Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING PÅ TERASSEN

IMG_2176-0.JPGIMG_2177.JPGIMG_2182-1.JPGIMG_2180.JPG

Igår körde jag, Alexandra, Kenza, Julian, Hannah, Fanny och Victoria ett pass på takterassen efter kommit hem från surfen. När man är ute och reser så är cirkelträning så effektivt och bra. Nedan ser ni ett av passen vi kört uppe på terrassen denna veckan. Efter träningen så försökte Kenza lära mig lite Jive. Har alltid velat kunna dansa Jive då det ser så kul ut. Hmm, vet inte riktigt om det gick så bra men jag får jobba på det 😀

Yesterday me, AlexandraKenzaJulianHannahFanny and Victoria did a workout on the terrace after the surf lession. When your travel circuit workouts is the best way to get a effective workout. Below is one of the workout we did this week. After workout Kenza tried to learn me how to dance Jive. I´ve always wanted to learn that dance because it looks so fun! Hmm, I don´t think I did so well, I will work on that Jive 😀

WORKOUT

200 jump with jump rope

40 bicycle crunches

20 jumping squats

10 push-ups

40 lunges

X 5

Happy workout!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Ida, jag har börjat träna 5 gånger i veckan och äter nyttigt. Jag är rätt liten och väger 50kg i vanliga fall, hatar att väga mig då det beror på så
  mycket, men gjorde det ändå och det stod 45 kg på vågen????? Jag märket att jag verkligen blivit starkare i ben o mage men väger inte muskler mer än fett? Borde jag inte snarare gått upp i vikt?? Det är som om jag tränat för att gå ner i vikt och börjar bli lite orolig då folk har på annonserat att jag blivit smalare (då är jag redan från grund rätt smal) så vad är felet? Jag har ju fått mer muskler. Så frågan är väl, hur tränar jag utan att gå ner i vikt?

  Martha 2014-12-12 10:45:57
  Svara
 • Hej Ida, jag har börjat träna 5 gånger i veckan och äter nyttigt. Jag är rätt liten och väger 50kg i vanliga fall, hatar att väga mig då det beror på så mycket, men gjorde det ändå och det stod 45 kg på vågen????? Jag märket att jag verkligen blivit starkare i ben o mage men väger inte muskler mer än fett? Borde jag inte snarare gått upp i vikt?? Det är som om jag tränat för att gå ner i vikt och börjar bli lite orolig då folk har på annonserat att jag blivit smalare (då är jag redan från grund rätt smal) så vad är felet? Jag har ju fått mer muskler. Så frågan är väl, hur tränar jag utan att gå ner i vikt?

  Martha 2014-12-12 10:00:39
  Svara
 • Hej Ida!
  Kan inte du och Alexandra ha ett träningsläger/bootcamp i vår? Vore så kul!!
  Sen undrar jag om du skulle kunna lägga ut fler recept och skriva mer om hur du ser på mat och hälsa.
  ÄLSKAR DIN BLOGG

  Sandra 2014-12-11 10:44:48
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hhi vi kan kolla på det annars kommer jag ha mina egna event och camps 🙂 Mer recept och kosttips kommer och du hittar fler tankar och recept i min app på Mikz. Följ den gratis här –> http://getmikz.com/wargpower/

   Tack finis <3 Kramis

   idawarg 2014-12-11 19:40:34
   Svara
 • Vad skönt och vilka vackra bilder! 🙂

  Elin 2014-12-11 10:25:50 http://ptelin.disciplin.se
  Svara
 • Inte så tråkigt att träna med den där utsikten! 😀

  Alexandra 2014-12-11 10:18:36 http://tenderlyn.wordpress.com
  Svara
 • you workout out 3times yesterday? :-O first in the gym (instagram pic) then surfing and then in the evening on the terasse?

  rebekka 2014-12-11 09:12:25
  Svara
 • Grymt coolt att få träna på terrassen och i värmen. Ser så härligt ut, så underbart härligt.

  DeMarkey 2014-12-11 08:11:55 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind