Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUTT AND LEG WORKOUT

ida-wargträning

I onsdags var jag på gymmet och körde ett riktigt tungt benpass! Det var inte kul och hel ärligt var jag på väg att börja gråta flera gånger under passet. Haha. Efter var det i alla fall skönt och nu sitter jag här med världens träningsvärk i både ben och rumpa flera dagar efteråt, så underbart! Passet ser ni nedan…

// English: This wednesday I was at the gym and did a heavy leg and butt workout. It was not fun and seriously I was about to cry a few times during the workout. Haha. Afterwards it was a nice feeling and now my legs and butt is so sore and I love it! You can see the workout I did below…

10 min cross trainer as warp-up

10 rep back squats 20kg warm-up X 2

8 rep back squat X 3

4 rep front squat X 3

12 rep hip lift with bare bell 60kg X 4

8 rep/leg lunges in smith 40kg X 3

Superset: 12 rep deadlift in cable-cross + 15 rep side walk rubber band X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Alltså kvinna, du måste ha bloggvärldens snyggaste ben!

  Emma Hå 2014-12-23 18:07:27 http://emmahas.se
  Svara
 • Var är dina träningsbyxor från? Sååå snygga!! Tack för bästa träningsbloggen kram 🙂

  Nellie O 2014-12-22 10:19:16
  Svara
 • Efter benpasset är man nöjd! 🙂
  Kan du förklara/visa bild/film på ”hip lift bare Bell” och ”lunges in smith” och ”deadlift i cable-cross”? Det står still, kommer inte på vad det kan vara för övningar 🙂
  Ha en bra dag! 😀

  Maggie 2014-12-22 07:09:08
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Ja då är man riktigt nöjd 🙂 Det kan jag absolut göra, ska försöka fota eller filma dessa övningar så snart jag kan (Måste ha med någon i gymmet som kan filma) 🙂 Ha en fin dag du med, Kram Ida

   idawarg 2014-12-22 09:13:45
   Svara
 • Hej, jag vet inte om du kan hjälpa mig nu men det här börjar bli ett stort problem för mig, jag äter inte och jag vet inte varför. jag är oftast inte hungrig och när jag väl äter så känns det som om jag går up i vikt. alla jag känner tycker jag har en underbar kropp och är absolut inte överviktig, då jag är 14, 164cm lång och 52kg. Jag har aldrig tyckt så här om mig själv ,men när min BFF sa att jag skulle dö när jag va 22år om jag inte slutade äta så mycket, så börjar man undra. Jag vet inte vad jag ska göra? hjälp.

  Matilda 2014-12-21 21:36:45 http://blogg.improveme.se/matti/
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda! Du ska inte lyssna på din kompis, hon har helt fel och om man är en bra kompis så säger man inte så. Du är ung och växer fortfarande och mycket händer i din kropp just nu som behöver energi från mat så att inte äta är farligt och kan skada din kropp. Så snälla börja äta igen även om du inte är hungrig. Ät bra mat och rör på dig regelbundet och fundera på om den där kompisen verkligen är en kompis du ska behålla. Tycker du ska ta upp det och fråga henne ad hon menade. Kanske var det bara ett dåligt skämt från hennes sida. I vilket fall som helst så är du långt ifrån överviktig och du behöver energi till din kropp för att den ska kunna utvecklas och för att du ska ha energi till att leva ett roligt liv. Så ta hand om dig tjejen och lyssna ej på din kompis. Stor Kram

   idawarg 2014-12-22 09:12:44
   Svara
 • Hej Ida!Tack för en otroligt bra blogg:D Jag undrar om du har några tips om hur man kan äta varierat men samtidigt nyttigt?. För några år sedan så började jag plötsligt dra ner på köttet. Tyckte helt enkelt att det inte var lika gott längre. Jag är inte vegitarian men jag äter mycket mindre kött nu än förr. Men har du några tips på kötträtter som är lätta att tillaga och som är nyttiga? KRAM// Louise.

  Louise 2014-12-21 20:09:31
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise och tack snälla för din kommentar 🙂 Jag har massa bra recept och jag själv äter nästan aldrig rött kött utan håller mig mest till fisk, skaldjur och ibland kyckling. Du hittar massa nyttiga och bra recept i min app i MIkz under R i menyn. Ladda ner den gratis här http://getmikz.com/wargpower

   Kramis

   idawarg 2014-12-22 09:02:26
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind