Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKEN UTVECKLING!

IMG_1769.JPGIMG_1762.JPGIMG_1764.JPGIMG_1765.JPGIMG_1766.JPGIMG_1767.JPGIMG_1768.JPGIMG_1770.JPGWorkout equipment: Abilica

Alltså de här 5 veckorna med mina tjejer på campet har gått alldeles för fort! Känns alltid som man har så mycket tid när man börjar och sedan rusar veckorna förbi! Tjejerna detta campet har inte bara gjort grymma resultat med det estetiska utan även styrkemässigt. Alla har ökat minst dubbelt upp på armhävningar från tårna och väldigt många klarar av att dra sig upp i en pull-up. Så jäkla häftigt att se och allas för och efterbildar är amazig. Wohoo! Har varit grymma veckor och ser fram emot att dra igång ett nytt camp i februari igen. Kommer antingen bli 12-13 eller 17.30-18.30. Är man intresserad av att joina så skicka mail till pt@idawarg.com.

English: These 5 weeks with my girls on the camp has gone so fast! Always feels like we have so much time when we start but the week flies away. The girls progress is amazing both with strength and body shape. Everybody did dubble up in the push ups and almost everybody can do a pull-up. Wohoo! It has been fantastic weeks and I´m looking forward to start a new camp in the beginning oaf feb again. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje