Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUCKA 5 – ARMHÄVNINGAR

IMG_1654.JPGIMG_1653.JPG

Lucka 5 och dags för armhävningar. Man kan inte träna för mycket på den här underbara övningen! Så himla bra 🙂 Se till att hålla hela kroppen spänd så du inte hänger i skuldror och rygg. Gå hela vägen ner och nudda bröstet i golvet och pusha upp igen. Kör 10 st X 3 idag. Woop!

English: Door 5 and time for some push ups. You can´t do too many of this wonderful exercise, soo good! 🙂 Keep your body tense and make sure not to hang in shoulders and back. Bend your arms and touch your chest to the floor and push up. Do 10 X 3 today! Woop!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Nä fy vad jag hatar armhävningar haha! Och det märks på styrkan med… kunde knappt göra ett enda set på gymmet i onsdags UTAN vikter i maskinen! Och har idag träningsvärken of doom… borde göra mer armhävningar 😛

  Emma Hå 2014-12-06 00:11:22 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag vill bara tacka dig för en inspirerande blogg med massvis av positiv energi och en hälsosam inställning till träning och mat. Innan jag började läsa din blogg hade jag ett ohälsosamt förhållande till träning och kost i allmänhet; alldeles för mycket träning med för lite mat gjorde att jag drabbades av amnorré vilket självklart var oerhört tufft och det var osäkert om det skulle gå tillbaka men efter att ha börjat läsa din blogg har jag tagit hand om mig själv på ett bättre sätt och äntligen kom min mens tillbaka och jag har aldrig varit lyckligare. Tränar nu färre pass i veckan men med SÅ mycket bättre resultat och äter ordentligt om dagarna så jag vill bara ge dig ett stort fett TACK. TACK för att du inspirerade mig till en hållbar livsstil och guidade mig i rätt riktning!!
  Kramar!

  Cassie 2014-12-05 18:44:32
  Svara
 • Hej Ida ,jag vet att du kommer säkert inte vilja göra det här för mig men man måste väl ha hopp antar jag, jag är väldigt överviktig för min längd jag är 167 cm och väger 80 kg ,jag vet inte vad jag ska ta mig till , kan du snälla göra ett mat och träningschema till mig det här är den enda chans jag ser för jag vet inte själv hur jag ska göra. Jag mår inte bra av att väga så här mycket och det hjälper inte att flera i min familj har påpekat hur tjock jag är. snälla snälla ida kan du hjälpa mig ?stor kram till dig

  Anna 2014-12-05 16:40:25
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag såg att du har gjort hårförlängning/förtjockning och jag har själv varit väldigt inne på att göra detta. Dock har jag avstått då jag som du tränar väldigt mycket och tvättar mitt hår i princip varje dag.
  Hur tycker du att det går för dig med hårförlängning och träning? Har det slitits mycket?
  Tack för en stark och motiverande blogg!

  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Jag förstår. Nej det sliter inte mycket allt. Jag duschar bara håret 1-2gånger/v och använder torrshampo istället 🙂 Testa det. Kramis

   idawarg 2014-12-06 09:47:45
   Svara
 • Hej Ida! Jag har haft problem med min mage i 4-5 år och jag har sprungit hos otaliga läkare för att få reda på vad problemet är men det har aldrig riktigt skett en förändring. Jag råkade hitta ett av dina inlägg då du skrev om hur jobbigt det var för dig då du hade ont i magen. Du beskev den där känslan precis och jag fortsatte läsa din blogg och känna mig fram till vad min mage tål. Idag lever jag ett i stort sett socker- och vetefritt liv och min mage har aldrig mått så bra.jag behöver inte längre somna med en öm och svullen ballong till mage. TACK för all inspiration och alla härliga tips och recept du sätter upp här. Det ger mig sån motivation att fortsätta! Kramar från en Ida till en annan! 😉

  Ida 2014-12-05 15:17:59
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir att höra 🙂 <3 Visst är det härligt när man hittar en lösning! Stor kram

   idawarg 2014-12-06 09:47:02
   Svara
 • hej Ida! Tycker den blogg är grymt bra.
  Jag misstänker att jag är allergisk mot mjölkprotein, men då jag äter väldigt mycket mjölk produkter undrar jag vad man kan ersätta de med. De produkter jag äter mycket av är:
  Keso, yoghurt, kvarg, fetaost,
  Skulle vara tacksam om du kunde ge lite förslag vad man kan äta istället för de 🙂

  Sofia 2014-12-05 14:47:40 http://instagram.com/sofiawyens
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej och tack snälla 🙂 Det finns massor att ersätta med. Nötmjölker, havrebaserad mjölk, yoghurt, crème fraische, grädde mm, risbaserat mm. Du hittar massa recept i min app i mikz som är både gluten och mjölkfria så kolla där 🙂 Ladda ner här http://getmikz.com/wargpower/ <3

   idawarg 2014-12-06 09:46:03
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga! Alla nyttiga recept på mellis, nyttiga bakeleser osv innehåller alltid en rad olika nötter. Kan du inte ge lite tips på nyttiga saker untan detta då jag inte tål något av det. Jag tål inte heller bär, mer än blåbär. Känns som min värld är så enormt minimerad mot andra. Alla kan äta en frukt tex, det tål jag inte heller. Vad finns det för hälsosamma alternativ för mig som är lite mer allergisk av mig!
  Tack för en fin blogg 🙂

  Charlotte 2014-12-05 13:55:37 http://iamcharlotte.blogg.se
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Det låter som mig, jag tål inte heller nötter (förutom pinje) så byter ut mot frön istället, funkar toppen så testa det och byt ut typ torkad frukt/bär mot torkade blåbär. Kramis

   idawarg 2014-12-06 09:44:13
   Svara
 • Sån bra övning. I början kunde jag bara göra 2 st, på allvar, idag kan jag göra 10 st, men målet är att klara av minst 50 st.

  DeMarkey 2014-12-05 12:33:57 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt