Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINNARE AV NIKON

grattis

Så här glad är jag för att få dela ut detta fina pris!

Efter grov beslutsångest så har nu en vinnare utsetts i Nikon-tävingen om att vinna Nikon D5300. Så galet många anmälningar och jag skulle vilja ge denna fantastiska kamera till alla. Men här kommer motiveringen av den lyckliga vinnaren…

”För att fotografi är det närmsta vi kommer att kunna spara våra minnen. Eftersom minnet är det enda som lämnas kvar när stunden inte längre existerar, så blir fotografiet en representant för den fångade stunden. Att fånga mina vänners bubblande skratt, eftermiddagsljuset mellan trädkronorna, alldeles för sena pluggkvällar på bibblan, lyckan i min mammas ögon, galna nätter med de närmsta och årets första fallna snö gör att stunderna lever kvar. Slutligen bildar dessa fotografi en kamerarulle fylld av livet och som gör att stunderna, och framförallt personerna, i mitt liv lever kvar för evigt. Därför vill jag hemskt gärna vinna kameran. Jag skulle använda den till att föreviga alla betydelsefylla personer och stunder i mitt liv. Utöver privilegiet att ha en kamera med den kalibern till att föreviga utmärkande stunder i mitt liv och få utlopp för min kreativitet, så hade den även gynnat mina studier och framtida arbete. Nu studerar jag andra året på kandidatprogrammet inom Mänskliga rättighetsstudier vid universitetet och vid sidan är jag även skribent för en tidning. Men nästa termin beger jag mig ut på utbytesstudier och därefter praktik på andra sidan jordklotet. Att ha haft chansen att utbilda mig inom världens viktigaste ämne är en möjlighet som inte alla har. Min utbildning innebär möjligheten att arbeta med internationella, humanitära och högst aktuella frågor och chansen att kunna förändra. Det första steget till förändring sker genom upplysning, genom att informera och föra budskapet vidare och sätta rättigheterna i praktik. Bra dokumentation är därmed prio 1 för att kunna belysa detta budskap i vårt internationella samfund. Att under studier och praktik kunna fotografera/filma med sådan kvalité, så tror jag att man på bästa sätt kan belysa den verklighet som existerar, men framförallt även den möjlighet till förändring som existerar. Kameran skulle med andra ord bli min trogna kompanjon i kampen om en bättre värld. Världen 2.0.
Puss & kram”

STORT Grattis till Klara! Du kommer bli kontaktad på mailen så håll utkik och njut nu av den fantastiska kameran!

English: Winner of a swedish competition. 

(Inlägg i samarbete med Nikon)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Tack för din fantastiska blogg som gör mig ständigt motiverad till träningen. Jag är mycket tveksam på att du kommer ta din tid att svara på denna fråga men jag är så kluven! Det är så stt jag är mer intresserad av att åka på surfingresan så fort som möjligt. Därför funderade jag också på att åka till Marocko med lapoint. Jag undrar därför om du skulle kunna berätta vad som ingick och hur det var generellt 🙂 älskar Marocko så därför tror jag det kommer passa mig enormt bra! Hur gick betalningen till? Förstod inte riktigt om man betalar flygresan separerat och på egen hand eller om det finns ett fullständigt paketpris?

  Ha em. underbar dag!!
  Puss och kram.

  Sara.

  Sara 2014-12-18 09:22:29
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara och tack snälla för din kommentar! Ja urfräsa är så härligt och jag älskade Marocko. Vad man måste vara inställd på när man åker till Marocko är att det är afrika och att standarden inte är i närheten av tex Sverige men det tycker jag bara är charmigt och är man inställd på det så är det inga problem. Allt som ingår i campet och betalning kan du se på http://lapoint.se . Själva campet där man sover håller en ”afrika standard” men är supermysigt ändå, men sedan hänger man vid ett 5-stjärningt hotell hela dagarna då surfen är där så man hänger inte så mycket på campet. Jag skulle lätt kunna åka tillbaka 🙂

   Flygresan betalas separat men den kostade endast 2000kr med Norwigen tur och retur.

   Trevlig resa 🙂
   Kramis

   idawarg 2014-12-19 09:33:33
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt