Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROWNIE MOT MAROCKO

IMG_1821.JPG

God morgon mina vänner! Håller på att packa för fullt här för idag drar jag och hela bloggligan till Marocko för att surfa. Wohoo så galet kul och jag har inte riktigt fattat att det är idag vi åker?! Men ser nu hur brun jag är redan? Haha, jag var nämligen hos Ludmila på Beauty Stockholm och Spray tannade mig igår. Så himla nice! Nu kanske ni undrar varför jag gör det innan? Jo det finns 2 anledningar och det för att jag inte gillar att sola och sedan för att vädret är ganska kallt i Marocko så vet inte ens om man vill lägga sig och sola. Vi ska fota massor där nere så därför vill jag vara brun och fin. Denna spraytan är ekologisk och tar endast 10min så har man bästa brännan. Hur bra?!

English: Good Mrning my friends! Cant believe that Im going to Marocko andSurf Camp today with my blog friends. How fun!? Im already brown and thats not because of the sun, but spray tan. Did it yesterday at Beauty Stockholm. We´re gonna shoot a lot so I want to be brown and I do not like to sun bath so spray tan is perfect! This one is organic and it just takes 10min. So perfect! 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt