Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RYGGTRÄNING MED MIN BABE

IMG_2589.JPGIMG_2591.JPGIMG_2592.JPGEn dag utan min powerpingla Alexandra klarade jag innan jag sknade henne för mycket! Haha! Igår möttes vi upp på gymmet för att köra ett ryggpass tillsammans. Blev inte så mycket träning i Marocko så det var verkligen kul att vara tillbaka och lyfta lite vikter på gymmet även om det var galet tungt då jag har känt mig svag och lite skakis efter resan. Tror det beror på sömnbrist och för lite mat så är snart tillbaka på banan igen. Vi hade i alla fall kul på gymmet och körde passet nedan…

English: One day without my power girl Alexandra and I already missed her to much! Haha! Ysterday we met at the gym for a back workout. We did not work out so much in Marocko so it was really nice to be back at the gym and lift some weights. My body was really tired and shake and I think its because of to little sleep and food but in a few days I will be back on track. Anyway we had so much fun and you can see my workout below…

2 pull-ups X 10

Superset: 5 lat pulldown wide grip + 5 lat pull-down supinated grip (Video on my Mikz channel) X 3

Superset: 10 rotation/side + 10 one arm lat pull-down X 3

15 back raises X 3

Practicing on my handstand

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej! Det är så inspirerande att läsa din blogg!!! Älskar alla recept och tips! Jag har en liten fråga. Jag har alltid varit smal och mitt problem är att mina höftben sticker ut, har du något tips för det? Jag äter all mat så att jag får i mig allting men jag vet inte vad jag ska göra!!
  Kram och tack för en underbar blogg!!!

  Maja 2014-12-17 12:25:44
  Svara
 • Fina tjejer!

  Natalie 2014-12-16 12:24:11 http://nataliealexandra.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  När jag kör med hantlar får jag ibland kramp i händerna. Gärna vänster hand, vilket jag tror det beror på att jag är högerhänt. Men vet du vad krampen kan bero på och hur jag kanske kan motverka det? Dricka vatten är jag jättenoga med så tror inte det är vätskebristkramp.
  Tacksam för svar. =)

  Sarah 2014-12-16 11:13:46 http://sarahadolfsson.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Testa ta tillskott av magnesium varje kväll. Jag tar denna –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/holistic-magnesium-121.html

   Magnesium är avslappnande för musklerna 🙂

   idawarg 2014-12-16 12:53:36
   Svara
 • Snyggt! 🙂
  Dina tights är sjukt snygga, vart är de ifrån? 🙂

  Maggie 2014-12-16 11:08:05
  Svara
 • Ni är ett härligt gäng, fina är ni också 🙂

  DeMarkey 2014-12-16 09:38:42 http://demarkey.se
  Svara
 • Vad fina ni är 🙂

  Elin 2014-12-16 09:14:11 http://ptelin.disciplin.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Kan du skriva ett inlägg om träningsskor? Vad har du för några (flera olika?) och hur funktionella/prisvärda är dem? Jag kan inte göra knäböj utan tyngdlyftarskor med klack, men vissa föredrar ju platt sula eller kör på vilka sneakers som helst som är snygga eller bekväma. Hur tänker du?

  Anna 2014-12-16 08:41:33
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Jag ä ingen skoexpert då jag enbart går efter utseende och hur sköna de är p min fot. Just nu har jag fler från Puma, ett par från Adidas och 2 från Nike. Gillar alla men Pumaskorna Faas 600 passar bäst för löpning på min fot 🙂

   idawarg 2014-12-16 12:51:07
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind