Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CAFÉ + VECKOREVYN + SOLO

vecko-revyn-cafeida-warg-alexander-pärlerosalexandra-bring-ida-wargcafe-ida-warg

Jag har glömt att berätta att jag har varit med i massa fina tidningar det senaste. Har fått den fina utnämningen av tidningen SOLO att vara en av Sveriges ”Coolaste kvinnor”, vilket känns mycket roligt! Sedan är jag och min pojkvän med i nya numret av Café och ger massa tips på parträning och hur man kommer i form. Sedan är jag och Alex med i nya numret av Veckorevyn och pratar om hur vi stöttar varandra i bloggvärlden. Så fina artiklar! 🙂

//English: Im in a lot of magazines right now. SOLO has appointed me to one of Sweden´s coolest women which feels so fun! Then me and my boyfriend is in the latest number of Café and talk about how to get in best shape and how you train like a couple. Then me an Alex is in the new issue of VeckoRevyn and we talk about how we support each other in the blogosphere. Such nice articles! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Shit vilken fin och inspirerande blogg du har! Undrar om du har några träningstips för mig som vill börja spela hockey? Typ styrkeövningar, konditionsövningar osv. Håller för tillfället på med min rehab för ryggen då jag gjorde illa mig för ca 6 månader sedan, så jag är inte så ”jätte tränad” för tillfället. Är så tacksam för svar, tack på förhand! Ta hand om dig fina du, kram:)

  Johanna 2014-12-27 19:04:33 http://jjohannaaas.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna och tack snälla 🙂 Att börja stärka upp dina svaga punkter på kroppen med hjälp av styrketräning är det bästa 🙂 Sedan behöver hockespelare starka och explosiva ben så tung styrka på underkroppen plus högintensiv träning då hockey vad jag förstått (rätta mig om jag har fel), är ganska korta och snabba ronder. Kolla min youtubekanal http://youtube.com/idawarg för massa träningsprogram 🙂 Kramis

   idawarg 2014-12-27 21:15:49
   Svara
 • You seem like a really great girl Ida! You deserve these articles! I really look up to all three of you ”I’m active” girls, Alex, you and Hannah and it’s awesome that you support each other! It’s so true that so many girls rather compete than support! One day I want to be like you girls (but in Austria haha). I am checking your blogs everyday and one day I want to meet you! 🙂
  Keep it up! :)) Lots of love from a little fan in Austria/Tyrol kram Klara

  Klara 2014-12-27 18:12:37 http://klarafuchs.com
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Thank you sweetie your comment makes me very glad to hear! <3 Have a nice day Klara Kram/Ida 🙂

   idawarg 2014-12-27 21:12:49
   Svara
 • how wonderful to be featured in all those magazines isnt it? 🙂 oh i would love to get the veckoRevyn issue this time…fanny is on the title this time right? and then there is an interview about you and the whole imnext gang..oh damn if i could only get it here in germany and in german (or english) ofc so i can understand it. <3

  antonia 2014-12-26 23:37:51
  Svara
  • Svar på antonias kommentar.

   Yes so wonderful! Yes its Fanny on the cover, so beautiful! 🙂 So sad that you can’t get hold of the magazine. Come to sweden and visit us sometime 🙂 Love, Ida

   idawarg 2014-12-27 21:11:09
   Svara
 • Hej Ida! Vad kul att du uppmärksammas så mycket! Det förtjänar du 🙂 Jag är inne i en period då jag är ständigt småförkyld och lite febrig då och då (som jag är varje vinter) och undrar om du har några tips på hur man kommer ur den? Eller om du har tips på vardagsmotion som fungerar även om man är lite sjuk? Kram!

  Mathilda 2014-12-26 22:28:14
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Tack snälla 🙂 <3 Jag förstår. Se till att dricka, äta och vila ordentligt. När du är av med feber och ont i halsen så kan du börja med power walks och könna efter. Sedan kan du börja försiktigt med din vanliga träning, Kramis

   idawarg 2014-12-27 21:08:28
   Svara
 • Åh, läste det numret! Så inspirerande och motiverande 😀

  Molly Bergh 2014-12-26 19:41:49 http://www.nouw.com/mollybergh
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du kan tipsa om någon bra blender som klarar av att krossa is och nötter. Skulle vara jätte bra då många recept kräver detta 😀

  Julia 2014-12-26 19:11:04
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia!
   Den bästa är Vitamixer men den är dyr. Annars köpte jag och min bror en till mamma och pappa i julklapp som krossar is. Den kostade 900kr på elgiganten. Kommer tyvärr ej ihåg vilket märke men fråga efter en stark som kan krossa is och frysta saker 🙂 Kramis

   idawarg 2014-12-26 19:30:49
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Finns en superbra som heter Wilfa Mixer Knus BL-1200, den är GRYM!! Och kostar typ mellan 500-750 kr tror jag att jag köpte den för! God fortsättning <3

    Johanna 2014-12-26 21:55:23
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind