Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATT TA SIG UR EN NEGATIV SPIRAL

ida-warg-happy

Jag har hamnat i en negativ spiral den sista tiden och haft riktigt svårt att ta mig ur den men idag bestämde jag mig och det har inte varit lätt att bryta den då denna dagen verkligen har haft sina utmaningar. Jag har skrivit ett väldigt personlig inlägg om det i min app i Mikz idag om ni är sugna på att se hur det går för mitt positiva tänkande.

Följer ni mig där förresten? Uppdaterar flera gånger per dag och då mer personligt + att alla mina recept ligger samlade där under R i menyn. Om ni inte följer mig i appen så gör det gratis HÄR eller skicka ett sms med wargpower till 72722.


 

//English: I´ve been really negative lately and it has been really hard to be positive but today I decided me to be positive and it has really been a challenge. I wrote a personal post about my day in my app in Mikz. Do you follow my app? I update everyday with more personal posts + that I have all my recipies together under R in the menu. Download my app for free HERE or send an sms with the text wargpower to 72722.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Superbra skrivet! Tror verkligen detta är någonting som egentligen behövs lyftas fram mer än vad det gör! Kom genast på mig själv när jag läste inlägget och ändrade min negativa inställning. Tack så mycket och God Jul! Kram 😀

  Emily 2014-12-25 11:54:39
  Svara
  • Svar på Emilys kommentar.

   ja det behöver verkligen lyftas fram mer så ska försöka skriva mer om det i min app och även här på bloggen 🙂 Kramis

   idawarg 2014-12-25 16:40:09
   Svara
 • Hej! Håller helt med dig! Kika gärna in på min nystartade blogg, skriver mycket om positivt tänkande, nyttigheter, bilder osv! 🙂 Kram på dig! www.nouw.se/positivinspo

  Positivinspo 2014-12-25 10:20:45
  Svara
 • vill så gärna läsa men kan inte ha apps på mnin telefon :(( snälla publicera på bloggis

  marika 2014-12-24 21:04:42
  Svara
  • Svar på marikas kommentar.

   Åh typsikt! Kommer ej publicera den på bloggen men du kan få en speciallänk så du kan läsa på datorn 🙂 –> http://www.mikz.com/?alias=RZWFKEADAGRCG&id=3554d2e2-bdeb-472e-8e6c-55100301a223&type=post

   Kramis

   idawarg 2014-12-25 16:39:13
   Svara
 • Jättefint skrivet! Känner verkligen igen mig och jag tror många gör det! Även om man ”egentligen” är en väldigt positiv och glad person hamnar man ändå ibland i jobbiga tankemönster! Då brukar jag också påminna mig själv om att ”where focus goes, energy flows” haha lite kul, men det är så sant, man styr över sina egna tankar om man bara vill, fokuserar man på positiva tankar kommer det inte finnas energi eller plats kvar till negativa 🙂 God Jul och kram på dig! Tack för att du är en sån inspiration!

  Alexandra 2014-12-23 18:52:16
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tack och jag håller helt med! Men även om man är en positiv människa så är det svårt ibland men bara att fortsätta påminna sig själv 🙂
   God jul på dig finis! <3 Kram Ida

   idawarg 2014-12-24 09:08:12
   Svara
 • underbart inlägg! Ligger med magsjuka och feber men blev genast gladare och mådde bättre när jag läste. Älskar sånna inlägg!

  C 2014-12-23 16:13:10
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind