Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DENNA VECKANS #WARGPOWER

IMG_1874.JPGIMG_1875.JPGIMG_1876.JPGthis weeks wargpower

Louise

Arw

Paulina

Ellen Schutz

Elin

Alexandra

Elin

Jennifer

NATTA

Mathilda Augustsson

nikky

Angelika

Ännu en grym vecka då utmaningen var att äta glutenfritt. Hur känns det för er som kört? Någon som märkt skillnad? Har det varit svårt/lätt? Eftersom jag nu kör julkalendern med utmaning varje dag istället för en gång i veckan så tar veckans utmaning en liten paus. Så håll koll för snart kommer en ny utmaning för dagen upp. Nu ska jag dra och surfa!

English: One more week with a gluten free week as a challenge. How was it? Anyone who notice a difference? Was it hard or easy? Right now when I do the advent calendar with new challenges every day, This weeks challenge taking a break. Later today a new daily challenge is coming up so stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh vad kul att 4 av mima bilder kom med! Kör på ditt Kostschema du hjälpte mig med senast. Även gjort en ny instagram för att sprida inspiration. @itsallaboutwellness. Tack för all hjälp!!! Hoppas jag lika grymma resultat som förra gången, förhoppningsvis ännu bättre! Kram

  Emma 2014-12-08 20:13:41 http://emmabjorndahl.se
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja börja äta mera glutenfritt, skulle du kunna skriva en lista med matgryn som är glutenfria och sådana som inte är det. Jag tvekar så mycket, är hirs samma sak som vete, är durra glutenfritt trots att det är en grässort? Och hur är det med havre egentligen? Couscous? Bulgur? Ingen aning! Hjälp =)

  Emma Hå 2014-12-08 11:47:25 http://emmahas.se
  Svara
 • Jag har också kört glutenfritt sen jag började läsa din blogg. Jag har tagit till mig av många av dina tips, provade Lchf ett tag men klarade inte av att träna utan kolhydrater. Gillar att göra som du arg äta mycket frukt och grönt istället

  Elin 2014-12-07 15:27:41
  Svara
 • Choklad fudge GE MIG DET RECEPTET !! SNÄLLA 😀 🙂 😉

  johanna 2014-12-07 15:25:04
  Svara
 • Åh! Skulle personen som har gjort de små ”chokladfudgen” på en av bilderna med en innehållslapp kunna skriva receptet? 🙂 Kram

  Linda 2014-12-07 11:18:56
  Svara
 • Hejhej, jag har både kört laktosfritt och glutenfritt då jag fått det som tips av dig innan. Laktos har jag kört i en månad och mörkar skillnad, men gluten är lite svårare att hålla sig borta från. Haha

  Men det jag märkt är svårast är att få till någon sås till maten, känt som jag äter väldigt torr mat (couscous, quinoa osv) så skulle inte du kunna ge lite tips på bra såser?
  Kramis

  Martha 2014-12-07 10:11:45
  Svara
  • Svar på Marthas kommentar.

   Det finns havregrädde och crème fraische som båda går att göra sås på. Sedanfinns även kokosmjölk som är grym 🙂 Kramis

   idawarg 2014-12-07 22:51:44
   Svara
 • Hade nästan klarat de helt, äter redan annars så gott som glutenfritt men igår kunde jag inte hålla mig när vi bakade så de åkte ner lite pepparkaksdeg i magen.. De märktes sen gade ha ont & va uppblåst resten av dagen !

  Ellen schutz 2014-12-07 08:53:09 http://www.nattstad.se/eschutz
  Svara
  • Svar på Ellen schutzs kommentar.

   haha jag förstår, när det är julbak är det inte lätt att hålla sig från, men testa mina pepparkaksbollar istället nästa gång 😉 Kramis

   idawarg 2014-12-07 22:50:20
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind