Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BARA 1 VECKA KVAR

IMG_1360.JPGIMG_1361.JPGIMG_1358.JPGIMG_1355.JPGIMG_1353.JPGIMG_1352.JPG

Hela 4 veckor har redan gått på mitt Boot Camp och bara en vecka kvar att köra. Jag är helt stum av utvecklingen som har skett på alla. Inte en enda kunde göra pull-ups när vi började och det kändes helt omöjligt för de flesta. Denna veckan har 5 personer klarat göra en egen pull-up utan hjälp och armhävningarna ser jag också enorm förbättring på. Så galet kul! Anmälningar har redan börjat trilla in för nästa års boot camp som jag planerar att starta i början av februari. Inget är bestämt ännu men går att göra intresseanmälam på pt@idawarg.com

English: 4 weeks already gone on my boot camp and just 1 week left. I am so proud and can’t believe what a progress they´ve done! Not one of them could do a pull-up week 1 and now 5 of them can do it without help and I can also see a big progress on the push-ups. So fun! I plan the next boot camp in the beginning of feb and if you want to join mail me at pt@idawarg.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!ska klara att göra en pullup, vilka övningar skulle du föreslå att göra? 🙂

  Elin 2014-12-08 17:42:41
  Svara
 • Kan du ge lite mer information om bootcampet? Jag flyttar hem till Sverige (sthlm) igen i februari så skulle va intresserad 😉

  Jenny 2014-12-05 10:42:12
  Svara
 • Hejsan! Har läst din blogg länge nu och blir alltid lika sugen och dra på gymmet och köra ett pass, speciellt när man är sjuk och borde vila men har lärt mig att hålla mig hemma då. Mitt mål framöver under 2015 är att klara att göra chins utan hjälpmedel, vet att du någonstans skrivit om hur du gjorde och för att man ska få bra kontakt med ryggen men hittar inte åt det. Är det något du skulle kunna lägga upp igen?

  Tack för en inspirerande träningsblogg!

  Malin 2014-12-03 08:16:55
  Svara
 • Hej,

  Jag är nybörjare på gymmet. Förut tyckte jag de va sjukt tråkigt och kände mig mest bara dum men nu är det faktiskt kul. jag brukar spana på andra på gymmet för att få inspo på övningar samt kolla på dina youtubfilmer. men till mitt problem då, vad ger bäst resultat på gymmet. Att göra en övning 20X3 gånger eller göra en övning kanske 2 x6 men tyngre s¨man knappt orkar? hur tungt ska man ha hur ska det kännas typ? Om jag har för mkt vikt så orkar man inte göra så många gånger.. vad är bäst och hur ska man egentligen tänka ang det?
  Tack för att du är du! Du inspirerar mig så himla mycket!

  kram

  elvira 2014-12-02 23:39:15
  Svara
 • det verkar jättekul att va med! 😀

  sara 2014-12-02 21:00:24 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Kan du inte ge tips på hur man klarar av att göra sin första pull-up? 🙂
  Kram Lisa

  Lisa 2014-12-02 19:26:45
  Svara
 • Vilka duktiga tjejer, ni är grymma, verkligen!!

  D. DeMarkey 2014-12-02 18:45:29 http://demarkey.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt