Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULKALENDER LUCKA 1 – BRA ÖVNING FÖR BAKSIDA LÅR OCH RUMPA

IMG_9419.JPGIMG_9421.JPG

Fick ett grymt tips igår om att ha julkalender här på bloggen och då en ny övning/uppgift att göra varje dag och idag är ju 1 dec och börjar med en grym övning för baksidalår och rumpa…

Enbenshöftlyft –  Älskar höftlyft men enbenshöftlyft är ju så j*vla jobbigt! Haha, underart! Ligg på rygg och sätt upp ena foten med hälen i på en bänk/pall. Spänn sedan magen och lyft upp höften så högt det går. Kör 15 reps/sida X3 och baksidan kommer bränna! 🙂

English: This exercise for backside leg and butt is so good! Put your feet and heel on a bench and tightening your stomach. Push your hip as high as you can and do 15 reps/side X 3 and your backside leg will burn!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • […] 15 Back raises 15kg + 15/side one leg hip lift X […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-04-16 07:52:07 http://idawarg.wearecube.se/2015/04/16/34158/
  Svara
 • Bästa julkalendern! Du är verkligen superduktig och inspirerande 🙂

  Svara
 • Åh, bästa idén!! Haha, ser redan fram emot morgondagens lucka. Kram

  linnéa 2014-12-01 22:52:12
  Svara
 • Hej ida! har följt din blogg under ett tag och den motiverar mig alltid till att äta nyttigt och träna! För ca 1 år sen gick jag ner 17kg, några av dom kilona har jag gått upp men de beror både på muskler och att jag fått lite mer fett. Men ett problem som jag har är att mitt fett på magen vägrar att försvinna speciellt det fettet som är på min nedre del av magen och vet verkligen inte hur jag ska göra för att få bort de. Äter inte gluten och tränar, äter godis på helgerna men det har aldrig velat förvinna inte ens med dom där 17 kilona jag får bara jätte smala ben istället. Skulle uppskatta om du kunde ge mig nått/några tips?
  Kram!

  Linn 2014-12-01 17:59:07
  Svara
 • hej fina ida! efter en lång springtur pajade mitt knä lite. har ont när jag trycker på det och ibland när jag går. borde jag vila benen helt och hållet eller finns det någon bra övning som inte belastar knäna så mycket? denna kanske skulle fungera? eller är det bara att prova sig fram vad som känns ok och inte..? kram

  emma 2014-12-01 16:10:43
  Svara
 • Supermysig idé med kalender:) Älskar enbens höftlyft, eller ja, hatälskar;) Men jag brukar lägga mig på tvären mot en bänk med skulderbladen vilande mot, och stödfoten i marken bara, så man är liksom horisontell med kroppen och sen doppar rumpan i marken. Har du testat, tycker du det blir samma övning? 🙂 Tack för en grym blogg och underbar outtröttlig inspiration! Puss o kram!

  Em 2014-12-01 13:49:50
  Svara
 • Grym övning för rumpan! Så kul med en kalender som alla dina läsare kan ta del av 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-12-01 13:33:54 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Alla dina råd har funkat för mig hittills så vänder mig till dig ännu en gång! 😛

  Har du något tips på att känna skillnad på träningsvärk i ryggen, eller värk för att man tex lyft fel? I alla andra kroppsdelar tycker jag att man enkelt känner när det är träningsvärk, och då kan man ju träna ändå. Men i ryggen är det jättesvårt tycker jag. Det blir en sån annorlunda träningsvärk. Nu är jag osäker på om jag har ont för att jag lyfte fel när jag körde styrka i lördags, eller om jag ”bara” har träningsvärk. Har jag överansträngt ryggen är det väl bäst att vila, men är det bara träningsvärk vill jag träna!!

  Edith 2014-12-01 13:12:55 http://dithness.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ediths kommentar.

   Ja det är supersvårt för mig att känna också. Känns det i musklerna i ryggen? I så fall är det träningsvärk. Sedan kan jag få ont i ryggen efter att ha kört ben/rumpa då rumpan drar ihop sig och drar saker och ting snett. Testa värm upp och stretcha ut säte och höftböjare och se om det blir bättre. Annars uppsök en sjukgymnast som kan kolla på dig och även hjälpa med teknik i de övningar du r osäker 🙂
   Kram Ida

   idawarg 2014-12-01 15:28:18
   Svara
 • Sjukt bra kalender! 😀 Jag ska prova varenda övning varje dag 🙂

  POOS 2014-12-01 13:08:28 http://www.fames.se/POOS
  Svara
  • Svar på POOSs kommentar.

   haha ellerhur! Bättre än choklad… eller man kan ju kombinera min med choklad, då blir den perfekt 🙂

   idawarg 2014-12-01 15:26:04
   Svara
 • Vilken rolig idé! Bra initiativ, dom flesta lottar bara ut grejer men det här är ju något som alla ”får”.Grymt bra blogg som alltid! 🙂

  sandra 2014-12-01 12:52:06
  Svara
 • Åh I Love it, vilken bra idé!! Har nyss haft halsfluss och går på penicillin. Hur länge ska jag vänta med att komma igång med träningen? Hade hög feber från tisdag-fredag och i helgen var jag feberfri. Kan jag börja idag? Borde jag vänta lite?

  DeMarkey 2014-12-01 12:30:52 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   Tack 🙂 Känn efter försiktigt idag och kör ej 100%. Ta en promenad och gör lite övingar och känn efter. Bättre att börja försiktigt och trappa upp 🙂

   idawarg 2014-12-01 15:25:04
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind