Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÅRINSPIRATION // SPRING INSPIRATION

nelly-col1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE

Nej men alltså åååå! Så galet mycket snygga träningskläder ute nu men kan inte beställa då jag åker till Thailand imorgon. Haha inte direkt synd om mig men jag blir ju så sugen på att klicka hem när det finns så mycket snyggt! Får helt enkelt vänta tills jag är i Sverige igen. I alla fall gjorde jag ett litet inspirationskollage av allt jag skulle vilja klicka hem. Alla är mina favoriter! 🙂 haha.

//English: Im in a big shopping mood and there is so many nice workout clothes to buy right now! I can’t order now because Im going to Thailand tomorrow so I will wait until I´m back in Sweden again. I did a collage with my favorite clothes. I think all of them is my favorites 😀 Haha. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Jag har tillgång till gymmet ungefär 3-4 gånger i veckan då jag spelar fotboll minst 3 gånger i veckan, hur ska jag dela in kroppen på gymmet? Känner att jag har svårt att veta hur jag ska dela in kroppen för att få en bra träning. Mitt mål är bara att tona kroppen och få något synligare muskler, speciellt på överkroppen eftersom jag alltid har tränat mycket ben inom min sport.

  Johanna 2014-12-27 15:11:43
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Du kan dela in dem hur du vill men ett alternativ är ex. 1 dag ben, 1 dag rygg + mage, 1 dag axel/biceps/triceps. Kramis

   idawarg 2014-12-27 21:06:29
   Svara
 • Galet snygga prylar!
  What it all

  D. DeMarkey 2014-12-27 10:53:52 http://demarkey.se
  Svara
 • Hej IDa! Skulle inte du kunna berätta mer om hur du började att äta som du gjorde och berätta lite mer om din kost ? Tycker det är så intressant då jag har så mycket magproblem men doktorn hittar inga fel? Så just nu letar jag mig själv fram i denna matdjungel…

  Sandra 2014-12-27 10:12:50
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Jo jag skriver mycket om det i min app på Mikz men kan försöka få ihop ett inlägg här med 🙂 Kramis

   idawarg 2014-12-27 11:20:17
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind