börjar nere i Thailand!

Och så slutligen; dina planer inför 2015? Börjar med en resa till Thailand, sedan Boot Camp följt av skidresa till Sälen med familjen. Efter det åker jag Hannah och Alexandra till Miami och sedan kommer det antagligen bli en träningsresa till i april/maj men inget bokat ännu. Planerar också att köra repris på populära #WARGRUN som jag körde i början av förra året som blev så populärt. 10 veckors löpschema för att komma igång/lära sig springa. Någon som är på? Sedan ligger massa planer i luften för våren som ännu ej är satta ännu men jag är säker på att mycket kul kommer att hända så häng här på bloggen så får ni se. 2015 kommer bli magiskt! Wohoo!

ida-warg-happy

//English: My 2014. Tooo long to translate so please use google translate for this one 🙂 <3 Love!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Ida!

  Tack för en riktigt bra blogg, bra blandning av allt! Bra tips både vad gäller kost och träning, fina bilder och bra videos och snygga träningsoutfits =)

  Jag förstår ju att det inte är möjligt, men jag önskar så att du kunde hålla bootcamps i andra städer än i Stockholm. Själv bor jag i Göteborg!

  Jag är kass på att löpa så ett löparschema vore kanon! =)

  Hoppas din semester i Thailand blir kanon!!

  Sara Thunberg 2014-12-30 10:10:40
  Svara
 • Låter som ett väldigt bra år med mycket framgång! Grattis!

  Elin 2014-12-30 00:10:14 http://goodandgreen.disciplin.se
  Svara
 • Åhh önskar verkligen att det hade kommit en Säsong 2 till Kick start! 😀
  Och ett löpschema låter ju asbra!:)

  Nea 2014-12-29 20:38:42
  Svara
 • Jaaa tycker absolut du ska köra wargrun igen skulle bli såå glad 😀

  Filippa 2014-12-29 16:44:58
  Svara
 • jaaa! löpschema! NU! 😀

  charlotta 2014-12-29 16:21:08
  Svara
 • Vilket bra år du verkar ha haft 🙂 och jaaa snälla kör wargrun igen gud så kul!!!!

  Tyra 2014-12-29 13:33:22
  Svara
 • Åhh snälla kör en wargrun! Har aldrig lyckats få till det så lite struktur o pepp vore kanon!

  Natta 2014-12-29 09:29:30
  Svara
 • Löpschema blir skitbra! 🙂

  Prietha 2014-12-28 21:31:53 http://prietha.blogg.se
  Svara
 • Hej,
  Jag är en tjej på (snart) 16 år. Jag har alltid varit normalviktig och är för tillfället nöjd med hur min kropp ser ut. Problemet är bara att jag har börjat öka i vikt under det senaste året – så mycket som 10 kg. Jag kommer inte längre i mina gamla jeans. Nu tänker du att det beror på att jag fortfarande växer (p.g.a. min ålder) och att det då är självklart att vikten ökar. Men under detta år har jag knappt växt 1 cm på längden. Min viktökning började efter att jag slutade träna cykling (vilket jag tränade uppemot 15h/vecka). För tillfället tränar jag bara styrketräning (runt 4h/vecka) och detta bränner uppenbarligen mycket mindre kcal än cyklingen gjorde. Sammanfattningsvis tror jag det är mina ändrade träningsvanor som gjort att min vikt ökat. Jag vill dock inte gå tillbaka och träna som jag gjorde innan.
  Som jag tidigare skrev är jag hyfsat nöjd med hur min kropp ser ut, jag har absolut inga komplex viktmässigt. Men jag är rädd att jag under det kommande året kommer öka ytterligare 10 kg och detsamma året efter det. Då skulle jag inte längre ha en hälsosam vikt och jag skulle med stor säkerhet känna mig obekväm i min kropp. Jag börjar bli desperat och vet inte hur jag ska sluta öka i vikt? Eller självklart ska jag äta mindre men vet inte hur jag ska lyckas med det? Jag fullkomligt ÄLSKAR mat.
  Jag har inte möjlighet att räkna kalorier. Har även svårt att äta nyttiga då jag i skolan äter det som serveras och likaså hemma. Blir mycket färdigköpta köttbullar, korv och makaroner. Det många anser vara ”svensk husmanskost” men innehåller socker, kemikalier m.m. Hur ska jag sluta öka i vikt?
  Hjälp mig

  klara 2014-12-28 16:14:12
  Svara
 • Vad rolig lista!

  sanna 2014-12-28 15:21:46 http://zinja.se
  Svara
 • Såå himla kul att det går bra för dig! Önskar dig ett underbart 2015 och i framtiden

  Mirela 2014-12-28 14:42:20
  Svara
 • Löpschema är ju askalasbra!

  Jessica 2014-12-28 14:30:18 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Jaaa, löpschema!!!

  Madeleine 2014-12-28 13:34:21
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind