Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUCKA 19 – YOGA ROUTINE

Idag utmanar jag er att köra min yoga routine på filmen ovan. Jag själv körde den imorse och det är så skönt! Tryck bara på play och följ efter. Sedan glöm inte att prenumerera på min youtubakanal för ännu mer träningsvideos.

//English: Today I challenge you to do my yoga routine on the video above, I did it this morning and it was so nice! Just push play and follow. And do not forget to subscribe to my youtube channel for more workout videos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Haha gud vad osmidig jag är, gjorde detta yogapass idag och jag lär få göra det MÅNGA gånger innan jag blir nå vigare!

  Madeleine 2015-02-27 19:28:06
  Svara
 • Gav mig själv en utmaning att starta dagen med denna yogavideo och oj, vad jag verkligen var mer orörlig och stel än vad jag trodde! Detta inspirerade dock mig till att sätta ett nytt mål, nämligen att bli rörligare och mer vig. Och ett delmål i denna process blir alltså att starta dagen med din yogavideo ett par gånger i veckan. Jag kan ju bara bli bättre, haha. Tack för inspirationen, och kom gärna med fler yogavideos så jag får utmana min oviga kropp!

  linnéa 2015-01-06 08:36:44
  Svara
 • Jag brukar sätta på denna video väldig ofta, så himla skönt att starta dagen med, kram
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-12-20 13:12:30 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Jag brukar köra det här passet nästan varje morgon. Mera yoga videos!! 😀

  KRAMIS <3

  Julia 2014-12-19 20:20:16 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Hej! Läste någon stans att det inte skulle vara bra att äta multivitaminer om man redan får i sig mycket via kosten. Jag är själv väldigt noga med maten för övrigt. Vad tror du om detta:)?

  Louise 2014-12-19 17:04:08
  Svara
 • Hur ofta kör du denna? Hinner du verkligen varje dag?

  Emma Hå 2014-12-19 14:14:24 http://emmahas.se
  Svara
  • Svar på Emma Hås kommentar.

   Jag kör 15-20 min yoga nästan varje morgon innan frukost. 15 min är ju ingenting, bara att gå upp 15 min tidigare så hinner man ju 😉

   idawarg 2014-12-19 16:36:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind