Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUCKA 9 – BICYKLE CRUNCH

IMG_1651.JPG

Dags att jobba lite mer på absen så idag utmanar jag er att köra 40 cykel crunch X 4. Kör hårt vänner!

English: Time to work on our abs and today I challenge you to do 40 bicykle crunch X 4. Work it! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • […] 30 bicykle crunch […]

  Svara
 • […] 20 bicykle crunches […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-06-30 07:04:05 http://idawarg.wearecube.se/2015/06/30/circuit-workout-back-core/
  Svara
 • har exakt samma problem med höften som sofie_kickan ovan, att den knakar som fan på ena sidan och gör ont. kan tillägga att jag inte övertränar och är noga med variation och stretch, så tror liksom inte att det beror på att jag är stel eller så! postade detta till ”fråga kiropraktorn” men tror aldrig att du ställde den till honom, eller? vore tacksam att få höra ifall du har erfarenhet eller något tips kring detta. kram på dig ida, älskar din blogg!

  isabelle 2014-12-10 20:29:43
  Svara
 • Hej fina underbara Ida 🙂 Jag har en lite fråga till dig, vet inte om du kan svara på den men jag provar ;)Jag kan inte göra såna där bicykle crunch för att…..ja, hur ska jag förklara detta, det känns väldigt obehagligt vid min ena höft/höftkula när jag gör denna och liknande övningar. Det ”knakar” till och känns typ som att höftkulan ska hoppa ur led. Sjukt obehagligt 🙁 Jag vet att jag såg ett videoklipp förut med dig och en kille som var duktig på skador å sånt, han pratade då om något som kallades ”jumping hip” tror jag det var. Jag funderar på om det är det jag har,vad tror du? Har du hört fler med detta problem? Sen så vill jag ännu en gång tacka dig för en helt fantastisk blogg, du är grym 🙂 kramiz <3

  Sofie_Kickan 2014-12-09 20:31:38 http://freeyourmind9.webnode.se/
  Svara
 • Jag kämpade med min övervikt i flera år tills min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bättre resultat.

  Resultatförbättringen har varit fantastisk!

  Läs om hur Efedrin kan hjälpa dig på www.apotek24.nu

  Johanna 2014-12-09 15:39:44 http://apotek24.nu/
  Svara
 • woooop just did it now i think i shouldnt laugh for a few days because i think it will hurt a lot hahaha 😉

  btw: i am a little curious it is cooompletely out of topic but i am just curious (dont know even why) with whom do you share a room? julian just wrote this morning he is in a room with vici, rami and kenza. i guess janni is with jon. so there are you, hannah, alex, fanny, lisa and johanna left 🙂

  anna 2014-12-09 15:26:08
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt