Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYXFRUKOST HEM TILL DÖRREN

IMG_0891.JPGIMG_0892.JPGIMG_0890.JPGIMG_0893.JPG

Igår hade jag värsta lyxmorgonen! Hade ett tidigt möte så därför hade jag förbeställt ekologisk frukost från Raw Sallad som kördes hem till min dörr. Så himla smart ide! Min frukostpåse kom med ett bud på utsatt tid på morgonen precis när jag var klar med morgonyogan. Så himla lyxigt! Blev en grön smoothie, chiapudding med mangokräm och en glutenfri smörgås med avokado och ost. MUMS säger jag bara, njöt av varenda tugga! Om någon är intresserad kan ni beställa både frukost och lunch från Raw sallad på info@rawsallad.se

English: Yesterday I had a very very good morning! I pre-ordered organic breakfast from Raw Sallad which arrived with courier to my door. So clever idea! There was a green smoothie, a chia pudding with mango sorbe and a gluten-free sandwich with avocado and cheese in my breakfast bag. I just say YUMMIE and I enjoyed every bite! If you are interested in order breakfast from Raw Sallad just mail to info@rawsallad.se.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida, såg jätte gott ut! Tror du att du skulle kunna vara gullig tipsa om såna här bra ställen i Stockholm? Äter också gluten och mjölkfritt och i min stad (Luleå) finns det inga restauranger som har ett nytt tänk med nyttig mat som är ekologisk. Gärna veggiemat. Tipsa gärna om ställen i sthlm som har detta, ska dit nästa helg och vill passa på och testa lite nytt då, skulle vara jätte tacksam för svar 🙂 Kram Lisa

  Lisa 2014-11-22 19:35:26
  Svara
 • Ser underbart gott ut! Vad är det för ost på smörgåsen? Är osten ”raw”? Jag hade så gärna velat ha recept på brödet, ser så gott ut!

  Lovisa 2014-11-21 16:02:08
  Svara
 • Ser supergott ut men jag gör gärna mina egna smoothies, dom är så scarygoda. 🙂

  DeMarkey 2014-11-21 09:39:57 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på DeMarkeys kommentar.

   Ja så god 🙂 Jag har sådan tur att jag fått mitt eget recept på menyn så den smakar precis som mina smoothies hemma 😉

   idawarg 2014-11-21 10:28:50
   Svara
 • Hej Ida!

  Läste att det var ost på dina mackor. Klarar din mage av att äta vanlig ost, eller är det någon special variant? Är själv en av dom som valt att utesluta gluten och mjölk och jag saknar osten fruktansvärt haha!

  Carolina 2014-11-21 09:28:53
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   Ja jag har uteslutit all mejeri i två år nu men nu äter jag ost ibland då jag faktiskt inte är allergisk mot det. Ost, smör och yoghurt klarar min mage, men äter det vara i väldigt små mängder. Förstår vad du menar, ost är fan livet 😀

   idawarg 2014-11-21 09:32:20
   Svara
 • Men Gud vilken bra affärsidé! 🙂
  Såg riktigt gott ut också!

  POOS 2014-11-21 09:01:25 http://www.fames.se/poos
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt