Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOOT CAMP

IMG_1162.JPGIMG_1160.JPGIMG_1159.JPGIMG_1161.JPGIMG_1164.JPG

Training equipment: Abilica

3 veckor har redan gått på mitt härliga Boot Camp och imorgon påbörjar vi redan vecka 4/5. Här är bilder från ett överkroppspass då armhävningar och pull-ups ligger i fokus. Vi har slitit hårt med det och träning ger färdighet. Att få följa det här härliga gänget och coach dem med både kost och träning är helt fantastiskt och jag ser fram emot de 2 sista veckorna! Wohoo!

Nästa camp funderar jag på att ha i slutet av jag/början av feb och då köra lunchträning 12-13 tis, ons och tor på östermalm. Är man intresserad så gör en intresseanmälan till pt@idawarg.com. Kommer vara begränsat antal platser och försten till kvarn.

English: Soon 3 weeks of my Boot Camp has gone and tomorrow we start week 4/5. Above you can see pictures from last weeks upper body workout and we´re focus on push-ups and pull-ups. They been working had on that and practice makes perfect. To follow these girls and coach them with both training and diet is so fun and I´m looking forward to the 2 last weeks! Wohoo!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Jag ska precis försöka sätta igång att träna (för miljonte gången ungefär). Har du nåt tips hur man ska göra för att komma igång för att inte ge upp på en gång?

  Hanna 2014-11-24 23:08:50 http://dagsattstarta.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag har också en fråga angående proteinpulver. Jag har sedan en tid tillbaka övergett vassleprotein och börjat med risprotein från Holistic och hampaprotein. Risproteinet gillar jag riktigt mycket, men tyvärr har de problem med tillverkningen och jag har inte kunnat få tag på det på länge. Hampaprotein är okej, men proteinhalten är inte lika hög. Nu har jag börjat kika på ärtprotein. Dock har jag inte hittat så mycket info om hur det proteinet står sig kvalitetsmässigt jämfört med de andra två. Så till frågan. Hur ställer du dig till dessa tre typer av protein? Vilka egenskaper har det ena proteinet och inte det andra osv… Lite bra, bättre bäst rankning. Vore supertacksam om du kan hjälpa mig med detta!!
  Kram

  Susanna 2014-11-24 21:56:03
  Svara
 • Det är himla synd att man bor så långt bort 🙁

  POOS 2014-11-24 21:15:12 http://www.fames.se/POOS
  Svara
 • Vad otroligt härligt att få träna med dig, skulel vara drömmen att få gå camp men jag jobbar och har inte ens 60 minuter. Så trist, jag roffar åt mig alla små träningsscheman du lägger upp på bloggen och försöker hitta på mitt egna med sånt som jag kan sedan förut också. 😀

  D. DeMarkey 2014-11-24 20:41:07 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på D. DeMarkeys kommentar.

   Åh jag förstår 🙂 Vore superkul att få träna dig. kanske kan du vara med på något helgevent jag kommer ha i sthlm under våren 🙂 Kramis

   idawarg 2014-11-24 21:36:00
   Svara
 • Hej Ida och tack för en underbar blogg!!
  Jag har lite funderingar kring proteinpulver och tänkte att du kanske kunde svara lite på mina frågor..

  Jag är en aktiv tjej på 14 år, är dock skadad just nu så är inte i full gång med träningen. Men i januari 2015 satsar jag på att vara tillbaka och kunna träna fullt ut igen. Då är jag även lite sugen på proteinpulver.. Jag tränar för det mesta styrketräning och endast lite konditionsträning. Jag tränar ca. 4 ggr i veckan. Det jag undrar är om man är för för ung för proteinpulver när man är 14 år (fyller 15 i februari)? Mitt mål med träningen är att bli STARKARE och bygga muskler.

  Skulle bli jätte glad om du ville hjälpa mig lite på vägen, om jag ska satsa på proteinpulver (när jag är helt tillbaka med träningen) eller inte?

  STORA KRAMAR TILL DIG IDA!!!

  Stina Bondeson 2014-11-24 19:15:37
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om man kan både powerwalka och styrketräna samma dag? Alltså att man kanske tar en powerwalk på dagen och sedan på kvällen så kör man ett styrkepass? Är det bra eller dåligt?

  Madeleine 2014-11-24 19:12:34 http://bymadeleines.webblogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt