Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#BLURFINMOROCCO

ida-warg-surfblurfinmoroccoida-wargI Marocko så gjorde alla vi som var med en vit och en svart fotografering med grymma Rami. Här ser ni resultatet av den vita. Så vackert ljus och så fina bilder på alla! Love it!

//English: In Morocco we all did one white and one black photo shoot with talented Rami. Here is the result of the the white one. Så BEAUTIFUL light and beautiful pictures! Love it!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vad ser du för för- och nackdelar med vegetarism? Om du tycker att det är bra, varför är du då själv inte vegetarian? Funderar på att bli det och har mycket stor tilltro till dina kunskaper kring diet/hälsa osv. Tacksam för svar på för hand!

  Sara 2014-12-23 01:21:07
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara och tack för din kommentar! Bra fråga så jag tar upp den i ett inlägg inom kort så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2014-12-23 08:37:55
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga. Jo, det är såhär att jag spelar innebandy och styrketränar en del också. Jag är inte särskilt rörlig och måste därmed jobba på min rörlighet. Min innebandytränare sa dock att det inte är bra att bli för rörlig (t.ex kunna sitta med benen utsträckta åt varsitt håll och köra pannan i golvet) för att detta skulle kunna vara negativt för min explosivitet. Hur ser du på detta? Finns det några negativa sidor med att bli rörlig?
  Tacksam för svar<3

  Emma 2014-12-22 23:17:39
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Att vara rörlig är bra men att vara väldigt rörlig är inte nödvändigt om man inste själv vill det. Håller man på men en explosiv idrott så kan det vara negativt då man kan bli lite ”segare”. Ju rörligare man blir desto mer muskler behöver man för att hålla kontroll på kroppen. Så en lagom rörlighet för dig är bäst 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-12-23 08:23:04
   Svara
 • Gud vad vackra bilder!

  Johanna 2014-12-22 22:38:24 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Så fina bilder!

  Amanda-fotoblogg 2014-12-22 21:46:46 http://amandapaulinaa.blogg.se
  Svara
 • Så fina bilder!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-12-22 21:41:52 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Du som är så duktig och insatt kanske kan hjälpa mig. Jag är sen många år tillbaka vegetarian. För 10 år sedan började jag äta laktosfritt och nu även glutenfritt då min mage vill krångla annars (tror att jag har Ibs). Mitt problem är vad jag sa äta för att bygga muskler. Jag har alltid tränat en del men känner alltid att jag får lite muskler men aldrig sådär att jag börjar ”bygga” eller att det syns lite mer, som jag skulle vilja. Och jag är helt säker på att det är kosten som ställer till det. Det är svårt att hitta veggo (äter inte fisk heller) + gluten- och laktosfritt. Har du några tips vad jag ska äta för att hjälpa musklerna på traven? Tack för en superbra och inspirerande blogg! 🙂

  Carola 2014-12-22 20:04:26
  Svara
  • Svar på Carolas kommentar.

   Ja det kan vara tufft att bygga muskler med en helt vegetarisk kost. Äter du ägg? I så fall är det en bra källa till protein. Annars nötter, bönor, quinoa, Halloumiost på får och getost (det är lite laktos i den men funkar för endel laktosintolleranta). Sedan skulle jag verkligen rekommendera att köpa ett vegetarisktproteinpulver. Jag kör på risprotein och hampaprotein.

   Tack snälla Kramis

   idawarg 2014-12-22 22:45:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt