Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUCKA 15 – BÄSTA RUMPÖVNINGEN

IMG_2161-1.JPGIMG_2160.JPG

Här kommer en riktigt go och brännande övning för ben och rumpan. Squats med sumokick. Stå brett isär med fötterna pekandes snett utåt. Gör en djup squat och lyft upp ena benet rakt upp åt sidan. Landa sedan i en djup squat och växla ben hela tiden. Gör 20 rep X 3. Go go go!

English: Here is a really nice exercise for leg and butt, squat with sumo kick. Stand wide apart with your legs and feet pointed outwards. Do a deep squat and lift your leg straight to the side. Then land in a deep squat and switch leg. Do 20 X 3. Go go go!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Slänger in frågan igen om vart byxorna kommer ifrån? 🙂 Tack för en härlig blogg med fina bilder! 🙂

  Emmelie 2014-12-15 18:05:14
  Svara
 • Detta måste jag testa! Imorgon står legday på schemat perfekt !!

  Ellen Schutz 2014-12-15 16:51:48 http://www.nattstad.se/eschutz
  Svara
 • Hej Ida! jag är så lost just nu så jag hoppas att du kan hjälpa mig. Jag tränar cirka 3-5 gånger i veckan, styrka och pulshöjande träning. Jag har en känslig mage så har på senaste tid försökt att utesluta glutenlaktos och socker så mycket som möjligt, äter det kanske 1-2 gånger i veckan bara, så jag äter bra och ren mat. Men på sistone har jag känt att jag fettet runt min midja bara ökar vilket jag tycker är så konstigt eftersom att min rygg blir mer muskulös.Kan man öka i fett på ett ställe och minska på ett annat?
  Känns så jobbigt att jag ökar i fett trots att jag tränar och äter ”strikt”, då känns det nästan onödigt att äta gluten/laktosfritt om det inte blir något bra av det. Vet inte alls vad jag ska äta eller hur jag ska träna längre för att få resultat (minskat fett, mer muskler)
  Har du något tips så skulle det göra mig så glad. Hoppas du hade det bra i Marocco, kram!

  lisa 2014-12-15 16:35:08
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Hej fina du! Jag förstår din frustration och det är omöjligt för mi att svara på, Låter som du äter något eller flera saker du är överkänslig mot. Skriv matdagbok och hur du känner dig så kan du lätt gå tillbaka och kolla vad som kan ha varit orsaken till ditt magont. Jag är tex känslig mot gluten och får ont i magen även om jag bara skulle äta en liten bit 1 gång i veckan och då kan magen göra ont i flera dagar efter medan jag inte alls är så känslig mot laktos så det kan jag äta ibland 🙂

   Nej du kan ej minska i fett på ett ställe och öka på ett annat. Det låter som att din ekvation inte går ihop. Mitt bästa tips är att anlita en PT som kan hjälpa dig lägga upp kost och träningschema just efter din kropp och önskemål. Lycka till Kramis

   idawarg 2014-12-15 21:39:19
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind